İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sohbetler Sana İyi Geliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün iyileşme ve uzlaşma günü. Son birkaç hafta içinde ailenizden biri (veya birkaç kişi) tarafından ihmal edilmiş ve kötü muamele görmüş olabilirsiniz. Artık yeni bir başlangıç için hazırsınız, çünkü işleri çözüme kavuşturdunuz ve yaşadıklarınızdan ders çıkardınız. Anın keyfini sürün ve sevdiğiniz insanlarla biraz zaman geçirin.

Beyniniz bir şeye bağlandığında, onu aşırı uç noktalara taşıyabilirsiniz. Daha rasyonel ve ılıman bir tutum gerektiren belirli bir konuda yeterince çalıştığınız konusunda dikkatli olun. Derinden çıkmak konusunda ısrar ederseniz, başınızı belaya sokabilirsiniz. Üstesinden gelmeye hazır olmadığınız sorunları çözmeyin. İşleri yavaşça ele alın, ılımlı ve muhafazakar bir bakış açısıyla yaklaşın. Kendinizi çok uzağa giderken bulursanız, geri çekilin ve bir süre ara verin.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Hassas ve yaralanmaya açık bir gündesin; fırtınadan korunacak bir barınak bulmak ise zor olabilir. Şemsiyen rüzgarla savaşıyor ve yağmur suları bardaktan boşalırcasına üzerine akıyor. Evine gelip akşamı yuvanda sakince geçirerek keyfini yerine getir. Diğer insanların uğraştığı sorunların seni rahatsız etmesine izin verme. Yardım edebileceğin meselelerle senin kontrolünün çok ötesinde olanları ayırt et.Size yakın olan birileri bugün rahatsızlık verici bir şekilde sessiz olabilir. Bir şey onu korkunç bir şekilde rahatsız ediyor ve onlar hakkında konuşmak istemiyor. Her şekilde onları dinlemek veya yardım etmek için istekli olacaksınız, ama arkadaşınızı paylaşmaya zorlamayın. Neler olup bittiğini anlamak için sezgilerinizi kullanın ve neler olduğunu sormadan gerekli olanı yapın. İnanın çabaların fark edilip takdirsiz kalmayacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarını düşünme ve onları dinleme yetin bugününü oldukça etkileyecek. Sana yakın olan birisi zor zamanlardan geçiyor ve problemlerini nasıl açıklayacağını bilemiyoru. Bu insanın sana ihtiyacı var ve senin ona yardım edebilecek tek kişi olduğunu da biliyor. Onu sabırla dinle ve beraber problemlere karşı çözüm bulun.

5 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir kişinin dengede durması için Olimpik jimnastikçi olması gerekmediğinin kanıtısınız! Bugün karşısınıza hangi zorluk çıkarsa çıksın başa çıkamayacağınız hiçbir şey olmadığını bilerek rahatlayın. Sosyal olarak, kariyer bağlantılarınızı kişisel hayatınızla dengelemeye hazırsınız, bu da bazı heyecan verici fırsatlara neden olabilir. Kazancınızı düşündüğünüzden çok daha erken artırabileceğiniz anlaşılıyor.

5 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Var olan ilişkin üzerine sorgulama yapman hiçte tesadüf olmasa gerek. Ciddi bir ilişki ihtiyacı bugün hiç olmadığı kadar kafanı karıştırmış durumda. Kaygılardan uzaklaşmak en iyisi? Bir kadın arkadaşınla yapacağın güzel muhabbet keyfini yerine getirecektir. Akşamüstü sevgilinle kısa tatilin romantik yaşayabilirsin. Maddi beklentilerden çok manevi değerler ruhunu besliyor.

5 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski bir arkadaşınızdan yeni bir haber gelebilir ve duygusal olarak kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Artık önünüze bakmalı ve geçmişi geride bırakmalısınız. Bugün geçmişle gelecek arasında bir köşede kendinizi sıkıştırmamalısınız.

5 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tam olarak bilemediğiniz konularda riske girmemelisiniz. Aynı zamanda üzerinde düşündüğünüz paraya ya da güvene yönelik konular olabilir.

5 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimsiz hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Partnerinize yardımcı olamadığınızı ya da katkı sağlayamadığınızı hissediyor olabilirsiniz

5 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün nispeten sakin bir gün. Dinlenmek isteyebilirsiniz, sizin için de şaşırtıcı olacak.

5 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni tanıştığınız biriyle ilk kez yemeğe çıkacaksanız çok fazla beklentiye girmemelisiniz. Aranızda bir çekim oluşmadığını düşünebilirsiniz ama acele etmemelisiniz. Birbirinizi tanımanız ve bağ kurmanız için zaman tanımalısınız.

5 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün 12. evinizde seyahat edecek olan Ay rüyalarınızı ve bilinç altınızı gündeme getirecek. Unuttuğunuz konular gün yüzüne çıkabilir.Krizli durumlar zihninizi meşgul edebilir, iç dünyanızda sizi rahatsız eden konulara çözüm yolu arayabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkan problemleri daha rahat çözebilirsiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

5 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizdeki sorunları çözmeyi başarıyorsunuz. Ne de olsa zekayı temsil ediyorsunuz. Duygusal önceliklerinizi, analitik doğrular iler karıştırmıyorsunuz. Birçok insan size kızsa, sizi dengesiz veya değişken bulsa da günün sonunda sizi takdir ediyor. Siz bildiğiniz gibi yaşamaya devam etmelisiniz.

5 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün finansal bir değerlendirme yaparak bilanço çıkarmaya çalışabilirsin. Kendini güvende hissetmek için planlar yapabilir, kazançlarını daha verimli kılmanın yollarını arayabilirsin. İçsel huzur ihtiyacını karşılayacak kişi ve gruplarla bir araya gelerek uzun vadeli kararlar alabilirsin.

5 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 00' 55" R
Ay
Yengeç
14° 51' 37" R
Merkür
Koç
25° 58' 25"
Venüs
Boğa
15° 44' 08"
Mars
Koç
08° 54' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 01"
Satürn
Balık
17° 32' 54"
Uranüs
Boğa
23° 02' 18"
Neptün
Balık
29° 14' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 46"
Lilith
Başak
24° 39' 53"
True Node
Koç
15° 00' 19"
Son Güncelleme : 12/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>