İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mesafelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Başka şeylere sinirlenip bunu sevdiğin insandan çıkarmayı bırakman gerekebilir. Geçici stresle oluşan kaygıları sevdiğin insandan çıkarmak hem sana hem ilişkinize zarar verebilir çünkü. Ufak tefek şeyler için birbirinizin huzurunu bozmamalısınız.

Altından kalkamayacağınıza inandığınız sorunlar, her gün biraz daha azalıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştüreceksiniz.

Karşına çıkanfırsatları hakkında daha açık fikirli olman gerekebilir bugün. Tanıştığın insanların yardımıyla yeniimkanları bulma şansın da artacak ayrıca. Bu fırsatları değerlendirmek için daha mantıklı ve yapıcı kararlar alabilirsin.

Hareketsizliğe teslim olmamalısın bugün. Hayatına daha çok hareket katmak senin elinde olacak. Otobüse binmek yerine yürümek, asansöre binmek yerine merdiven çıkmak gibi detaylar önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır gerçekleşmesi için uğraştıklarının hayata geçtiğini göreceksin bugün. İşin büyüsünün kaçmaması için erkenden kutlama yapmaktan kaçınmakta yarar olabilir. Bazı şeyler kesinleşene kadar sakin kalman en iyisi bugün.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, Ay, bugün Başak burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve sizi duygusal ve besleyici bir yolculuğa çıkartıyor. Özellikle bugün sosyal anlamda kendinizi aktif hissedeceğiniz bir gün olacak. Uzun süredir görüşmediğiniz bir arkadaşınızın yardım isteği sizi biraz şaşırtasa da onun için elinizden gelenin fazlasını yapacaksınız.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli konuşmalar yapmaktan çekinmeyeceksin. Her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakabilirsin. Öğreten gezegen Satürn hava burcunda geri gitmeye başlıyor. Çalışan İkizler burcuysan, mailleri yanlış kişilere gönderebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evliliğe yönelik düşünceler gündeme gelebilir.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir “siz” oluşturup onu şımartmak isteyebilirsiniz. Bugünü kendinizi iyi hissedeceğiniz, görüşmeler alışverişlerle geçirmek özgüveninizi tazeliyor. Tüm yaşantınıza şekil vermeye hazır olduğunuzu görebilir, neye ihtiyaç duyduğunuzla ilgili konularda değişikliğe gidebilirsiniz. Yeniden ve daha iyisiyle başlıyorsunuz.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişe ait olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz işleriniz için çabalamanız gerekebilir. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemenizde fayda var. Gün içinde emlak ile ilgili konular ortaya çıkabilir. Ani karar değişiklikleri yaşayabilirsiniz.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlerken hatalar yapsanız da aslında o hatalar profesyonelalanına sahip olmanız içindir. Hatalarınızı kabul edip yeniden deneyin...

6 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

6 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ufuk, sınırlarınız biraz daha belirgin hale geliyor gibi, sonuçlar bir süredir olduğundan daha yakın hissettirebilir. Yeni insanlarla tanışmak iyi hissetmenize var olmanın yeni yollarını geliştirmenize yardımcı oluyor. Hayat, karşılaştığınız tüm yeni deneyimleri ayrıştırmanızı istiyor ve sizin için gerçekten neyin işe yaradığını ve neyin sadece bir heves olduğunu keşfetmenize izin veriyor.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Aile içinde farklı bir konumda olduğunuzu hissetmek için, hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Sevdiklerinize yardım etmekten hoşlanıyorsunuz.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle veya evinizle ilgilenmenizi gerektiren durumlar olabilir. Bir taşınma planı ya da tadilat türü işler gündeme gelebilir. Bu anlamda fazlaca harcama yapma olasılığınız da var.

6 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelip, fikirlerinden etkileneceksiniz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

6 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 18" R
Ay
Yay
03° 16' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 25"
Venüs
Koç
26° 06' 49"
Mars
Balık
26° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 06"
Satürn
Balık
16° 13' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 19"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 60"
Lilith
Başak
22° 53' 52"
True Node
Koç
15° 32' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>