İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki için atmosfer uygun olmayabilir bugün. Bunun yerine kendinle baş başa kalıp geçmiş deneyimlerinden bir şeyler çıkarmayı düşünebilirsin. Yeni bir ilişki öncesinde iğneyi kendine batırman en iyisi.

İş hayatının genel sorunları,yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.

Beklemediğin bir yerden para ya da yeniimkanları gelebilir bugün. Bunun seni savurganlığa yöneltmesine izin vermeden hareket etmen en iyisi olabilir. Kimseye kanıtlayacağın bir şey yok, o yüzden kendini para harcamak zorunda hissetmemelisin.

Dışarıdaki olaylara tepkini duygusal şekilde vermek yerine fiziksel aktivitelere yönelmeyi tercih edebilirsin bugün. Takip ettiğin bir egzersiz programı varsa sıkı sıkıya sarılmak için uygun zaman olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının sana nasıl davranman gerektiğini söylemesinden rahatsız olabilirsin bugün. Başkalarını mutlu etmek için olmadığın biri gibi davranmak sana çok ters gelebilir. Başkaları yerine kendini mutlu etmelisin bugün.

24 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayat, başkalarının ne düşüneceği konusunda endişelenmek için çok kısa, bu yüzden içgüdülerinizi takip edin ve sizin için doğru olduğunu bildiğiniz şeyi yapın. Eleştirmenler bu konuda canını sıkabilir ama seni durduramazlar, bu yüzden kulaklarını sızlanmalarına kapat ve devam et.

24 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın bazı mesajlar seni eskiye götürüyor. Eğer çalışmayan, emekli bir İkizler burcuysan, günü yakın çevren ile geçirmek isteyeceksin. Gün, finans ve bütçe yönetme kısmında ekstra sorumlulukların olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişi kalbinin kapılarını açabilir.

24 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinize bir ara vermekle ilgili düşünceleriniz olabilir. Devam ettirmekte zorlandığınız bir konuyla geçici sıkıntılarınızı karıştırmamak faydanıza olacaktır. Ne düşündüğünüzü belirlemek, hislerinizi ifade etmekteki zorluğu aşmanızı kolaylaştırabilir. Yaşadıklarınızın ve şanslarınızın kıymetine sarılın.

24 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki başarınız için emek sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Koyduğunuz hedefler için en iyisini yapmak için çabalayacaksınız. Gün boyunca yeni arayışlar içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda farklı fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

24 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdikleriniz ve sevenleriniz size sonuna kadar destek olurken yeni planlar yapabileceksiniz fakat eyleme geçme sürecini ertelemenizde fayda var...

24 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

24 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Strateji, iyi düşünülmüş hamleler ve mutlu ilerlemeler için mükemmel bir zaman. Doğru anı bekleyerek veya bir şeyi atlayarak ve daha iyi bir şeyi bekleyerek avantaj elde ediyorsunuz. Silinen, unutulan veya bir kenara atılan şeyler artık sizin için çok faydalı olabilir. Farklı olasılıkları göz önünde bulundurduğunuz veya daha fazla bilgi beklediğiniz için karar vermek normalden daha zor olabilir.

24 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolları kapsayan haberlerin, sizin isteklerinizin doğrultusunda ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Kardeşleriniz ve babanızla olan ilişkileriniz gündem kazanıyor. Arkadaşlarınızlabirliği yapmanız size olumlu yansıyacak.

24 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizden bir kişi, bazı davranışlarıyla sizi kızdırıyor olabilir. Bu konuda haklı veya haksız olduğunuzu bir kenara bırakın ve bu ufak kızgınlıklara çok fazla teslim olmayın.

24 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerdegündeminiz yoğun olabilir. Yöneticiniz Merkür ile Mars arasındaki pozitif etkileşim cesur kararlar almanızı destekliyor. Hatta hemen uygulamaya koyabilirsiniz. Sözleşmeler, toplantılar, anlaşmalar için uygun bir gün.

24 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görevinizle alakalı işlerde gecikme, engeller çıkabilir. Bazı işlerinizde beklenmedik terslikler oluşabilir. Bu durum sağlığınızı etkileyebilir. Verdiğiniz sözleri elinizde olmayan sebeplerle yerine getiremediğiniz için gerginleşebilirsiniz. Bu durum aşırı yemek yemeye sebebiyet verebilir. Öncelikle diyetinize dikkat etmelisiniz. Kaygılanmayı bırakmalısınız. Direncinizin düşük olduğu bugün, çabuk yorulma yada bıkma tarzı ruhsal durum oluşabilir. Bir yandan üzerinizdeki sorumluluklar, bir yandan günün getirdiği ters durumlar karşısında kimi anlarda bir köşeye çekilerek hiçbirşey yapmadan durmak istersiniz. Kimi anlarda ise aşırı şekilde çalışma isteğinizle önünüzdeki her işi bitirmek için uğraşırsınız. Kendinizi ifade konularında son günlerde oluşan gerginlik, başkalarının sizin üzerinizdeki kontrollerine aşırı tepki vermenize neden olacağından bugünkü enerjiler altında elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalısınız.

24 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 22' 48" R
Ay
Başak
16° 19' 25"
Merkür
Koç
17° 15' 36"
Venüs
Koç
18° 16' 47"
Mars
Balık
21° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 17"
Satürn
Balık
15° 36' 42"
Uranüs
Boğa
21° 46' 05"
Neptün
Balık
28° 34' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 56"
Lilith
Başak
22° 11' 35"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>