İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kontrolü Sağlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında en başta kendi beklentilerini karşılayamayabilirsin. Senin aşka neler katacağın gündeme gelebilir. Sevdiğin kişiyi ne kadar mutlu ettiğinle ilgilenebilirsin. İğneyi kendine batırman uzun vadede iyi olacak bugün.

İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyorsunuz. Başarılarınızın arkası gelecek. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor.

Bugün parasal olarak çok büyük beklentilere girmek yerine sakin bir gün geçirmeye odaklanabilirsin. Geleceğe yönelik planlar yapmak senin için daha iyi olsa da bugünden bir şeyleri yoluna koymak için acele etmemelisin.

Enerjini toplamak ve dinlenmek önceliğin olabilir. Karamsar bir havaya girmene sebep olacak insanlardan uzak durmak da ayrıca senin için iyi olacak. Dinlenirken stresten uzaklaşman daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal etmekle gerçekleştirmek arasında gidip gelmen olası. Bu ikisi arasındaki dengeyi kurmak senin için yorucu olabilir. Ama yine de bir yerden başlamalı, o ilk adımı atabilmelisin.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızı veya aile üyesini bir konuda sizinle aynı fikirde olmasını sağlamak veya ikna etmek aşırı zor gibi görünüyor. Onları sizin gözünüzden bakmaya ikna etmek yerine siz onların gözünden baksanız... Hatalı karar verme olasılığını azaltabilir...

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda bazı planlamaların olmasına karşın evine yeni eşyalar almış olmak seni zorluyor. Kontrolü sağlamak ilk amacın olacak. Mücadele gezegeni Mars, bugün itibariyle 11. Evinde konumlanmaya başlıyor. Yakın bir akrabanın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini fark edebilir ve ona destek olmak isteyebilirsin.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bugün yapacağınız görüşmeler bu kararların yönünü belirleyecek. Ne yapacağınızı netleştirmek ve bu yönde ilerlemek için hem üstlerinizden hem de çevrenizden destekler görebilirsiniz. Bir plan yapmanız ve buna sadık kalarak ilerlemeniz faydanıza olabilir.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi yaratıcı sonuçlara bağlayacağınız bir gündesiniz. İletişim yoğun olduğu sabah saatlerinde, sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşten gelen destekler sizi gün boyu rahatlatacaktır. Öğleden sonra hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilir,arkadaşlarınızla sıklıkla bir araya gelebilirsiniz.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevdiklerinizden yoğun ilgi görebilirsiniz. Taktir edilmek, sizleri anlayan insanların etrafınızda doluşması size iyi gelecek.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fiziksel çevrenizin sorumluluğunu almak için ideal bir gün. Eğer bahçenizde süpürülmesi gereken yapraklar varsa süpürün. Tamir edilmesi gereken bir mobilya varsa, şimdi edin. Ya da evinizdeki belgeleri ve eşyaları bir düzene sokmak gibi gerçekleştirmek istediğiniz bir hedefiniz varsa, bugünonu yaparsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi ve işlerinizin ilerleyişini hızlandırmak mümkün. Bir sorumluluğu yerine getirmekten veya bazı telafi çalışmaları yapmaktan faydalanabilirsiniz. Bir arkadaşınızla olan ilişkiler yatıştırıcı olabilir ve bazı insanların zannettiğinizden daha güvenilir olduğunu hissedebilirsiniz. Uzun vadede neyin işe yarayacağıyla ilgileniyorsunuz. Projelerinizde, işinizde veya girişimlerinizde önemli ilerlemeler sağlamak için arzu, öngörü ve sabrınız var. Bugün size iyi birfikri getirebilir.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz. Başarınızda, her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünüzün de etkisi var.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal hayatınızın oldukça aktif olacağı bir gün. Toplantılara katılabilir, sosyal ortamlarda bulunabilir ya da arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Organizasyonları üstlenmek de size keyif verebilir.

25 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınızkolunuzda yada birlikte çalıştığınız insanlarla alakalı konularda sıkıntınız olabilir. İşinizi zamanında yetiştirememek, patronlarınızın üzerinizdeki baskısı,kolunun size uymaması gibi problemler bugün gerginliğe neden olabilir. İşinize duyduğunuz güvensizlik, sağlığınızla ilgili korkularınız bugün sizi tedirgin edebilir. Sindirim sorunları yada başağrıları, gergin konuşmalar da günün etkileri olarak görülür. Bugün, çevrenizdeki insanların fırsatçı kişilikleri sizi tedirgin edebilir. Bir yandan değişim yaşamak isterken bunu gerçekleştirememek, bir yandan kaybederim korkusuyla işinize dört elle sarılmak gibi karmaşık etkiler yaşayabilirsiniz. Reddedilmekten, yaralanmaktan yada cezalandırılmaktan korkabilir, kimi anlarda kaprisli, alıngan ve sağı solu belli olmayan tarzda davranabilirsiniz. Gerginlikler sizi daha fazla huzursuz edeceği için, sakin olmanızı ve sağlığınızı düşünmenizi öneriyorum.

25 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 28" R
Ay
Yay
02° 39' 25"
Merkür
Koç
16° 00' 14"
Venüs
Koç
26° 03' 14"
Mars
Balık
26° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 25"
Satürn
Balık
16° 12' 47"
Uranüs
Boğa
22° 07' 09"
Neptün
Balık
28° 47' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 50"
Lilith
Başak
22° 53' 33"
True Node
Koç
15° 32' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>