İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Acele Karar Almıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile açık ve dürüst iletişimler kurmak bugün aranızda daha aşk dolu bir etki yaratabilir. Birbirinize karşı direkt olduğunuz ve imalarla sığınmadığınız sürece daha rahat ve huzurlu bir gün geçirme ihtimaliniz olacak. Aşka öncelik vermelisin bugün.

İş sahibi olmayan Koçlar için de yeni başlangıçlar kapıda. Karar verme sürecindesiniz. İş sahibi olanlar yeni bir gelişmenin heyecanını yaşıyorlar. Bu gelişme son derece olumlu sonuçlar doğuracak.

Bugünkonularında başkasına güvenmemek önemli olabilir senin için. Kendi işini kendin görmeli ve özellikle de başkasının parası ile hayal kurmamalısın. Parasal konularda dikkatli olma vakti geldi çattı.

Bol bol su tüketmekle bugün kendine iyilik edebilirsin. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak ve kendini daha iyi hissetmek için daha fazla su tüketmeyi alışkanlık haline getirmen gerekebilir bu mevsimde. Bugün bunun için biraz daha fazla çaba gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının iyiliğini düşündüğün kadar kendi iyiliğini de düşünmen gerekebilir bugün. Bir şey hedeflerken önce kendi iyiliğini düşünmek senin için daha iyi ve mantıklı olacak. Unutma, sen iyi hissetmezsen etrafındakilere düşündüğün kadar yardımcı olamazsın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir başkasının işine burnunuzu sokma duygusuna karşı koymakta zorluk çekebilirsiniz. İlginizin karşılığı olursa şikâyet etmeyin. Bu aralar fazla meraklısınız.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde birin morali bozuk olduğunu fark ediyorsun. Ona hediye alıp mutlu hissetmesini sağlayabilirsin. Bugün ani kararlar almak için pek uygun bir gün olmayabilir. Biraz daha mantıklı ve yapıcı olman gün içerisinde işine yarayacak. Son günlerde ihmal ettiğin sevgiline daha fazla vakit ayıracak olmak, seni de mutlu edecek.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tamamlandığını düşündüğünüz girişimlerinizin aslında tam olmadığını farkediyorsunuz. Bunun yerine farklı bir alanda faaliyet yürütmek için başka bir konuya odaklanmayı seçebilirsiniz.Lütfen istikrarlı olun ve hemen dağılmayın. Bu durum sizin yön değiştirmeniz için değil,eksikliklerinizi farketmeniz içindir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı temkinli olmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde daha rahatlayacaktır. Maddi konularda riske girmeden önce tekrar düşünmeniz gereken durumlar olabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitmek bilmeyen bazı angarya işleriniz bugünlerde tekrar su yüzüne çıkabilir. Evrak-devlet işleriniz olabilir ya da varsa mahkeme tarihiniz belirlenebilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarının tepkilerine çok fazla dikkat ederseniz, duygularınız inişli çıkışlı olabilir. Sizi geçici olarak kendinizden uzaklaştıran bir mesaj veya iletişim konusunda kafa karıştırıyor olabilirsiniz. Bir sonuca varmak için acele etmemeye çalışın çünkü duygular ve mantığın size şimdilik farklı mesajları olabilir. Günün etkileri sizi bir hedefi veya arzuyu takip etmeye teşvik eder, ancak belirli bir rotayı zorlamaya çalışmak yerine yolun açılmasına izin vermek en iyisidir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Çevreniz sizi ikna etmek için zorlanacaklar, siz de biliyorsunuz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Merkür ile Jüpiter arasında olumlu etkileşim var. Ortak kazançlar, krediler, borç ve ödemeler alanlarında yaşadığınız sorunlar varsa, adım atmak ve bunları çözümlemek için günü değerlendirin.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 57' 36" R
Ay
Balık
01° 40' 04"
Merkür
Koç
18° 07' 17"
Venüs
Boğa
04° 13' 02"
Mars
Koç
01° 44' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 03"
Satürn
Balık
16° 48' 07"
Uranüs
Boğa
22° 29' 48"
Neptün
Balık
28° 59' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 19"
Lilith
Başak
23° 37' 39"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>