İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Araştırmacısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk için olmadık kalıplara girmekten çekinmelisin bugün. Hayatına kabul edeceğin insan seni olduğun gibi sevmeli, bunu asla unutmaman gerekecek. Başkası için değişerek sadece kendini kandıracağını unutmamalısın.

İş hayatınızla aranızda bir kopukluk var. Bugün de yine bir gönülsüzlük sergiliyorsunuz. Yeteneklerinizin,tecrübenizin size sağladığı krediyi bu kadar cömertçe harcamamalısınız.

Kontrolünde olmayan konular için gereksiz stres yaşamaman gerekebilir. Gün içerisinde odaklanabileceğin şeylere yeteri kadar zaman ayırmadığını düşünmek gereksiz bir yorgunluk oluşturabilir. Bazı şeylerde daha esnek olman gerekecek.

Vücudunun ihtiyaçlarına karar vermek için kendini dinlemen olası bugün. Tam olarak ne istediğine karar verip o konu hakkında kararlı adımlar atabileceksin. Beslenme düzenine daha fazla özen göstermek iyi bir başlangıç olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evle ilgili ertelediğin sorunları artık ciddiye alman gerekebilir bugün. Belki de ufak çaplı bir tamirat veya yeni eşyalar için açılacak bir ortam gündeme gelebilir. Sorunlar ileride daha ciddi hale gelmeden önlemler alman en iyisi.

17 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapabileceğiniz en büyük hata, ayrıntılara çok fazla odaklanmaktır. Çünkü o zaman büyük resmi kaçırabilir ve olaylar karşısında tamamen şaşkına dönebilirsiniz. Dünyada olup bitenlerin her zaman bir nedeni olduğunu asla unutmayın.

17 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın bazı pişmanlıklarının aklına geldiği bir gündesin. Eğer ailenle yaşıyorsan, aranızdaki bazı sorunları çözüme kavuşturmak seni sevindiriyor. Bir ilişki içindeysen, senin için doğru kişi olup olmadığı hakkında emin olmak isteyebilirsin. Sosyal medyada gördüğün paylaşımlar dikkatini çekebilir, kendini bir anda araştırma yaparken bulabilirsin.

17 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal olduğunuz bir gün. Dostlarınız siz olmadan aktivite yapmak istemiyor. Eğlence yönünüz size aktivitelerin ayrılmaz bir parçası haline getirebilir. Enerji ve ilginiz çevreniz tarafından çok sevilen bir yönünüz olabilir. Egonuzu şımartmadan ortamlarda ölçülü davranışlarınızla yer almaya dikkat edin.

17 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir, bu yüzden strese kapılabilirsiniz. Dengeniz bozulabilir. İlerleyen zamanlarda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Akşam saatlerinde sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat ne kadar zorlayıcı olursa olsun her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlayarak hayatı akışına bırakırsanız retroyu kolaylıkla atlatarak hayattan keyif alabileceksiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oldukça zıtlaşmalı bir gün olabilir. Bir parça hakikatlerle yüzleşme vakti gibi. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, seçtiğin alanda, eğitimini ilerletmen gerektiğini düşündüysen, tam da düşündüğün gibi yapman gerektiğine dair kesin bir ipucu yakalayacaksın. İleri seviye eğitim konusunda, anlık birkaç panik yaşadıktan, gerekli kararları alabileceksin. Geleneksel olmayan bir alanda ilerlemeye karar vermen olası.

17 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerindeki bir kaos meydana gelebilir ve beklentilerinizde ters giden bir şeyler olabilir. İnsanların sizi sert bir şekilde yargılamasını bekliyorsanız, bilinçsizce onları buna zorlayacak şekilde hareket edebilirsiniz. Kurallar genellikle gerekli olsa da, bunların işleri daha da zorlaştırmaktan ziyade işin yapılmasına yardımcı olmaları gerektiğini unutmayın. Kariyerinizde gerçekten başarmayı umduğunuz şeye odaklanmak, herhangi bir küçük çatışmaya kapılmaktan kaçınmanıza yardımcı olabilir.

17 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi her anlamda sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayabilirsiniz.

17 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinizle geçirebilir, romantik bir gün ya da akşam yaşayabilirsiniz. Bir süredir sorunlu bir ilişkiniz varsa toparlamak için uygun bir zaman olabilir. Yalnızsanız yeni biriyle tanışma olasılığınız yüksek.

17 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, günlüktemponuz ve duygularınızla alakalı konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bir yandan bilinçaltınızdaki ateşli ifadeler diğer yandan duygusal konulardaki engellenmişlik hissi sizi her yandan sarıyor olabilir. Bu durumda herşey çok iyi gibi göründüğü halde siz bunalıyor olabilirsiniz. Karşı cinsle olan sorunlar bugün sizi değişimlere zorlayabilir. Olumlu gibi görünen herşeyin altında sorun varmış gibi hissedebilirsiniz. Bugün ifadeniz üç yandan sarılmış gibidir. Sosyal hayattaki yeriniz,hayatınızdaki maddi sorunlar ve özgürlük olmak istediğiniz halde bunu başaramamak. Sizi duygusal olarak sorumluluk almaya ve ciddi düşünmeye sevk eden bugünkü enerjiler, ne kadar zor görünse de kendinize güveniniz tam olacaktır. Ciddi ve yaşınızdan fazla bir görüntü sizi sarabilir.

17 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 55" R
Ay
Kova
29° 47' 15"
Merkür
Koç
18° 02' 52"
Venüs
Boğa
04° 03' 16"
Mars
Koç
01° 38' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 47' 27"
Uranüs
Boğa
22° 29' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 53"
Lilith
Başak
23° 36' 46"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>