İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusalsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bir süredir düşündüğün romantik ilişkinin gerçekleşmeyecek gibi görünmesi seni üzebilir bugün. ama bunu gözünde büyütmemeyi öğrenmen gerekecek. Farklılıklara açık olman, başka fırsatları değerlendirmen senin için daha fazla mutluluk demek olabilir.

İş yaşantınızda herşey dilediğiniz gibi. Çalışmalarınızda oldukça verimlisiniz ve bu çalışmalarınızın karşılığını alabiliyorsunuz. Bugün işiniz ile ilgili konulardan uzak olacaksınız.

İş konusunda üretken olacağın bir gün bugün. Yeni fikirler, yeni fırsatlar, yeni ortaklıklar, yeni ortamlar kısacası düşündüklerini gerçekleştirmeni sağlayacak yeni şeyler karşına gelebilir. Bugünü iyi değerlendirmen gerekecek.

Fiziksel olarak yenilenip daha zinde bir zihne ulaşmak isteyebilirsin bugün. Egzersiz yapmayı ertelememek senin için çok daha iyi olabilir. Hareketli ve aktif bir gün sana çok daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini biraz yalnız hissedebilir, etrafındaki insanlarla anlaşamadığını zannedebilirsin. Bu hisse yenik düşüp teslim olmak yerine yanında olan insanların yardımını istemekten çekinmemekte yarar olacak. Bazı şeyleri ifade etmek ve özellikle istemek iyi olabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, Ay bu sabah Yay burcuna geçiyor ve Jüpiter ile bağlantı kurarak sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda başarılar elde etmenizi sağlıyor. Özellikle ikili ilişkilerde değişim ve yenilik rüzgarının etkili olacağını fark edeceksiniz. Aşk hayatında daha önce cesaret edemediğiniz radikal bir karara imza atmanın eşiğindesiniz!

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde ay tutuluyor. Belirsizliğin ön planda olduğu bir gün olurken, yeni kararlar almaktan imtina edebilirsin. Çevrendeki bazı insanlarla fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Etrafındaki olayları duygusal değerlendirebilirsin. Özellikle aile içerisinde bir arada hareket etmekten uzak duran insanlara gücenebilirsin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle tanışmak isteyen yabancı kişiler olacaktır. Sizde bu isteğe karşılıksız kalamayabilir ve konuşmak için harekete geçebilirsiniz. Karşı tarafın samimiyetini hissetmeden bütün hayatınızı anlatmayın. Samimi olmayan veya kafanızda şüphe bırakan durumlarda konuyu uzatmadan konuşmayı sonlandırın.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için gayret göstereceğiniz bir gündesiniz. Strese yaratan bazı konular bugün sonuçlanabilir. Öğleden sonraki zamanlarda duygusal yönden yoğun paylaşımlar içine girebilirsiniz. Gün içinde sağlığınızla ilgili konulara dikkat edin. Sizi yoran konulardan uzak durun.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi olumlu, bedeninizi sakin tutmayı disiplin haline getirdiğiniz sürece retroyu en kolay atlatacak burç grubu sizlersiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen sizin istediğiniz evde kalıp dinlenmekse de arabayla oradan oraya koşturmak zorunda kalabilirsiniz bugün. Arkadaşlara ve aileye karşı sorumluluklar gündeme gelebilir ve her ne kadar biraz yorgun da olsanız, onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bugünle başa çıkabilmenin en iyi yolu her şeyi mümkün olduğunca çabuk halletmek olacak, böylece sonrasında günün kalan kısmını yalnız başınıza dinlenerek geçirebilirsiniz. Hem bu şekilde her ikisini de yapmış olursunuz!

16 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler olumlu görünmeye başladıkça finansal cephede istikrar sağlamaya daha da yakınlaşıyorsunuz. İş yerinizdeki hatalarınızı en aza indirebilecek ve övgü kazanabileceksiniz. Ev hayatınızda bazı iyi haberler sizi bekliyor. Yeni tanıştığınız birinin dikkatini çekerken heyecan verici bir romantik hikayeye çekilebilirsiniz!

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Bugünlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek. Özel yaşadığınız duygular sizin için önemli olacak...

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gündemi Ay tutulması olacak ve sizi günlük rutinleriniz, akışınız, sağlığınızla ilgili alandan etkileyecek. Genel anlamda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Tedavi planlarınız varsa ertelemeyin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç huzurunuz ve duygularınız gayet uyumlu olacaktır. Mesleğinizle ilgili konularda barış ve ahenk dolu birgün olacaktır. İşlerinizi kolaylıkla yerine getirecek ve üstleriniz tarafından takdir göreceksiniz. Bugün tek sorun görüntünüzdeki güvensizlik olabilir. Siz kendinizi iyi hissettiğiniz halde dış ortamdaki insanlar sizdeki güvensiz görüntüye aldanabilirler. Üzerinizde sanki bir ağırlık varmış gibi hissederler. Yoğun gündeminizi bugün kolaylıkla yerine getirecek ve bundan da keyif alacaksınız. Bugün, kafanızın içindeki birçok meseleyi yeniden ele almak için uygun birgün. Fakat siz bunları tekrar düşünerek günün ahengini bozmak istemeyeceksiniz. Bugün patronlarınızla uyumunuzda gayet keyifli olacaktır. Bugün zihniniz berrak, disiplinli ve ciddi düşünceler içindesiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>