İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Farklılıklar Gündeme Gelecek Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Uzun zamandır beklediğin ilişki için gereken cevabı bugün alabilir ve daha mutlu olabilirsin. Bugüne kadar ki uğraşlarının karşılığını görmek seni memnun edebilir. Bu konulara incelikle yaklaştığın sürece seni üzen bir şey olmayabilir.

İş hayatınızdaki uzun süreli ilişkilerin sayısı az ama kökleri sağlam, bunlara güvenebilirsiniz. Yıldızlaşacağınız birimkanı önünüze çıkabilir, fazla tereddüt etmeden içine girebilirsiniz. İş geliştirmede önemli nokta cesarettir, ana konuları kesinleştirip yola koyulmaktır. Kervan yolda düzülür sözü size tam uyuyor. Müthiş bir başarınız çok uzakta değil.

Yenifikirleri konusunda kendini geliştirmeye devam etmelisin bugün. Sürekli aynı şeyleri tekrar ederek bir yere varmaya çalışma senin hevesini kırabilir çünkü. Farklı şeyler denemek heyecanını dirilterek daha iyi şeyleri kapına getirebilir.

Mevcut çalışma şartların seni hareketsiz olmaya zorlamış olabilir ama bunu değiştirmen gerekecek bugün. Egzersize önem vermek sağlığın için önemli bir adım atmak demek olabilir. Masa başında esneme egzersizleri bile sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini daha enerjik hissedebilirsin. Yetişebildiğin her işe koşmak isteyeceksin hatta. Ailene yardımcı olmak senin için daha öncelikli olabilir. Onlarla arandaki ilişkiyi güçlendirip daha sağlam aile bağları kurmak bugün daha mümkün olacak.

3 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geç saatlerde kendinizi biraz kötü hissediyorsanız, ruh haliniz bugün ve hafta sonu boyunca büyük bir yükseliş yaşayacaktır. Yöneticiniz Merkür tekrar lehinize hareket etmek üzere, bu yüzden mutlu olmayı hak ettiğinize inanın ve olacaksınız.

3 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma alanında farklılıklar söz konusu. İş yerinden birinin departman değişikliğine dair ya da bir arkadaşının işten ayrılma haberini alabilirsin. Maddi konular bugün fazlasıyla gündeminde olacak. Kaybettiğini düşündüğün şeyleri başka bir formda geri kazanabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailevi sorunları hakkında ona destek olabilirsin.

3 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların size hangi düşünceyle yaklaştığını düşünebilir, bu yüzden bazı insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Mental ve kişisel güvenliğinizi tehdit eden durumlardan çıkmak için doğru kararı verdiğinizden emin olmalısınız. Kendinizi korumak adı altında sert ve inatçı tutumlardan uzak durun.

3 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarla ilgili dalgalanmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Kişisel yeteneklerinizle ilgili heyecanlı gelişmeler olabilir. Bazı konularda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda, başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal konularda ciddi kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Hayattan keyif alacağınız bir gündesiniz.

3 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirmek adına adım atabilirsiniz. Niyetlerinizi iyileştirmek için verimli çaba göstermelisiniz. Son bir haftadır kendinizi umutsuz hissedebilirsiniz...

3 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

3 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyanın sizi nasıl gördüğünü yönetmek şu anda yorucu olabilir. Kendiniz olmak yerine başkalarının görünüşte istediği belirli bir imajınızı canlandırabilirsiniz. Öte yandan, kimsenin gerçeği anlamadığını hissetmenin bedeli, buna değmeyebilir. Bunun yerine inançlarınıza göre yaşamaya odaklanmak daha az heyecan verici olabilir, ancak çok daha sürdürülebilir uzun vadeli güven üretmelidir.

3 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, yeni bir düzen içindesiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

3 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

3 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Merkür retro hareketinden çıkıyor ve sizi destekliyor. Parasal konularda yavaş yavaş adımlar atabilirsiniz ancak yine de temkinli olun. İmza süreçleri gündeme gelmeye başlayabilir.

3 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her zaman sıcak ve canlı ifade tarzınız bugün daha ciddi ve olgun bir ifadeye dönüşebilr. Çevrenizdeki insanlar sizde, yaşınızdan fazla bir olgunluk sezebilirler. Kimi anlarda yine çocuksu bir ifadeye sahip olsanız da genelde tavırlarınız ketum ve mesafelidir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki hasasiyet onun her halinden etkilenmenize neden olacaktır. Bazen ona duyduğunuz hisler nedeniyle kendinizi bağımlı, bazen kandırmaya eğilimli olabilirsiniz. Gerçek duygularınızı göstermektense aldatıcı sözler söyleyebilirsiniz. İlişkinizin size yüklediği yükümlülüklerden kaçabilir sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Yaşamın sorunları karşısında ise kendinizi bir kurban gibi hissedebilir ve kendinize uygun ortamlar yaratarak yalnız kalmak istersiniz

3 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 51"
Ay
Akrep
18° 48' 24"
Merkür
Koç
26° 14' 37"
Venüs
Balık
21° 02' 50"
Mars
Balık
04° 36' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 55"
Satürn
Balık
13° 14' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 27"
Neptün
Balık
27° 47' 30"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 46' 01"
Lilith
Başak
19° 44' 47"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>