İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Atağa Geçiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Hoşlandığın insana açılmak için tavsiyeler almak isteyebilirsin bugün. Herkesin kendine has bir yöntemi var ve bunların sonucu kişiden kişiye farklılık gösterebilir, bunu daha net görebilirsin. Fikir aldıktan sonra kendine en uyan biçimde hareket etmek, kendin olmak senin için en iyi çözüm olacak.

İşinize son derece hakim birisiniz. Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz.

İş konusunda alışılmışın dışına çıkmak isteyebilirsin bugün. Güzel etkileri kolaylıkla fırsatlara dönüştürebileceksin. Karar verirken cesur olmanın faydasını göreceksin.

Dolaşım sistemine dikkat etmende yarar var bugün. Olası bir şikayetin fiziksel ve sosyal hayatını engellememesi için önlem alman gerekecek genel olarak. Nefes açıcı egzersizler yapmak da sana iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenle birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Onların işlerine yardımcı olmak, birlikte zaman geçirmek kendini onlara karşı daha iyi ifade etmene yardımcı olabilir. Aile ilişkilerini kuvvetlendirmek için güzel bir gün olabilir.

2 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güçlü konumlardaki insanlarla uğraşırken dikkatli olun, çünkü yeni fikirlerle köpürüyor olsanız da onlar çok daha az maceracı bir ruh halinde olacaklardır. Bunu sorun etmeyin, sadece bu fikirleri daha açık oldukları bir zamana saklayın.

2 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarında atağa geçiyorsun. Bazı işlerini önden bitirip gelecek günlerini rahatlatacaksın. Maddi konular bugün sıkça aklına gelebilir. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan,yerinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan bugün, eşinle baş başa vakit geçirmek istiyorsun.

2 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin sizdeki yerini düşünmek isteyebilir, bunu gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Polemiğe girmek, manipüle etmek en son tercihiniz olmalıdır. Gün içinde kendinize ve işlerinize zaman ayırmak, sizi en hasarla bu etkiden kurtarabilir.

2 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkmanız mümkün. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

2 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı konuların döngüler halinde ilerlediğini fark ederek şaşırabilirsiniz. Hayatta almanız gereken dersler tekrar ve tekrar önünüze dökülebilir...

2 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim kurmanın günün kurtarıcısı olduğunu farkedeceksin. Eğer insanlar ne düşündüğünü veya ne hissettiğini bilmiyorlarsa, onlarla muhatap olmanın zorlaştığını göreceksin. Bir tartışma veya konuşma başlatmaktan çekinme; ilk adımı sen at. Belki de bir süredir, çatışmadan kaçındığın için önemli bir konuyu bir kişiye açmaya çekiniyorsun. Şimdi bu mesele üzerine konuşmanın tam zamanı.

2 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kişiye bağlı veya kabul edilmiş hissetme ihtiyacınız güçlüdür. Her zamanki rutininizin veya konfor alanınızın biraz dışına çıkmak çekici olabilir. Bazı seviyelerde arafta hissedebilirsiniz veya zihniniz sıklıkla aynı soruna dönebilir. Artık olayları halının altına süpürmek yerine duygularınıza yepyeni bir açıdan yaklaşmanın zamanı geldi. Görevler sizi çağırsa ve onlara cevap vermek akıllıca olsa da, duygusal ve zihinsel tazelenme ihtiyacını unutmayın. Bir anlam duygusu, bir amaç duygusu kadar motive edici olabilir.

2 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızla ilgili hareketlenme söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Yeni tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. Egonuzun yüksek olduğu bir gün.

2 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

2 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Merkür retro hareketinden çıkacak ve durağan konuma gelecek. Parasal konularda yeni adımlar atmamanızda, özellikle ani çıkabilecek harcama konularında temkinli hareket etmenizde fayda var.

2 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onlar abartılı bir şekilde konuyu ele alıp sizi sorgulayabilir ve daha iyi adımlar atmanız için sizi zorlayabilirler. Yada siz üzerinizdeki bu baskıyı mantıklı olarak ele alırken onlara karşı duygusuzca yanaşabilirsiniz. Bu arada başkalarından görmeyi arzu ettiğiniz maddi destekler konusunda terslikler çıkabilir. Üzerinizde yoğun bir baskının varlığı adım atmanızı güçleştirebilir. İç dünyanızdaki çatışmalar, yuvanızla alakalı konularda ve ikili ilişkinizde fazlasıyla görülür. Karşınızdaki insana karşı kimi zaman bağımlı kimi zamansa koparıcı etkiler altında davranır bir türlü kesin bir yol tutturmazsınız. Satürnün etkisi olan bu durum doğaldır ki ikili ilişkilerinizde bir süre daha sizi etkilemeye devam edecektir. Bugün tüm bu etkilerin üstüste geldiği bir gün olarak zorlu geçebilir. Yapmanız gereken kendinizi ve çevrenizi eleştirmekten uzak durarak yeteneklerinizi en kolay şekilde işinizde göstermek olmalıdır.

2 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 29" R
Ay
Yay
09° 37' 27"
Merkür
Koç
16° 02' 60"
Venüs
Koç
26° 43' 48"
Mars
Balık
27° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 03"
Satürn
Balık
16° 15' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 43"
Lilith
Başak
22° 57' 12"
True Node
Koç
15° 30' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>