İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sevdiklerinden Destek Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 80%

Etrafınızdaki insanları anlamak için bugün biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda ilgi istiyorsanız, sevgiye ve romantizme karşı daha ateşli ve tutkulu bir tavır takının. Hedefinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. Yan gelip yatmak sizi hiçbir yere götürmez. İlk adımı siz atın; cesur olun ve risk alın.

Bu, başkalarıyla açıkça iletişim kurmak için iyi bir zamandır. Aklınızdaki her şey hakkında partnerinize dürüst olmalısınız. İşvereninizle görüşmek üzere bir çalışanınızla ilgili bazı sorunlarınız varsa, onları şimdi keşfetmekten korkmayın. Endişeleriniz hakkında net olduğunuz sürece her türlü sorunu çözebilirsiniz. Evde ilişkilerinizi geliştirebilmeli veortamınıza yeni bir hayat verebilmelisiniz.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birine bir ders verme şansı yakalarsanız, verin. Yüksek ihtimalle, birisi sizin bu yol göstericiliğinize ihtiyaç duyuyor. Doğru yolu belirginleştirip açık bir hale getirecek güçlü sözcükler ve sabır sizde mevcut. Bildiklerinizi insanlardan esirgemeyin. Bilgeliğinizi diğer insanlarla paylaştığınızda durumlar sizin için de çevrenizdekiler için de daha iyi bir hal alacak.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hiçbir şeyde çok fazla ilerleme kaydetmeyi beklemeyin. Tam olarak olmanız gereken yerdesiniz, bu yüzden derin bir nefes alın ve rahatlayın! Bugün yeni bir proje için kolları sıvayabilirsiniz. Sabrın bir erdem olduğunu ve beklediğiniz şeyin geldiğinde çok tatlı olacağını unutmayın. Bu arada, bir arkadaşınızla yeniden bağlatı kurun ve eğlenin.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Aile büyüklerinden bazı konularda destek görebilirsin. Her ne kadar iyilikleri için bir şeyler yapmak istesen de arkadaşlarının işlerine bugünlerde pek karışmamanda fayda var. Eğitimi devam eden İkizler burçları yarıyıl biter bitmez tatile gitmek isteyebilir. Bu dönemin onun için çok yoğun geçtiğini söylemek yanlış olmayacak. Ailen ile gayrimenkul yatırımı için fikir alışverişinde bulunabilirsin.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu tutulma, ekonominizi, yaşam tarzınızı ve ilişkilerinizi canlandıracaktır. Yeniden yapılanma, basitleştirme ve önemli değişiklikler yapmakla ilgilidir.Neyse ki, geçen yıl bu alanları yeniden inşa etmek için yeterli vaktiniz oldu.Şimdi geçen yıl çalıştıklarınızı harekete geçirme dönemi.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Almanız gereken bir karar karşısında duygularınız ve mantığınızla savaşıyorsunuz. Rahat davranıp, olayların akışına kendinizi bırakırsanız bu savaştan galip çıkan siz olacaksınız. Beklemediğiniz gelişmeler, sevineceğiniz olaylar söz konusu. Bu olaylar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Bir arkadaşınızın desteğiyle ortak olacağınız iş, hayatınızı küçük çaplı da olsa değiştirecek. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz haberi sosyal çevrenizde paylaşmak sizi çok fazla gururlandıracak. Ancak bu arada sağlığınızı bir hayli ihmal ediyorsunuz.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelecek zorlu tutulma paranıza daha çok dikkat etmeniz, sağlığınıza önem vermeniz gereken bir dönemin başladığına işaret ediyor.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Senenin ilk tutulmasının meydana geleceği bugün, gündeminizde finansal konular olacaktır.Bugün itibariyle atacağınız finansal adımların karşılığını önümüzdeki altı aylık dönemde alabilirsiniz. Gelir paylaşımı ile ilgili konular hayatınızı meşgul edebilir. Miras, nafaka, kredi ve borçlar gibi meselelerde dikkatli olun.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bulunduğunuz yerden uzaklaşmak, farklı insan ve çevrelerle tanışmak, onlardan öğrendiklerinizle ufkunuzu açmak, genişletmek için uygun bir gün olabilir. Elinize geçen seyahat, gezi fırsatlarınızı değerlendirebilirsiniz. Öğrenmek ve bildiklerinizi başkalarıyla paylaşmak sizin için önemli hale gelebilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşlerin yoğun, günlük trafiğinizin haftaya nazaran daha fazla olduğu bir gün olacaktır. İş yerinizde hem mutlu hem de kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Durum bireysel haritalara göre değişkenlik gösterecektir. Kariyer hayatınızdaki bulanıklıklar hevesinizin kırılmasına sebep oluyor olabilir. Siz de net olmayı öğrenmelisiniz. Nabza göre şerbet vermek her zaman işe yaramaz.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde Ay burcunuzda ilerlerken iddialı tutumunuzu koruyabilirsiniz ancak bununla birlikte kontrolünüz dışında kalabilecek durumlara dikkat etmelisiniz. Öğle sonrasında maddi konuların getireceği stres daha çok duygusal kaynaklı olabilir.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 49" R
Ay
Yay
29° 39' 38"
Merkür
Koç
16° 18' 39"
Venüs
Koç
28° 38' 18"
Mars
Balık
28° 14' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 39"
Satürn
Balık
16° 24' 17"
Uranüs
Boğa
22° 14' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 01"
Lilith
Başak
23° 07' 30"
True Node
Koç
15° 25' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>