İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planların Değişebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Kalbinizde bir çocuk olduğunu her zaman biliyordunuz! Bugünün gök haritası, her zaman şüphe içinde olduğunuzu doğruluyor. İçinizdeki çocukla temasa geçmenin tam zamanı. Onun eksiksiz bir şekilde büyümesi için uğraşıyorsunuz ama bir değişiklik için kendinize birkaç gün izin verin. Saçmalayın, plansız olun! Bunu derken ofiste takla atmanızı kast etmiyoruz ama kravatınızı gevşetip bir beyzbol maçına gidebilirsiniz. Bazen hayattaki en basit zevkler en iyisidir.

Yaratıcılıkta zirvedesiniz, özellikle de bugün! Orijinallik ve yetenekle dolup taşıyor,arkadaşlarınızı muhteşemliğinizle büyülüyorsunuz. Kendi içinizde bazı gizli saklı şüpheleriniz olsa da, kendinizden en iyisini beklediğinizde bunu ortaya çıkarabildiğinizi biliyorsunuz. Bugün, bünyenizde birleşip güçlenen motivasyonunuz ve yaratıcılığınızla, muhteşem performansınıza hiçbir şey gölge düşüremeyecek.

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Düzgünce oturup sallantıda olan o projelerin üstesinden gelme zamanı! Bunu yapacak bir modda olmayabilirsin; yine de, yapılması gereken şey tam da bu. Önce delegasyona bir göz at. Ekip üyelerin arasında bazı gerginlikler yaşanıyor olabilir. Neyse ki bu sıkıntıları çözebilmek için gerekli olan liderlik özelliklerine sahipsin!Birine bir ders verme şansı yakalarsanız, verin. Yüksek ihtimalle, birisi sizin bu yol göstericiliğinize ihtiyaç duyuyor. Doğru yolu belirginleştirip açık bir hale getirecek güçlü sözcükler ve sabır sizde mevcut. Bildiklerinizi insanlardan esirgemeyin. Bilgeliğinizi diğer insanlarla paylaştığınızda durumlar sizin için de çevrenizdekiler için de daha iyi bir hal alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınız hakkında düşünmek üzere iyi bir ara vermeyi hakediyorsunuz. Kendiniz ve istekleriniz üzerine düşünmeye ihtiyacınız var. Yaptığınız şeye ara vermek biraz zor olabilir ancak kendi içinize dönüp bakmaya ihtiyacınız var. Etrafınızdaki bazı şeylerin değişmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, son zamanlarda hayatınıza yön veren şeyler hakkında daha çok düşünmelisiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Beklentileriniz gerçekleşmek üzere görünüyor. İş ilişkilerinizi geliştirip yenifırsatları bulabilirsiniz. Bu sizin kişisel hayatınıza da ev yaşamınıza da olumlu yansıyabilir. Ev cephesinde yaşam hiç bu kadar sakin olmamıştı. Bu melodik senfoninin şefisiniz. Tebrikler!

9 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

00.14 - 10.43 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Çevrendeki kişilerin istekleri seni sıkabilir. Elinden gelmeyen konulardaki yersiz istekler karşısında sinirlerine hâkim olmakta zorluk çekiyorsun. Maddi konularla ilgili planlarını değiştirecek gelişmeler gündemde. Kendine farklıkollarından hatırı sayılır bir maddi gelir kapısı açmak isteyebilirsin. İşinde mutsuz olan İkizler burçları yeni bir arayış içinde olabilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamla ilgili yaşadığınız kafa karışıklığı sizleri kararsız davranmaya sürükleyebilir. Aşk hayatında yaşamış olduğunuz çelişkiler sizlerin motivasyonunuzu düşürmemelidir. Ekonomik açıdan ihtiyaçlarınızın biraz daha dengede olması gereken bir gün.Content Video - İkizler yeni ilişkilere hazır olun!

9 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Hesaplarınızı gözden geçirip, yeni bir para yapılanma içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde akıcı temalar söz konusu. İlişkiler içinde rahat zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde ise kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim yetenekleriniz ile karşı cinsi hızlıca etkileyebilirsiniz. Sosyal açıdan olumlu vearkadaşlarınızda güzel intiba bırakan bir dönemdesiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gün aşkla çok fazla ilgileneceksiniz. Aşkı bulmak için fazla çaba sarf etmenize gerek yok çünkü aşk sizi bulacak. Orijinal fikirlerinizhayatınızda hiç ummadığınız bir yükselmeye yol açabilir. Çevrenizin baskıları sonucu değişmeye çalışmayın. Her anlamda doğru yolda ilerliyorsunuz. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Maddi anlamda meydana gelecek bazı olağanüstü değişiklikler yüzünüzü güldürecek.

9 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda ne istediğinize dair kesin sınırlamalar oluşturduysanız bunları gevşetme vakti. Etrafınıza bakın ve başka ne gibi imkanlar olduğunu görün. Hayat sizi bambaşka bir yola da sürükleyebilir…

9 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın para evinizde seyahat ettiği bugün maddi konular gündeminizde olacak. Maaş, prim gibi bir ödeme bekliyorsanız, bugün alabilirsiniz.Para biriktirmeye başlamak için uygun bir gün. Gelir - gider hesabı yapabilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

9 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalbinizden geçeni hemen aksiyona dönüştürmek isteyeceksiniz. Hayatınızda neler oluyor bilinmez ama birçok İkizler burcu nefes alamadığını hissedebilir. Sıkışıklık, sanki yerin altında kalmış hissi herkes de biraz var ama sizinki sizi oldukça rahatsız ediyor. Stres ve depresyondan kaynaklanan rahatsızlıklara dikkat etmek gerekiyor.

9 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; güne enerjik ama plansız başlayabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde ise ekonomik konularla ilgili gelişmeler dikkat çekiyor. İş ve sosyal hayatındaki beklentilerine varabilmek için yeteneklerini kullanabilir, kazançlarını artırmak için hayal gücüne ihtiyaç duyabilirsin.

9 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 53" R
Ay
Yay
27° 12' 17"
Merkür
Koç
16° 16' 09"
Venüs
Koç
28° 24' 27"
Mars
Balık
28° 06' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 02"
Satürn
Balık
16° 23' 16"
Uranüs
Boğa
22° 13' 38"
Neptün
Balık
28° 50' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 22"
Lilith
Başak
23° 06' 16"
True Node
Koç
15° 26' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>