İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumluluklarını Tamamlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Çevrendeki insanlar sana ilgi gösterdiğinde altında bir art niyet aramaktan vazgeçmelisin. İnsanların seni olduğun kişi için beğenme ihtimalini hep göz ardı ediyor olabilirsin. Bu negatif düşüncelerden kaçınman gerekecek.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Tasarruf planlarını gözden geçirmen gerekebilir bugün. Karşına çıkan fırsatlar, imkanlar mevcut düzenini yeniden şekillendirmen için bir şans verebilir, seni daha farklı düşünmeye itebilir. Acele kararlar almamak iyi sonuçlanabilir.

Karamsarlık sana her yerden kendini göstermek istese de buna yenik düşmemelisin bugün. Zihnini canlı tutup hareketli kalmak iyi olacak. Tembellik ve dolayısıyla karamsarlık tuzağına düşmemek adına gününü iyi planlaman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara nasıl hissettiğini anlatmak istemen olası. Duygusal olarak durulmuş ve dengeli bir durumda hissedeceksin çünkü. İçini dökmek için arkadaşlarını da yanında bulacaksın üstelik, çevrendeki insanlarla daha fazla uyuşman olası.

22 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, Ay, Güneş ve Merkür ile sert bir açı oluşturduğunda bugün odaklanma sorunu yaşabilirsiniz. Özellikleve kariyer kapısında stresli bir döneme giriyorsunuz. Kişisel olarak harcamalarınızın ön plana çıktığı bir süreçle birlikte mali ve finansal konuları bir kez daha gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

22 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstemeden aile bireylerinden birinin kalbini kırdığını fark edeceksin. Durumu düzeltmek için bazı konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Gün boyunca sakinliğini koruyarak, sorumluluğun olan her konuda hızlıca yol alabilirsin. Fiziksel gelişimin için evde yapılabilecek egzersizler araştırabilir ve spor yapabilirsin.

22 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi çalışmaya, yaşantınızı sağlamlaştırmaya hazır hissediyorsunuz. İş başvurularınız ya da mevcut çalışmalarınız için olumlu dönüşler alabilirsiniz. Kurduğunuz bağlantılar sonuçlanabilir, beklediğiniz görüşmeleri gerçekleştirerek ön hazırlık yapabilirsiniz.

22 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Satürn’ün yan yana gelmesi uzaklarla ya da eğitimle ilgili bir konuda daha kararlı davranma gerektiriyor. Akşam saatlerinde de dikkat çekmeniz zor değil.

22 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başlayacağınız yeni işler eski unuttuğunuz işler olduğu sürece size büyük başarı getirecek. Şansınız yüksek olacak.

22 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar öz güveninizi olumsuz etkileyen uzun vadeli eğilimler varmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun moralinizi bozmasına izin vermek yerine durumu değişim için bir fırsat olarak görün. Kendinizle ilgili neyi öğrenmeye direniyorsunuz? Gelişime açık bazı alanlar var. Değiştirmeye değer neler olabileceğine karar vermeye bakın. Deneyin ve yanılın. Sonuçtan memnun kalmanız muhtemel.

22 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son olayları değerlendirirken ve fikir edinmek için geçmişten yararlanırken, ilginç sonuçlara ve iç görülere ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Geçmişinizden bir unsur veya kişi yeniden ortaya çıkabilir. En iyi sonuçları elde etmek için, olumlu düşüncelere ve yeni fikirlere yer açmak için zihinsel dağınıklığı temizlemeyi hedefleyin. Gerçekte, şimdi yapılan gözlemler, daha sonra uygulamaya koyabileceğiniz önemli ve uzun vadeli iyileştirmelere veya diğer gelişmelere yol açabilir.

22 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Çevrenize taviz vermek zorundasınız.

22 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

22 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biraz gündeminizden uzaklaşmak, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmek için uygun bir gün. Akşam saatlerinde önümüzdeki haftaya dair plan program yapmanız gerekebilir. Ancak zihniniz çok dağınık olabilir.

22 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaşamla ilgili maddi güvenlik duygunuz, başka insanlardan elde edeceğiniz desteğe bağlı olarak büyüyecektir. Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

22 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 34" R
Ay
Başak
13° 27' 26"
Merkür
Koç
17° 22' 18"
Venüs
Koç
17° 58' 48"
Mars
Balık
21° 33' 43"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 57"
Satürn
Balık
15° 35' 16"
Uranüs
Boğa
21° 45' 17"
Neptün
Balık
28° 34' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 05"
Lilith
Başak
22° 09' 58"
True Node
Koç
15° 37' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>