İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Objektifsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Geçmişte olan olaylar yüzünden kendine yüklenmeyi bırakman gerekecek bugün. Mazinin muhasebesini yapıp geleceğe daha emin bakmaya çalışmak senin için daha doğru olabilir. Geçmişi geçmişte bırakmalı, dersini alarak yoluna devam etmelisin.

İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz.

Bugün biraz tutumlu davranman gerekebilir genel olarak. Birikimleri bozmadan maddi sıkıntıları çözmen gerekebilir. O yüzden sıkıntıları para harcamadan atlatmak isteyeceksin. Bazı konuları ertelemen seni rahatlatabilir.

Vücudunun ihtiyaç duyduğu egzersizleri daha fazla ertelememen gerekecek. Salon ya da evde bir şekilde egzersiz programını uygulamaya başlaman en iyisi bugün. Destek olarak nefes egzersizleri yapmak da güzel olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öfke ve sinir herkese zor zamanlar yaşatabilir. Ama her şeye rağmen tepkilerini kontrol etmek seni öne geçirebilir. Öfkeyle hareket etmemek ve kontrollü olmak gününün daha iyi geçmesine vesile olacak, bunu unutmamalısın.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Savurganlık dürtüsü sizi arkadaşlarınızla birlikte en sevdiğiniz alışveriş mekanlarına götürebilir. Çok fazla harcamamaya dikkat edin. Kariyer alanında olumlu yönde gelişmeler yaşanabilir. Gitmek için söz verdiğin bir aile etkinliğini kaçırabilirsin. Kaçırmasan ne güzel olur!

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysanyerinde çalışanlarının arasında tartışmalar çıkabilir. Bu tür sorunlar karşısında objektifliğini korumak istiyorsun. Yaptığın planları gözden geçirebilir, değişikliklere gidebilirsin. Yaşam alanınla ilgili yeniliklere başvurabilirsin. Akşam saatlerinle bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli vakit geçirebilirsin.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili "yapılacaklar listesi" hazırlayabilirsiniz. Bu konuda yüksek bir motivasyona sahipsiniz, iyi değerlendirirseniz adınızdan söz ettirebilirsiniz. Kişisel bakım, gradrop düzeni ve ilişkilerinizle ilgili konular bugünün gündemlerinden olabilir.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ısrar ettiğiniz bir ilişki size iyi gelmeyebilir. Eğer bir ilişki olmuyorsa neden olmuyor diye düşünüp hayatınıza devam etmek için...

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhani meseleler, dünya ve insanlık üzerine düşüncelere dalmış olabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz gezegenin geleceği hakkında birtakım yeni fikirler duyabilir ve vaktinizin çoğunu onlar hakkında düşünerek geçirebilirsiniz. Hem bu hem de başka konularda bazı ateşli tartışmalara hazır olun. Kesinlikle sizi oldukça derinden etkileyebilecek çok fazla şey öğreneceksiniz.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sınırlar, bugün sosyal hayatınızı keyifli tutmanın önemli bir parçası olabilir. Sosyalleşme sırasında dikkatleri kendinize çekmeniz muhtemeldir. Saf bir öğrenme arzusuyla istediğiniz herhangi bir konuşma konusunu takip etme hakkınız olduğuna inansanız da, bir düzeyde gerçeğin muhtemelen bundan daha karmaşık olduğunu bilmelisiniz. Gerekli olduğunu düşünmeseniz bile dikkatli olun.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Duygularınızı gizleyeceksiniz.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonunu yalnız kalıp sanatsal çalışmalara ayırmak isteyebilirsiniz. Genel olarak da yaratıcılığınızın artacağı ve kalabalıklardan ziyade kendinizle olmaktan keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz.

28 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük isteğiniz yoğundur ve hiç bir şekilde kısıtlanmasına izin vermezsiniz. Normal olmayan birtakım insanlarla garip şekilde beraber olmaktan hoşlanabilirsiniz. Çabuk alınabilir, geçimsiz bir insan haline gelebilirsiniz. Hayatınızdaki karşıt cinsle sorunlar yaşayabilir yada onların yarattığı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hiçbirşeye bağlanmak istemez, sizi kısıtlayacak sözlerden yada davranışlardan nefret edebilirsiniz. İnsanların gözü önünde olmak bugün sizi rahatsız edebilir. Fazla ilgi görmek yada odak noktası haline gelmek sizi keyifsizlendirebilir. Herhangi bir insanla bir konuda uzlaşmaya varmak istemez, bağlayıcı tüm olguları reddedebilirsiniz. Bugün özgür olmak ve özgürce yaşamak istiyorsunuz. Eğer kendinizi hapsolmuş gibi hissederseniz aşırı abartılı sözlerle karşılık verebilirsiniz

28 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 56" R
Ay
Başak
17° 57' 42"
Merkür
Koç
17° 11' 53"
Venüs
Koç
18° 27' 04"
Mars
Balık
21° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 12"
Satürn
Balık
15° 37' 31"
Uranüs
Boğa
21° 46' 32"
Neptün
Balık
28° 35' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 25"
Lilith
Başak
22° 12' 31"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>