İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Stresten Uzak Durmak İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz, bu yüzden sevdiklerinizle temas kurmaktan çekinmeyin. Belki de sizi önemseyen insanlarla biraz vakit geçirip kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız var. Ebeveynlerinizi ya da kardeşlerinizi ziyaret edin ve bir süre rahatlayın. Ya da aranızda daha fazla yakınlık hissi yaratmak için sevgilinizle samimi bir konuşma yapın. Kalbinizin şu anda bir miktar sevgiye ihtiyacı var, bu yüzden biraz ilgi isteyin!

Bugün fiziksel benliğinizi mükemmelleştirmek için hazır olabilirsiniz. Sağlığınızı iyileştirmeyi umuyor olabilirsiniz. Enerjiniz son zamanlarda düşükse, daha fazla vitamin almaya başlamak isteyebilirsiniz. Beslenme seviyenizi arttırarak, daha fazla fiziksel olarak aktif olmak için gerekli enerjiye yakında sahip olacaksınız. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca spor salonunda yeni bir antrenman programına başlayabilirsiniz. Ya da bisiklete binmek veya koşu yapmaktan hoşlanabilirsiniz.

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Biraz dinlenmek ve rahatlamak isteyeceksin. Elbette kişisel kaynaklarına fazlaca güveniyorsun. Ne zaman enerjini koruman gerektiğini de biliyorsun; özellikle de profesyonel açıdan hayat zorlayıcı olunca. Ama, bugün geleceğe yönelik planlarında bir sıkıntı olup olmadığını kontrol etsen fena olmaz. İçindeki ateş sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi?Ne türden ilişkiler içinde kendinizi buluyorsunuz? Mevcut astronomik konum bu konuda düşünmeniz gerektiğini söylüyor. Eğer bu gidişatta sorun varsa her zamankinden daha çok bu konunun üzerine eğilmenizde ve kendinizi göstermenizde fayda var. Her ne kadar sonunda kendinizi iyi hissetmeniz de, doğanızda var olan alçak gönüllülük bazen geride durmanızı söylüyor. Konuşmaktan bazen kaçınıyorsunuz bunun nedeni ilişkinizin gidişatını bozmak istememeniz. Ancak sizin de konuşmaya hakkınız var! İçinizden geçenleri haykırmaktan korkmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birinden faydalı bir ipucu alabilirsiniz. Kulaklarınızı açık tutun ve size sunulması muhtemel sıradışı önerilere kulak verin. An itibariyla personel istihdam eden yeni bir şirketten haberdar olabilirsiniz. Ya da içeriden birinin stok ipucunu öğrenebilirsiniz. Hatta mahallenizde olup bitenler hakkında ilginç bir dedikodu bile duyabilirsiniz. Duvardaki bir sinek gibi davranıp sadece etrafı izleyin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyerinizde ilerleme gayretiniz, çabalarınız birçok kişi tarafından fark edilebilir. İlgi odağında olabilir, tecrübelerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Sadece egonuzu değil aynı zamanda coşkunuzu da artırabilecek birçok insandan övgü bekliyor olabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne stresli başlayabilirsin. Stresini ne kadar atmak istesen de bugün yaşayacağın olaylar seni stresin içine sürükleyebilir. Bazı insanlardan belli beklentilerin varsa bu beklentilerin karşılığını almakta zorlanabilirsin. Hedeflerine ulaşmak için aklındaki düşünceleri çözmeye çalışıyorsun. Görüşemediğiniz ve aranızın bozuk olduğunu düşündüğünüz birisi varsa, bugün sizi sürpriz bir şekilde arayabilir. Ona kızgın olduğunu düşünsen de affedebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişi için katlandığın arkadaş grubundan ayrılabilirsin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şartlar sizin istediğiniz yönde ilerlemiyor gibi gelse de bundan yanılıyor olabilirsiniz. Duygusal kararlar vermemeli daha geniş açıdan olayları değerlendirmelisiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konular sizi geçmişe götürebilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Çevresel değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz olaylara yön vermenizi kolaylaştıracaktır. Emlak ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle aldığınız ürün ya da hizmetlerden memnun kalmayabilirsiniz bu yüzden önemli alışverişlerinizi ilerleyen günlere sarkıtabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken ev ve aile ile ilgili konuların içinde olabilirsiniz. Titiz ancak bir o kadar fedakâr tarafınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Mutfak işleri, beslenme konuları dikkat çekebilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki grupların güçlü olduğunu gözlemlemek onların içinde yer almak istemenize sebep oluyor. Eğer bugün bu gruplardan birine dahil olursanız iyi bir izlenim bırakmaya özen gösterin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Bugün yakın çevreniz ve ailenizle olan iletişiminiz önemli olacaktır. Ay ile Merkür karşıtlığı işinizle ve ailenizle ilgili konularda yanlış anlaşılmalarla karşılaşabileceğinizi gerektiğini gösteriyor. Gayrimenkul, aile ve yuvayla ilgili konular ön planda olacaktır.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşantısıyla ilgili her türlü konu, bugünkü öncelikleriniz arasında yer alabilir. Tadilat, tamirat veya temizlik yapmak ya da yaptırmak isteyebilir, ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmeye çalışabilir veya tüm vaktinizi evin size ait olan bölümlerinde düzenlemeler yaparak geçirebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle alakalı bazı sorunlar gündeme gelebilir. Enteresan vakalar ve sürpriz gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz bir kaynaktan, gerçekleştirmek istediğiniz projeler için destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda pozitif gelişmeler olacaktır.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam. Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>