İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Potansiyelinin Farkındasın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk sana sürprizlerle gelebilir bugün. Hiç beklemediğin bir ortamdan güler yüzle ayrılman gayet mümkün olacak. Aklındaki insanla karşılaşman için şartlar uygun olabilir. Güzel sürprizler ve keyifli karşılaşmalar kalbini ısıtacak.

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Aklındaki planları hayata geçirmen gerek bugün. Hayal olarak kalmaları kimseye bir fayda sağlamayacak çünkü. Bir yerden başlamak senin için iyi olabilir. Bunun için kolları sıvayabilirsin.

Bugün hayatına biraz hareket katmak isteyebilirsin. Her zamankinden fazla aktif olmak sana iyi gelebilir o yüzden. Uzun yürüyüşler yapmak sana kendini iyi hissettirecek. Güneşten korunduğun sürece daha keyifli bir enerji yakalayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin ve rahat bir gün geçirebilirsin bugün. İşlerin ve sorumlulukların konusunda esnek davranma lüksüne sahip olacaksın çünkü. Boş zamanında etrafındakiler hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isteyebilir, iletişime odaklanabilirsin.

31 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Biri sizden taleplerine boyun eğmeniz için ne kadar yalvarırsa yalvarsın, sağlam durmalısınız. İhtiyaçlarınızın önce geldiğini ve en azından şimdilik ihtiyaçlarınızın ve onların ihtiyaçlarının yelpazenin zıt uçlarında olduğunu bilmelerini sağlayın. Seni zorlamalarına müsaade etmeyin.

31 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak tefek aksilikler eşliğinde Mayıs ayının son gününe başlayabilirsin. Moralini bozmuyorsun engelleri aşabilecek potansiyelinin olduğunu farkındasın. Son zamanlarda artan sorunlulukların biraz dalgın olmana neden olabilir. Ertelediğin planlar yeniden karşına gelirken, bu sefer erteleme fikrini aklına bile getirmeyeceksin.

31 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Dikkatinizin dağınık olması kısa süreli bir etki olabilir. Bu etkiyi daha da kısaltmak ve sizi zor durumda bırakmasını engellemek, kolları sıvayıp sorumluluklarınızı yerine getirmekle mümkün olacaktır. Kendinizi, isteklerinizi gösterin.

31 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar için mücadele içinde olacağınız bir gündesiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı biraz daha ılımlı olmanızda fayda var. Fikir ayrılıklarının kolayca tartışmalara dönme ihtimali var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hızlı ilerlemek isteyebilirsiniz. Aceleci olmanız sizi daha zor durumlara sokabilir.

31 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizdeki duyguları ön plana çıkartmanız sizler için daha sağlıklı olacak. Hiçbir hedef gerçekten azim göstermeden ve planlamadan gerçekleşe....

31 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok romantik bir gün olmalı. Akşamüstü heyecanlı bir buluşmaya gidebilirsiniz. Ya da çekici biri tarafından öğle yemeğine davet edilebilirsiniz. İnsanların size verdiği tepkilere şaşırabilirsiniz. Biraz flört edip eğlenmekten zarar gelmez. Bunu hak ettiniz!

31 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal medyada dikkat çekmek için ortalığı karıştırmak isteği olabilir. Sanki büyük bir ses getirmek için muhtemelen ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız. Heyecan verici bir sohbetin merkezinde olma arzunuzla, insanların duymayı ilginç bulacağını bildiğiniz bir sırrı ifşa etmek cazip gelebilir. Sadece paylaştığınız her hikayenin gerçekten size ait olduğundan emin olun!

31 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede, belirttiğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. İşinizle ilgili olarak, isteğinizin dışında sorular sorulmasından pek hoşlanmıyorsunuz.

31 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

31 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Dünkü Yeniay’ın da desteğiyle hayatınızla ilgili yeni bir sayfa açabilirsiniz. Sizin için değişim dönemi başlıyor, planlarınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Ancak kararsızlıklar yaşamanız mümkün.

31 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir insana, bir ideale bağlanma yeteneğiniz güçlü olur. Aşk evinizdeki iletişim gezegeni merkür sevdiğiniz kişiyle sözel olarak çok kolay anlaşmanızı sağlayacaktır. Ona anlayış gösterecek, onu düşündüğünüzü belli edeceksiniz. Yalnış gördüğünüz bazı şeyleri bile görmezden gelerek kolayca affedeceksiniz. Sevginizi belli etmek ona göstermek bugün daha kolay olacaktır. Bilinmeyen herşey ilginizi çekecek, araştırmalar yapmak hoşunuza gidecektir. Bugün, çevrenizdeki güzelliklere ve uyum duygusuna önem vermeniz sayesinde, bulunduğunuz heryeri düzenlemek ve geliştirmek isteyeceksiniz. Özel eşyalarınızı yada giysilerinizi kontrol etmek, yerlerini değiştirmek hoşunuza gidecek. Fantezilerinizin güçlü oluşu sizi ilginç konulara doğru çekecektir. Sinemaya gitmek yada evde film izlemek, hobilerinizle uğraşmak, şans oyunlarına düşkünlük görülebilir

31 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 46' 11" R
Ay
Başak
08° 57' 02"
Merkür
Koç
17° 33' 22"
Venüs
Koç
17° 30' 32"
Mars
Balık
21° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 43"
Satürn
Balık
15° 33' 00"
Uranüs
Boğa
21° 44' 01"
Neptün
Balık
28° 33' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 45"
Lilith
Başak
22° 07' 26"
True Node
Koç
15° 36' 34"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>