İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dikkatin Dağılabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Hislerini açmak istediğin kişiyle güzel bir iletişim başlatabilirsin bugün. İlk adımı senin atmanın daha iyi bir faydası olabilir. Aşka kendini daha iyi adapte edebilir, iletişimleri daha iyi bir hale koyabilirsin.

Bugün beklediğiniz terslikler olmayacak. Bugünyaşamınızın iyi bir günündesiniz. Beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

İş konusunda karşına çıkan fırsatlar daha çok ön plana çıkmanı gerektirebilir bugün. Çevrendekilerin dikkatini çekecek kararlar alabilirsin. Yeteneğini daha fazla ortaya koyabilirsin. Daha uyumlu bir gün olabilirve para için.

Bugün beslenme düzeninde değişim yapmak daha uzun vadeli sonuçlar verebilir. Sağlıklı beslenme konularında kendini eğitmek ve daha dengeli beslenmek sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir. Bir şeyleri daha iyi adapte edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınların çalışma tempondan dolayı senin için endişelenebilir bugün. O yüzden tek başına değil de destek alarak işe odaklanman daha iyi olabilir. Her zaman yanında olan insanların kıymetini bilmelisin bugün.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının ihtiyaçlarına ve hislerine duyarlılığınız nedeniyle karışmak istemediğiniz bir dramın içine çekilip zorlu bir ikilem yaşayabilirsiniz. Bunun sonucu olarak ne yapılması gerektiğine dair kafanız karışabilir. Kendi gereksinimlerinizi karşılamak ve başka insanlarınkini düşünmek arasında dengeyi bulmalısınız. Bir kere bir karara vardınız mı bundan kuşkunuz olmadığını göreceksiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sorumluluk almak istemeyeceğin bir gün olabilir. İş yerinden kafanı dinlemek için izin isteyebilirsin. Özel hayatındaki belirsizlikler ortadan kalkacak. Sıkıntı yaşadığın kişiyle, açık bir şekilde konuşacak ve sorunları geride bırakacaksın. Uzun zamandır düşünmediğin konular tekrar gündeme gelirken, dikkat dağınıklığı yaşayabilirsin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte güçlük çekiyorsunuz. İletişim dilinize duygusal dünyanızdaki karışıklık yön veriyor. Kendinizi daha güçlü göstermek isterken zayıflıklarınızdan vurulabilirsiniz. Yakın çevrenizin söylemleri sizi biraz üzebilir. Bu yüzden kimsenin düşüncelerine itibar etmeyiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı temkinli olmanız gerekebilir. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşmanızı gerektiren koşullar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer birkaç arkadaşınızla beraber bir işe maddi yatırım yaptıysanız, bugünlerde yaptığınız kontratlar konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük insan gruplarıyla bağlantı kurmak bugün sizin için ödüllendirici olabilir, ancak aynı zamanda ilgi odağındaki anınızı kötüye kullanma eğiliminde olabilirsiniz. Aklınızdaki her şeyi dökmek cazip gelse de, çok fazla risk alırsanız uğraşmak istemediğiniz gizli güç dinamikleriyle karşılaşmanız olasıdır. Şimdilik ruh halini neyin hoş tuttuğuna odaklanın ve gelecekte size daha açık bir şekilde paylaşma fırsatı verecek ilişkiler kurabilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve aşamalar içinde olacaksınız. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak kazançlar, borç ve ödemeler, krediler gibi konularda bir gündeminiz oluşabilir. Bazı blokajlar yaşamanız mümkün, ancak borçlarınızı yeniden yapılandırmayı ve yeni bir planlama yapmayı düşünebilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki insana duyduğunuz merhamet yada iyi niyetin, konuyu çözmeye yaramayacağını düşünüyorsunuz. İçinizdeki duygular nedeniyle kimi anlarda son derece hassas, kimi anlarda ise acımasızca kararlar verebilirsiniz. Fakat bugünkü durumdan çıkacak cevabın hiçkimseye faydası olmadığını biliyorsunuz. En iyisi suyu akışına bırakmak diye düşünebilirsiniz. Bugün, bilinçli aklınız, mantık yönünüz kendinizi ifade etmekten yana, yüreğiniz ise karmakarışık duygular içinde. Fakat bu iki ruh haliniz de garip bir şekilde birbirini iyi yönde destekler gibi. Yani ne olursa olsun içinizdeki herşey negatif yönde olduğu halde, bir şey onları pozitif hale getiriyor gibi. Sizin gibi kendini ifade etmeyi seven bir insan olarak tüm bu duyguları ifade edemiyor oluşunuz da kafanızı karıştırmış durumda

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 49"
Ay
Kova
27° 19' 11"
Merkür
Koç
17° 57' 11"
Venüs
Boğa
03° 50' 26"
Mars
Koç
01° 30' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 46"
Satürn
Balık
16° 46' 33"
Uranüs
Boğa
22° 28' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 18"
Lilith
Başak
23° 35' 37"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>