İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Programları Takip Ediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Mevcut ilişkinin zarar görmemesi için sevdiğin kişiyi olduğu gibi kabul etmen gerekebilir. Onu değiştirmek yerine tanıdığın insan olarak kalmasını istemek kimi niye sevdiğini hatırlatabilir sana. Aşkta daha nazik olmalısın.

Bugün beklediğiniz terslikler olmayacak. Bugünyaşamınızın iyi bir günündesiniz. Beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Maddi açıdan kafan rahat olacak bugün. Kazançlara değil elindekilere odaklanabileceksin. Var olanlara şükretmek ve elindekilerin kıymetini bilmek seni çok daha iyi bir noktaya itebilir. Bugün kazanmaktan çok elindekini korumaya yönelebilirsin.

İnsanlardan uzakta bir yerde kafa dinlemek genel olarak enerjini yükseltebilir. Masaj ya da spa gibi tercihlerde bulunabilirsin. İç huzuru bulmak için dışarısıyla mümkün olduğunca az muhatap olmak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine yeni hedefler bulmak isteyebilirsin bugün. Bu amaçla yeni ortamlara girmek senin için iyi olabilir. Yeni tanıştığın insanlarla yeni etkinlikler hakkında konuşmak daha iyi hissetmeni sağlayabilir hatta.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs ve Uranüs arasındaki açı on ikinci evinizi doğrudan etkileyecek. Özellikle bugün aşk hayatınızda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle her zamankinden daha fazla zaman geçirerek kendinize keyifli bir gün hediye edin.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatsal zevklerini tarzına da yansıtıyorsun. Bulunduğun çevredeki etkinlikleri takip etmek için internette araştırma yapmak isteyebilirsin. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, programın yoğunlaşıyor. Fazla mesai yapman gerekebilir. Satın almak istediğin gayrimenkul için araştırmalara başlayacaksın.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızı bir araya getirecek, birya da bir gezi planı yapabilirsiniz. Ticari anlamda püf noktalar alabilir, girişkenliğiniz ve özgüveninizle mevcut durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Kelimelerinizi özenle seçmek, karşı tarafın söylediklerine kulak vermenizde fayda var.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sabah saatleri daha dengeli olsa da, öğle sonrasında farklı durumlara uyum sağlamak gerekebilir.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kadınların desteklerini almak olumlu sonuçlar doğuracaktır. Sağduyunuza güvenerek hareket etmeniz sizi oldukça başarılı yapacaktır...

11 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi #burç adı# burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

11 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir pozitiflik akını önünüze geliyor! Gün, olayların parlak tarafını görmenizi ve size sunulan doğal fırsatları tanımanızı kolaylaştırıyor. Bu enerji nadirdir, bu yüzden bugün kendinize biraz daha sevgi gösterin. Hatta kendinize bir hediye vermek isteyebilirsiniz, belki de bir süredir gözünüzde kalan bir şeyi alabilirsiniz. İçiniz rahat olsun, bunu hak ediyorsunuz!

11 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aynı anda birçok işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Rutin işlerin kişisi olmadığınız için, çevrenizle çelişki yaşıyorsunuz. Sizi anlamak çok zor. Yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde bir taşınma ya da ev alım-satım gündeminiz olabilir. Günün erken saatlerinde bazı belirsizlikler söz konusu, ancak öğle saatlerinde netlik kazanabilir. Yöneticiniz Merkür sizi destekliyor.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

11 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 47" R
Ay
Akrep
24° 58' 21"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 02"
Mars
Balık
26° 09' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 56"
Satürn
Balık
16° 09' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 05"
Neptün
Balık
28° 45' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 43"
Lilith
Başak
22° 49' 29"
True Node
Koç
15° 34' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>