İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Beklentilerin Karşılık Buluyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve sevgi konusunda bir şeylere sahip olmak için hayal edip beklemekten vazgeçmen gerekecek. Harekete geçmen gerekecek bugün. Somut adımlar atmak kafada kurmaktan çok daha iyidir. Bu iyi enerjiyi doğru değerlendirmelisin.

İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız beklediğiniz ölçüde olmasa da sonuç getirecek.

Aşırı para harcamamaya dikkat etmelisin bugün. İçinde bulunduğun ortam seni hesapsızca para harcamaya teşvik edebilir çünkü. Savurganlıktan kaçınmak geleceğin için çok daha iyi olacak.

Hayatının hareketlenmesi yeme içme alışkanlıklarını kötü bir biçimde etkilememeli. Diyetine sadık kalmak senin için daha iyi olacak bugün. Ağır yiyeceklerden uzak durmak sana genel olarak daha iyi bir enerji sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini kasmaman gerekecek genel olarak. Olayları kontrol etmeye çalışmak yerine akışına bırakmayı tercih edebilmen gerekebilir. Hayatın akışında karşına çıkabilecekler bugün seni daha memnun edebilir.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda hayatınızda bir miktar kafa karışıklığı olabilir, ancak sakin kalırsanız ve başkalarının söylediklerini ve yaptıklarını ciddiye almayı reddederseniz, yara almadan kurtulacaksınız. En önemli şey, kendinize inanmaya devam etmenizdir.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan yeni biri dikkatini çekebilir. Aşka olan inancın, yeniden yeşerecek. Yönetici gezegenin Merkür toprak burcunda seyrederken, Haziran ayına başlıyorsun. Tatil konuları ayın ilk gününden karşına gelebilir. Hukuksal konulardaki beklentin, ayın ilk gününden karşılık bulacak.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçiniz hayatınızı yaşama, yeni insanlar ve hedefler kazanmak isteğiyle dolabilir. Sosyal çevrenizi şekillendirecek, hareketlendirecek girişimlerin hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz ama bunu yaparken gerginlik çıkaracak konuları çevrenizden uzak tutmanızda fayda var.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili mücadeleci ve korumacı bir tavrınız olabilir. Elinizde olan kaynakları korumak için yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermek için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Engelleri aşmak için kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedeceğiniz zamanlar var.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli bir hayatın dengeli bir hayat olduğu farkındalığı ile sizler için detox, aile ile vakit geçirme, fırsatları değerlendirmek gibi konular etrafında...

1 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bırak parçalar kendiliğinden yerlerine otursun. Bir meseleyi anlamak için o konu üzerine saatlerce düşünmene gerek olmadığını anla. Genelde, içgüdüsel olarak o şeyi bilirsin zaten. Ve bugün de içgüdülerine güvendiğin sürece, yine bileceksin. Adeta bir şeyler anlatmaya çalışan bir iç sesin var ve bunu mutlaka dikkatle dinlemelisin. Dedikodu ve boş sohbetler ise ancak doğruluğu gölgeleyecektir.

1 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yepyeni bir başlangıca ya da kendini yeniden keşfetme ve yeni bir başlangıç ​​yapma şansına işaret ediyor. Kendinizi yenilemenin yollarını düşünürken işleri yavaştan alın. Başkaları sizi fark ediyor ve bu sizi olabileceğiniz en iyi olmak için çaba sarf etmeniz için daha fazla motive edebilir. Yenilenmek için bir fırsat ve aynı zamanda sağlam, gerçekçi kararlar almak için iyi bir zaman.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duygularına kıymet vermeli ve olayları, onun açısından değerlendirmelisiniz. Çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal alanda bazı blokajlar yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı hayata geçiremeyebilirsiniz. Bugünlerde fazlaca harcama yapmanız, gelir-gider dengesizliği yaşamanız söz konusu olabilir. Kafanızın karışık olabileceği bir gün.

1 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenizdeki insanlarla, iletişim konularında ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Düşünceli, saygılı, halinizle dostluğunuzu herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Sizin gibi ateşli, cömert ve kendini ifade edebilen burç mensupları şanslı olduğunuz bugün, isteklerinizi karizmanizla, cazibenizle kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Estetik, sanatsal ve kültürel meraklarınız bugün yoğun. Öğrenme, öğretme ve bilgi toplama konuları başarılı olduğunuz alanlar olacaktır. Bugün, gayet zevkli ve estetik duyarlılığı gelişmiş ruh halinizle iletişim konularında başarılı birgün yaşayacaksınız. Konuşmalarınız diğer insanlar tarafından gayet net anlaşılacak ve söylediğiniz her kelime bir sihir gibi kabul edilecek. Sahip olduğunuz büyük enerji size yaşam canlılığı katacak, sağlığınız olumlu ve duygusal yönden de istikrarlı olacaksınız. Kısa yolculuklar fazlasıyla gündeme gelecek ve siz bundan son derece hoşnut olacaksınız.

1 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 32' 38" R
Ay
Akrep
07° 21' 48" R
Merkür
Koç
16° 03' 04"
Venüs
Koç
23° 32' 45"
Mars
Balık
25° 03' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 11"
Satürn
Balık
16° 01' 24"
Uranüs
Boğa
22° 00' 18"
Neptün
Balık
28° 43' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 48"
Lilith
Başak
22° 40' 00"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>