İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişimde Temkinlisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla birlikte önemli kararlar almadan önce iyice düşünmek önemli olabilir. Birbirinizin önceliklerini kontrol edip bunları göz önünde bulundurmak gelecek planlarınızı daha sağlam yapmanızı sağlayabilir çünkü. Bugün uzun vadeli düşünmek iyi olabilir.

Elinizdeki işin boyutu sizi çok zorluyor. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor. Mesleki yeterliliğinizle ilgili gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı.

Parasal açıdan kendini çok zorlamamak bugün sana daha iyi gelebilir. Bir bütçe belirleyip buna uymak genel olarak daha iyi olabilir senin için. Alışverişe çok fazla para ayırmamak,konusunda daha iyi şeylere para ayırmana vesile olabilir.

Şüphe ve kaygıdan uzak durmayı denemelisin bugün. Bunun için de uzun yürüyüşlere çıkıp bol bol temiz hava almak isteyebilirsin. Bugün enerjini yenilemek senin için çok iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sinir ve stresten uzak durmak isteyebilirsin, bu senin en doğal hakkın. Hayatına biraz neşe katmak senin için iyi olacak genel anlamda. Yakın arkadaşınla beraber zaman geçirmek sana bu sebeple daha iyi gelecek.

29 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,mümkünse bu sabah hayallerinizi hatırlamak için bir dakikanızı ayırın, çünkü Boğa burcu, gezegeninizin yöneticisi Merkür ile şafaktan hemen önce kozmik bir ittifak kurar. Bu kozmik iklim, özellikle son birkaç gündür içsel olarak mücadele ediyorsanız, sorunların çözümü için somut adımlar atmanızı sağlayacak.

29 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal konularda arkadaşlarına verdiğin tavsiyeler onların işine yarıyor. Bugün aynı anda birkaç duygu yaşayabilirsin. Öğlene kadar kararlı olduğun konularda akşamüstü kararsızlıklara düşebilirsin. O yüzden iletişim konusunda özellikle temkinli olmalısın. Kendine olan güvenin duygusal hayatında daha baskın bir profil çizmeni sağlayabilir.

29 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bütün hafta olduğu gibi haftanın son gününü de yoğun bir programla kapatabilirsiniz. Hayatınızdan ve ilişkilerinizden bahsederken kiminle ne kadar paylaşımda bulunacağınıza dikkat etmenizde fayda var. Yeni ortamlarda eski alışkanlıklar ya da konular gündeme gelebilir.

29 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı dengesizlikler ya da bilgi sahibi olamamak yüzünden kayıplar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakmalısınız.

29 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı kusurlarınızı görmezden gelerek kendinizi olduğunuz gibi sevmeniz ve özgüveninizi arttırmanız için çok uygun bir gün.

29 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm gününüzü hayal kurarak geçirmeye karar verdiyseniz ne olmuş yani? Şu sıralar gerçeklerin soğuk yüzüyle yüzleşmektense, hayatınızı hayalleriniz sizi yerinize yaşıyor gibi görünüyor. Hayal dünyanız sizi şarj eden ve günlük hayatın gereklilikleri için yaşamanızı sağlayan bir kabuk gibi.

29 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ait olduğunuz bir topluluk size şu anda düşünmeniz için çok şey veriyor olabilir. Her ne kadar yüzeyde işler muhtemelen hoş olsa da, derinlerde daha karmaşık kişilerarası dinamiklerin farkında olabilirsiniz. Her iki durumda da, içinde anlam bulabiliyorsanız, durum bir drama olmak zorunda değildir. Bir sonraki hamlelerinizi başkalarıyla tartışmadan önce, tüm gerçekleri öğrenmek ve pozisyonunuzu düşünmek için kendinize biraz zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

29 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönemde çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Yapacağınız seyahatler, kaçamak aşk ilişkilerinizle ilgili ilerleyebilir. Her şeye rağmen, yeni bir ilişkinin temelini atabilirsiniz.

29 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

29 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününü evinizde geçirip kişisel gelişiminize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda bir dönüşüm yaratacak kararlar alabilirsiniz. Şifalandırıcı bir dönemdesiniz.

29 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi zorlayan koşullar nedeniyle kendinizi aşırı bir abartıyla sinirli tavırlar içinde sokabilirsiniz. Yüreğinizin derinliklerindeki duyguları kimsenin anlamadığını düşünerek karamsarlaşırsınız. Yalnızlık isteğiniz yoğun olabilir ve mahremiyetinize kimsenin girmesini istemezsiniz. Oysaki kendinizi ifade ve yaratıcılık enerjileriniz o denli yüksekki, bu ruh halinizin son birkaç günlük enerjiler nedeniyle olduğunu bilmelisiniz. Yarından itibaren günlük temponuzda iyimser ve enerjik olacağınız bir haftaya başlayacaksınız. Bugün olayların akışına bırakarak müdahale etmeden esnek davranmanızı öneriyorum

29 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 36' 13" R
Ay
Başak
19° 01' 35"
Merkür
Koç
17° 09' 31"
Venüs
Koç
18° 33' 45"
Mars
Balık
21° 55' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 26"
Satürn
Balık
15° 38' 03"
Uranüs
Boğa
21° 46' 50"
Neptün
Balık
28° 35' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 44"
Lilith
Başak
22° 13' 07"
True Node
Koç
15° 37' 42"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>