İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlarının Dışında Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Her şeyin sıradanlaştığını, tekdüzeliğe hapsolduğunu hissedebilirsin bugün. Sevdiğin kişiyle aranızda daha pozitif bir etki oluşturmak tamamen senin elinde olabilir. Yapıcı davranmanın faydasını göreceksin.

Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız. Önümüzdeki günler, yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir, mesleki eğitiminiz için bir yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.

Maddi konularda daha fazla sorumluluğun olabilir. Ama bu seni yormayacak. Aksine ne yapman gerektiğini bilerek daha mantıklı hareket edebileceksin. Bugün yeni hafta başlamadan bazı planlamalar yapabilirsin.

Yeme alışkanlığına ve sağlığına biraz fazla dikkat etmen gerekebilir bugün. Bir şeyleri abartmaya daha yakın olabilirsin. Atıştırmalıkları azaltman ve daha çok su içmen senin için daha yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki olayları gereğinden fazla ciddiye gibi bir eğilimin olabilir bugün. Ama bazı şeylerin seni yormasına fırsat vermemek senin için yararlı olabilir. Kontrol edemediğin olaylar için üzülmemeli, anın tadını çıkarmalısın bugün.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili ikizler burçları, bu akşam gerçekleşecek olan Akrep dolunayının etkilerini görmeye başlayacaksınız. Özellikle hayatınızı sorgulamaya başladığınız bir dönemden geçiyorsanız dolunayın etkisiyle kendinizi gergin ve yorgun hissedebilirsiniz. Güneş, Ay ve Neptün arasındaki tatlı bir bağlantı size gelecek hakkında hayal kurma fırsatı verecek. Ancak bu hayalleri gerçekleştirmek için mantıklı bir yaklaşım izlediğinizden emin olmak isteyeceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda ne kadar sorun yaşadığını düşünsen de ailen sana yardım elini uzatabilir. Ailenin desteğini arkanda hissetmek seni maddi manevi rahatlatacak. Bugün işler planladığın gibi gitmeyebilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda üzerinde çalıştığınız projeleri ertelemek isteyeceksiniz. Zihinsel olarak kendinizi yorgun hissetmeniz konsantre olmanızı engelliyor. Zihninizi ve heyecanınızı aktif tutacak etkinlikler içinde yer almak size daha iyi gelebilir ve ruhsal yorgunluğunuzu bir nebze de olsa hissetmeyebilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde zihinsel açıdan kendinizi yıpratmamalısınız. Olaylar karşısında yeni bir tavır edinebilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınız odaklı bir gün geçireceksiniz. Kendinizi mutlu hissedecek ve partnerinizle romantizmin tadına varacaksınız.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlere ulvi bir açıdan baktığında her şey daha net hale gelecek. Yakında avantajlı bir konumda olduğunuzun farkına varacaksınız ve hayatınızdaki karmaşık dramalara karşın işleri kontrol altına alacaksınız. Etrafınızdaki şeyleri iyi bir orkestra şefi gibi mükemmel bir şekilde yönetme gücüne sahip olduğunuzu biliyorsunuz. Kafanızda doğru melodi mevcut, şimdi yapmanız gereken müzisyenleri o melodiyi nasıl çıkarabilecekleri konusunda yönlendirmek.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz biriyle dünyalarınızın birbirinden çok uzak olmasının stresi şimdi üzerinizde ağırlık yapıyor olabilir. Belki de seyahat, ders çalışma veya arkadaşlarınızla zaman geçirme gibi kişisel keşiflerinizden edindiğiniz bazı bilgileri ortak hayatınıza getirmenin zamanı gelmiştir. Akrabalarınız, tutkularınızla şu anda ilgilendiğiniz kadar ilgilenmeyebilir, ancak tohum ekmenin sonunda nasıl sonuçlanacağını asla bilemezsiniz!

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara süreklerken, karşılaştığınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da neden oluyor.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorumluluklarınız sizi biraz bunaltmış olabilir. Günlük rutinlerinizden sıkılmış olmanız mümkün. Hayatınızı kendi istediğiniz gibi yaşamak için neleri değiştirebilirsiniz, buna bakmanızda fayda var.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı dile getirmeye meyilli olacaksınız. Bunu yaparkende kendi kültürel birikiminizi bulunduğunuz çevreye göre kullanacaksınız. Bazı anlarda kendinizin veya başkalarının derin hislerinden ve duygusal ihtiyaçlarından habersiz tavırlar içinde olabilirsiniz. Karar vermek ve bunlara sadık kalmak, duygusal taahhütlerde bulunmaktan uzak durabilirsiniz. Meraklı bir gündesiniz. Çok canlı bir zihne sahip olacaksınız. Herşeyle ilgilenecek ve yakından tanımaya çalışacaksınız. Dostlarınızla güzel birgünü karşılayabilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>