İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumlusun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2020, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 40%

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

7 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızı sevgilinizle paylaşmak için çok uygun bir gün. Birlikte faaliyetlere katılıp, başbaşa romantik bir akşam planı yapın. İş yerinde her zamanki sakin tavırlarınızla hareket etmeli, kaos ve çelişki yaratacak ortamlardan kaçınmalısınız. Sözlerinizin yanlış değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Akıllı adımlarınızı, hareketlerinizi ve iletişiminizi öne çıkarın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız.

7 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük umutlarla, yenilik dileyerek sabah totemini yapacaksın. Bu, ofisteki herkesin dikkatini çekebilir

7 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle üzerinize düşen sorumluluklarınız yüzünden bazı tartışmalar yaşayabilir ve onların fikirleri doğrultusunda hareket etmek istemeyebilirsiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlamak bugün iyi bir fikir olmayabilir.

7 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Çok hareketli geçirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde kendinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde değişken koşullar olabilir. Eve ait konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Stresli ve mücadele gerektiren olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

7 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gösterdiğiniz toleransların sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. Bir şeyi bitirmek ya da başlatmak için yapacağınız aksiyonu almak için uygun bir dönem

7 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyük umutlarla, yenilik dileyerek sabah totemini yapacaksın. Bu, ofisteki herkesin dikkatini çekebilir

7 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla yapacağınızbirliği son zamanlarda aldığınız en iyi karar olacak. Bununla birlikte kazancınız düşündüğünüzden de fazla bir şekilde artmaya başlayacak. Kazandığınızın tamamını harcamamalı ve ufak yatırımlar yapmaya başlamalısınız.

7 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ilişkinizdeki sorunlar bir kırılma noktasına ulaşabilir. Kuvvet ve manipülasyon kullanmaktan kaçınınız, ama partnerinizin mantıksız taleplerini de kabul etmeyin. Sakin bir şekilde farklılıklarınızdan bahsedin.

7 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

7 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda keyifli bir gün. Hayattan keyif almayı, gelişebilecek aksiliklere rağmen dengede kalmayı başarabileceksiniz. Hayattan ne beklediğiniz, gerçekte ne yapmak istediğinizle ilgili keşifler yapabilirsiniz. Kariyer hayatınız konusunda da şanslı bir gün olacaktır.

7 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sabah saatlerinden itibaren burcunda ilerlemeye başlayan Ay; sana hız ve hareket kazandırmakta. Fakat ilişkilerde vebirliklerinde gelişen olaylar hızlı tepkiler vererek bütün bağı koparmana neden olabilir. Karşındakilerin seni kışkırtmasına izin vermemelisin.

7 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 35" R
Ay
Koç
23° 45' 28" R
Merkür
Koç
20° 32' 13"
Venüs
Boğa
08° 37' 20"
Mars
Koç
04° 29' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 23"
Satürn
Balık
17° 05' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 09"
Lilith
Başak
24° 01' 26"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>