İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hislerini Belli Etmiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşka daha açık olabilirsin bugün. Daha güzel ve pozitif etkiler altında kalabilirsin. Kalbinin daha hızlı atmasına vesile olacak şeylere kendini daha açık hissedebilirsin. Bunun boşa gitmediğini görebilirsin.

Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün olabilir.

Parasal konularda için daha rahat edebilir bugün. Parasal kaygılar olmadan güne rahat bir biçimde odaklanmak güzel bir değişim olabilir. Bazı şeyler kendi halinde yolunda gidebilir ve bu da seni daha memnun edebilir.

Açık havada yürüyüş sana çok iyi gelebilir bugün. Egzersize vakit ayırman ve kan dolaşımını artırman vücudunun ihtiyacı olan bir şey haline gelmiş olabilir. Kendin için egzersize daha fazla zaman ayırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla iletişiminde dikkatli olman daha iyi olacak. Vereceğin tepkilerde duygusal olmaman gerekebilir. Sorunları çözmek için duyguların yerine mantığına başvurmak senin için daha doğru bir hareket olabilir.

27 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karşılaştığınız görev için pek hevesli olmayabilirsiniz, ancak bir kez başladığınızda beklediğinizden daha eğlenceli olduğunu görebilirsiniz. Bu ilk adımı atın ve ardından ilerlemeye devam edin. Görevde ilerledikçe düşündüğünüz kadar da zor olmadığını göreceksiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konulara eleştirel olarak yaklaşıyor olman, sürekli olumsuz tarafından bakıyormuşsun havası oluşturabilir. Bu durumu dengeleyeceksin. Duygusal anlamda yaşadığın ilişkilerde, hislerini saklamaya yönelebilirsin. Daha fazla kendini hırpalamak istemeyeceksin. Sahip olduğun bir blog sayfan varsa, onunla ilgilenmek isteyebilirsin.

27 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ihmal ettiğinizi düşündüğünüz, ertelediğiniz konularla ilgili planlama yapabilirsiniz. Kitap okumak, sosyal mecralarda araştırmalar yapmak ve öğrendiklerinizi hayatınıza aktarmak için ideal bir gündesiniz. Sorunlarınızı sadece onları çözmek için düşünün. Size kazanç getiren şeyin bu olduğunu, yeniden harekete geçebildiğinizi görünce anlayacaksınız.

27 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Belirsizlikler nedeniyle işlerinizde sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum kontrol kaybı yaşamanıza neden olabilir. Duygusal hassasiyetleriniz yüzünden alıngan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Olaylara karşı kabullenici olmak sizi rahatlatacaktır. Gün içinde endişe duyduğunuz konular size içsel süreçler yaşatabilir. Kolektif konulara yönelebilirsiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dinlenmek ve eğlenmeye aynı anda zaman ayırmak isteyebilir bu sebepten de tatil hayalleri hatta planları kurmaya başlayabilirsiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi ara sıra beyninizde vuku bulan puslu düşüncelere uyanmış hissedebilirsiniz. Duygusal olarak bazı durumlar hakkında karar almakta güçlük çekebilirsiniz. Önünüzde bir sürü seçenek var ve siz hepsine sahip olmak isteyebilirsiniz. İyi haber şu ki, akşama doğru kafanızı çok daha temizlenmiş ve stabil hissedeceksiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi sadece bırakmaktan korktuğunuz için aşağı çeken bir soruna tutunmanıza yol açabilir. Arkadaşlıklarınızdan, sosyal hayatınızdan veya yeni projelerden keyif alma arzusu güçlüdür, ancak karışık endişelerle bunu yapmak zor olabilir. Bir telaş içinde olduğunuzu hissettiriyorsa, rutinden bir mola vermeyi hedefleyebilirsiniz. Baskıya veya paranoyaya yenik düşmeye dikkat edin.

27 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Giriştiğiniz yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmayı elden bırakmayın. Gelişen şartlarla uyumlu olarak, kısa süreli geri dönüşlerle durumu yönetmeye çalışın.

27 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü biraz içinize dönerek ve kendinizle kalarak geçirmek isteyebilirsiniz. Sezgileriniz güçlü olacak. Zihinsel olarak maddi konulara daha çok odaklanabilir ve biraz huzursuz olabilirsiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu duygularınızda değişkenlikler de görülecektir. Kimi anlarda zevk arayışınız ve kendinizi dışa vurumunuzda iyimser ruh halinizle abartılı davranışlar gösterebilir, kimi anlarda sadece kendi isteğinizin kabulunü de bekleyebilirsiniz. Büyük bir sevilme arzusu içinde, kontrolün sürekli sizde olmasını da beklersiniz. Çekici ve hoş tavırlarınızla zevk arayışı içinde oluşunuz, bir tek kişiye bağlanmanıza da engel olabilir. Dalgalanan duygularınız yaratıcılığınızla çatışabilir. Konsantrasyon sağlamanız bazı anlarda zorlaşır. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı şeylere yönelir ve bunlara sahip olmak istersiniz. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek yeni kalan aşk oyunları hoşunuza gider. Dürtüsel bir şekilde oyuncu, şairane, dramatik ve tutkulu davranışlar gösterebilirsiniz. Aşkta en yüksek hedefini istersiniz.

27 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 35" R
Ay
Başak
20° 54' 38"
Merkür
Koç
17° 05' 25"
Venüs
Koç
18° 45' 34"
Mars
Balık
22° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 38"
Satürn
Balık
15° 38' 60"
Uranüs
Boğa
21° 47' 22"
Neptün
Balık
28° 35' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 18"
Lilith
Başak
22° 14' 10"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>