İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendi İşini Kendin Yapıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında güzel iletişimler gündeme gelebilir. Zira çok ilgi çekebilirsin bugün. Çevrendeki insanlar senin adeta ışık saçtığını bile söyleyebilir. İlgini çeken şeylere odaklandıkça aşka dair yaydığın enerji de artacak bugün.

Bugünlerde almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir. Son günlerde verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek.

İş ortamında normalden daha fazla sorumluluk alıp kendini göstermek isteyebilirsin bugün. Başarılı oldukça ilerisi için daha çok heyecanlanman mümkün olacak. İş konuları seni çok daha memnun edebilir.

Bugünün yoğunluğu içinde kendine çok zaman bulamaman olası. Eline geçen her anı değerlendirmende yarar var o yüzden. Hareketsiz kalmamaya çalışmak sana iyi gelebilir. Esneme hareketleri genel olarak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hedeflerine ulaşmak için çok istekli olabilir, daha atak davranabilirsin. Çok çalışmanın sonunda mutlu olacağını bilmek seni motive edebilir çünkü. Hatta etrafındaki insanları azminle şaşırtman da mümkün bugün.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi bugün doğanızın rekabetçi yanını ortaya çıkaran bir durumda bulacaksınız. Ancak yüzleşmekten kaçınmanız ve uzlaşmacı bir çözüm aramanız şiddetle tavsiye edilir. Her dövüşü kazanmak zorunda değilsin. Aslında hiç savaşmanıza gerek yok.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi olan İkizler burcuysan, işlerin sorumluluğunu kimseye bırakmak istemeyebilirsin. Bu durum çalışanlarına güven duymuyormuşsun imajı çizebilir. Ev hayatında artan işler ve diğer yandan yoğuntemposu üzerinde baskı yaratabilir. Yaşadığın dikkat dağınıklığı, bir dizi sakarlıklar yapmana da neden olabilir.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kredi, ödemeler ve alacak verecek tahsilleri kafanızı meşgul edebilir. Sorun çözmek, plan yapmak ve buna göre bir takvim belirlemek bugün yapacağınız en iyiolacaktır. Yoğun bir gün yaşayabilirsiniz ama her şeyi sırasıyla hallettiğinizde hem aklınızda hem de cebinizde yeni gelişmeler için yer açabileceksiniz.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bedeninize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Akşam için program yapabilirsiniz.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir kalbinizden geçen, çok istediğiniz, gerçekleşmesini dilediğiniz şeyle ilgili sesinizi evren duyduysa bu hayalinizin gerçekleşmesine çok az kalmış olabilir. Şükretmeyi unutmayın.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim kanallarınız elektrik yüklü olabilir. Belki de burcunuzun özellikleri nedeniyle içinizden fikirlerini fazla hararetli savunan insanları suçlamak gelecek. Ancak tuhaftır ki, siz de kendi görüşlerinizi bir o kadar ateşli dile getireceksiniz. Bu yola başvurmak yerine daha olumlu, nazik, sakin bir ifade şekli bulun ki dinleyeniniz daha çok olsun.

26 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz olma ve kendinizi özgün bir şekilde ifade etme özgürlüğüne olan arzunuz, bugün daha da güçlü olacak. Her zamankinden daha az sınırlı veya kısıtlı hissedebilir ve hedeflerinizi ve hayallerinizi somut yollarla sürdürmek için daha motive olabilirsiniz. Farklı fikirlerde olduğunuz konuları ele almanız gerektiğinden arkadaşlarınızla çatışmalar veya huzursuzluklar olabilir, soğukkanlılığınızı koruduğunuz sürece hoş bir şekilde çözülmelidir.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa bir zaman dilimine özel anlık bir konu gelişirken; stratejik öneme sahip ve gününüzün büyük bir kısmını ayırdığınız bazı işleri göz ardı ediyorsunuz. Hobi niteliğinde bakmanız gereken bu tür anlara dikkat etmelisiniz.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Merkür ile Plüton olumlu etkileşim yapıyor. Sosyal hayatınızın oldukça aktif olacağı bir gün. Toplantılara katılabilir ya da arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kendinizi güçlü şekilde ifade edebilirsiniz.

26 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önemli bir karar vermek üzere olduğunuz bugün, üzerinizdeki yükümlülükler, maddi dünyanın yetersizliği ve arzularınız hepsi sizin için birer engel gibi geliyor. Çocuklarınız, kendinizi ifade edişiniz, yaratıcılık gerektiren tüm faaliyetleriniz düne nazaran daha ciddi ve karamsar etkiler altında. Bilinçaltınızda engellenmiş yada birşeylere zorlanıyormuş hissi ağır basmakta. Üzerinizdeki sorumlulukların sizin arzunuz dışında artıyor oluşu, yaşamın fazlasıyla ciddi olarak üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışması ve herkesin sizi birşeylere zorluyor olduğunu hissettiğiniz bu dönemde, bugünkü enerjiler de üstüne gelince herşeyi bırakıp çekip gitmek yada hiçbirşey yapmadan öylece durmak arası bir ruh hali içindesiniz. Kendinize bugün lütfen yüklenmeyin. Bugünün zorluğu, son bir yıldır üzerinizdeki sorumlulukların baskınlığını hatırlatıyor oluşundandır.

26 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 37' 51" R
Ay
Terazi
25° 58' 07" R
Merkür
Koç
16° 11' 20"
Venüs
Koç
22° 23' 24"
Mars
Balık
24° 19' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 12"
Satürn
Balık
15° 56' 04"
Uranüs
Boğa
21° 57' 09"
Neptün
Balık
28° 41' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 33"
Lilith
Başak
22° 33' 46"
True Node
Koç
15° 39' 03"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>