İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Başvurularını Artırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla, ilişkinizin geleceği hakkında derin sohbetlere girebilirsin bugün. Olmamış olaylar hakkında kaygıya kapılmamalısın ama. Konuşma sonucunda birbirinizi daha iyi anlamanız, kaygılara kapılmadan iyi kararlar almanızı sağlayabilir.

İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir.

Bugün zihnini tek bir konuya vermen önem kazanabilir. Bütün işleri aynı anda halletmek yerine birsıralaması yapabilirsin. Ayrıca eksik kaldığın noktada destek almak da seni daha iyi şeylere itebilir.

Hayatında bir şeyleri değiştirme ihtiyacı duyabilirsin bugün. Sağlıklı alışkanlıklarını düzenlemek, yeni bir rutin için değişmek mantıklı olabilir o yüzden. Yeni egzersiz programları denemek sağlığın için de iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini daha duygusal hissetmen mümkün. Verdiğin kararlarda duygusallığa teslim olmaman gerekecek o yüzden. Özelliklekonusunda akılcı davranmak için çaba sarf etmen gerekebilir. Aceleci davranmamak senin için çok daha iyi olacak.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünya karanlık ve tehlikeli bir yermiş gibi görünebilir ama derinlerde bunun doğru olmadığını biliyorsunuz. Bu yüzden bugün hayata olumlu bakışları sizinkileri yansıtan insanlarla eğlenin. Bazı kişiler mutsuz olmaktan hoşlanır ama sen onlardan biri değilsin.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verilen sözlerin tutulmaması, çelişkili hareketler seni gerçekten de çok yoruyor. Çevrene göre küçük sorunları kafaya takman, arkadaş ortamına olumsuz olarak yansıyacak. Çalışmayan bir İkizler burcuysan,başvurularını arttırmak isteyeceksin. Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşınla alışverişte denk gelebilirsin.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ya da aileniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz. Bu harcamalardan olumsuz yönde etkilenmemek adına yenigirişimleriniz, bazı alışkanlıkları değiştirmek gibi gündemleriniz olabilir. Bu sayede daha iyi bir gelir gider dengesi kurabilirsiniz. Yöneticileriniz, ailenizdeki kadın figürler destekçiniz olabilir.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular gündeminizi tamamen meşgul edebilir. Eskide kalan konularla ve aile ile ilgili detaylarla tekrar uğraşmanız söz konusu olabilir. Ev ile ilgili konulara netlik kazandırmanız gerekebilir. Güven arayışı içinde olacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınız konusunda daha kontrollü olabilirsiniz.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha ön planda hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak partnerinize düşkünlüğünüz ön plana çıkabilir.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sözlü iletişim yeterli olmazsa, etkili ifade için yazmaya bakın. Konuşma dili yanlış anlamaya ya da ani yanlış çıkışlar yaşanmasına çok daha müsaittir. Sözcükler boğazına takılabilir ve sizi kritik zamanlarda terk edebilirler. Yazmak, baskı veya etkileşim olmaksızın düşüncelerinize ses verir. Hazır olduğunuzda aklınızdakileri söylemenin temiz bir yolu. Söylemeden önce düşünmeniz için vakit vardır. Bunu deneyin - ne kadar etkili olduğuna şaşıracaksınız.

8 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sınırlarınız bugün normalden daha kapalı görünebilir. İletişim yeteneğiniz hayal gücüyle birleşiyor ancak bu karışım, ciddi olmanızı gerektiren durumlarda sizi kurtarmaya yetmeyebilir. Deneyin ve yalnızca gerçekten zaman ayırmaya değer fikirlerin peşinden gidin, çünkü enerjinizi başka bir yerde boşa harcamak istemezsiniz. Planlarınız ne kadar uygulanabilir olursa, uzun vadeli etki o kadar olumlu olur.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalıştığınızyerinde, yaşadığınız olumsuz bir gelişme, motivasyonunuzu etkiliyor. Bazen gereksiz bir huzursuzluğunuz var. Bugün eski günleriniz sizi geçmişe götürebilir. Bazı duygulara alışmaya çalışıyor olmanız güzel.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde bir taşınma ya da ev alım-satım gündeminiz olabilir. Günün erken saatlerinde bazı belirsizlikler söz konusu, ancak öğle saatlerinde netlik kazanabilir. Yöneticiniz Merkür sizi destekliyor.

8 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çok fazla meraklısınız. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bugün,güçlü bilinçaltınızı, yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

8 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 30" R
Ay
Akrep
26° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 27' 48"
Mars
Balık
26° 15' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 46"
Satürn
Balık
16° 10' 08"
Uranüs
Boğa
22° 05' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 11"
Lilith
Başak
22° 50' 21"
True Node
Koç
15° 34' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>