İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararlısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk konusunda beklediğin gelişmeler yaklaşıyor. Uzun zamandır hayalini kurduğun ilişki hakkında bir haber alman mümkün olabilir bugün. Alacağın haberden sonra adımlarını daha sağlam atabilir, daha mutlu olabilirsin.

Kazanç durumunuz memnuniyet verici. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz.

Maddi olarak içinin sıkılması olası bugün. Harcamalarını daha dikkatli yaparak olası sıkıntıların önüne geçmek de mümkün olacak ama. Harcama planına sadık kalmak ve ileri odaklı hareket etmek sana iyi gelebilir.

Formuna dikkat etmek için yeme içme düzenini gözden geçirmen gerekebilir bugün. Enerji seviyeni yüksek tutmak demek kalorisi yüksek şeyler tüketmek demek değildir her zaman. Sana daha iyi bir enerji verebilecek sağlıklı sebze ve meyveleri tercih edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenle birlikte vakit geçirmek sana iyi gelebilir. Onlara yardımcı olmak, sorunlarını çözmeye çalışmak sana bilgeliğini paylaşma fırsatı verebilir. Onların seni daha farklı bir gözle görmeye başlaması da olası.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, Ay Balık burcunda ve onuncu güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken,arkadaşlarınızla bağ kurmak bugün kolaylaşacak. Bugün özellikleve kariyer anlamında kendinizi iyi hissettiğiniz bir sürece girdiğinize dair işaretler göreceksiniz. İş değiştirmeyi ya da kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız en doğru zamandasınız!

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine bir çalışma programı oluşturmalısın. Çalışan bir İkizler burcuysan, bu sayedeyerinde fazla yorulmanın önüne geçebilirsin. İlişkilerine kararlı adımlarla yaklaşıyorsun. Özgürlüğünün kısıtlandığını hissetmen, var olan ilişkini sorgulamana sebep olabilir. Çocuk sahibi bir İkizler burcuysan, onların gelişimi ile ilgili yeni adımlar atabilirsin.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü yeni hayatınızın ilk günü ilan edebilirsiniz. Hem sağlığınız hem de çalışma ortamınız için önemli kararlarınızı devreye koyuyorsunuz. Yapıcı bir tutum sergilemek emeklerinizin karşılığını almanızı sağlayacaktır.İş ortamınızdaki süpriz değişimlere hazır olun.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda bir arayış içine girmeniz mümkün. Çevrenizde değişen olaylardan etkilenebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işler konusunda üstlerinizden destek alabilirsiniz. İyimser tavrınızı gün boyu korumak size iyi gelecektir.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeyleri bitirmek ve yeni başlangıçlara yönelmek için oldukça uygun bir durumdasınız. Tutarlı bir süreç sizler için.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size verilen işleri yapmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorsunuz. Ev içindeki inisiyatiflerinizi hayatınıza birkaç değişiklik getirmek için kullanmanız muhtemeldir. Sık sık yaşanan gecikmeler nedeniyle seyahat etmek çok rahat olmayabilir. Kartlarınızı iyi oynarsanız, bir karşı cins sizinle ilgilenebilir!

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Bugün kendinizi ispat etme konusunda ustaca ve kibarca yaklaşımlar sergileyin. Parasal konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre pozisyonunuzu ayarlayın. Avantajlı durumdasınız.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk günündegündeminiz yoğun olabilir. İş ortamınızda kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Büyük projelere imza atabilirsiniz, bunlar size oldukça iyi kazanç da getirebilir. Risk almaktan korkmayın.

23 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı düşünmekten yana olan siz, duygularınızdan arınarak düşünmek istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü tehdit edecek hiçbir girişimde bulunmak istemiyorsunuz. Bağlayıcı yada birarada tutucu her olgudan uzaklaşmak ve bu konudaki baskılarda fevri davranışlar göstermek olağandır. Beklenmedik kararlar da alabilir, tüm bağları da koparabilirsiniz. Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın. Parasal konulardaki sıkıntılı durumların devam ettiği bu günlerde, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Başkalarından gördüğünüz desteğin yeterli olmadığı bugünlerde elinize geçenleri zor günler için tutmak gerektiğini düşüneceksiniz. Bugün sizin için zorlanmadıkça eylemden uzak kalma isteği yoğun. Kendinizi rahat hissettirecek bir kısa yolculuk yapabilirsiniz. Biraz olsun sorunlardan uzak durmanın size iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Bu yolculuklar yakın dostlarınızla birlikte gerçekleşebilir.

23 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 47' 16" R
Ay
Yay
06° 05' 17"
Merkür
Koç
16° 01' 25"
Venüs
Koç
26° 23' 15"
Mars
Balık
26° 50' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 11"
Satürn
Balık
16° 14' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 04"
Neptün
Balık
28° 47' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 46"
Lilith
Başak
22° 55' 21"
True Node
Koç
15° 31' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>