İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kırgınlıklarını Saklayamıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün, aşk hayatınızın gelişimi yönünde bazı fikir ayrılıkları ortaya çıkacak. Örneğin, sevgilinizin sizin kendinize tanıdığınız özgürlükten daha fazlasını yaşadığını görebilirsiniz. Ona kırılmak yerine, örnek alın. Bu, duygusal konularda daha fazla yeniliğe ihtiyacınız olduğunun farkına varmak için iyi bir fırsat olabilir. Olasılıkları gözden geçiriken geniş düşünün. Yarın, aradığınız şeyi bulabilirsiniz.

Bugün işleri dengede tutmaya çalışırken, en önemli şeylerden birinin eğlence olduğunu unutmayın. Özellikle böyle günlerde, eğlence cosmik denge için o kadar önemli bir unsurdur ki. Belli bir durumla ilgili olarak ne kadar fazla ilerleme kaydederseniz, bunun üstesinden gelmeniz sizin için o kadar kolay olacaktır. Bir gülümseme ve nazik bir nükte, içinden geçmek istediğiniz herhangi bir kapıyı size açabilir.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Okuyup araştırma yapmak için uygun bir gündesin. Zihinsel olarak enerjin yüksek olacak ve bilgiyi çok kolay özümseyeceksin. Çözmek istediğin bir sorun varsa, düzgün bir çözüm üretebilirsin. Gün bittikten sonra ise kendini çok iyi hissedeceksin; sonuçta beynini güzel şeyler için kullandın! Zekana ve bilgeliğine güvenmelisin.Hoş geldiniz. Biraz dışarı çıkıp eğlenmek için herhangi bir plan yapmadıysanız, bugün yapabilirsiniz. Son zamanlar yorgun ve bitkin hissediyorsanız muhtemelen, hayatın tüm zorluklarından biraz uzaklaşmanız gerektiğindendir. Sorumluluklara bu denli odaklanmak herkesi yorar. İyi bir uyku çekince vücudunuz dinlenebilir ama arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve biraz eğlenmek ruhunuzu yeniler. Kendinize biraz vakit ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku yavaş yavaş bir alışkanlığa dönüşüyor. Artık geleceğinizi planlamanın vakti geldi. Kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz bir gün. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. İşle ilgili acil bir toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkabilir. Ama moralinizi bozmayın. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Hiç beklemediğin bir kişiden beklenmedik bir telefon gelebilir. Bu kişi ile geçmiş hakkında uzun uzun konuşmalar içerisine girebilirsin. Affetmek ve unutmak insana dair ama kırgınlıklarını belli ediyorsun. Her ne kadar aklına takılmadığını düşünsen de, geçmiş yaşantılar seni oldukça yormuş. Evli bir İkizler burcuysan, uzun zamandır eşinle konuşmak istediğin konuları sonunda konuşuyorsun.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda başkalarından gizlediğiniz ve sadece sizin bildiğiniz bazı durumlar bugün itibariyle gün yüzüne çıkabilir ve sizler kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak partnerinizin fazlasıyla üstünüze gelmesinden dolayı kendinizi baskılanmış durumda hissedebilir ve gün boyunca dışarıda kalarak öfkenizi gidermek isteyebilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizde özellikle de fiziksel değişim yapmayı düşünüyorsanız ilerleyen günlere bırakabilirsiniz. İlişkiler genel anlamda bugünlerde size bunaltıcı gelebilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek zorlu tutulma paranıza daha çok dikkat etmeniz, sağlığınıza önem vermeniz gereken bir dönemin başladığına işaret ediyor.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir grup insanla tanıştığınızda bırakın dikkatiniz size rehberlik etsin. İçinizdeki sesi bastırmaya değil, dinlemeye çalışın. Dikkatli olmanız gerektiğini hissediyorsanız bunu uygulamalısınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle iletişim evinizde seyahat etmeye başlayacak olan Ay bugün kendinizi rahatça ifade etmenizi sağlayabilir. Beklemediğiniz insanların arkanızdan konuştuğunu öğrenebilirsiniz.Partnerinizle beraber eğitime katılabilir, kısa süreli yolculuklara çıkabilirsiniz. Merkür ve Güneş kavuşumunun etkisiyle ilişkilerinizdeki iletişimsel problemleri çözmek için uygun bir gün olacaktır.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta içine göre daha pozitifsiniz. Birlikteliklere ve birlikte bir şeyler yapmaya açıksınız. Hafta içi daha ıssız adam gibiydiniz. İkili ilişkilerde dengelenme ihtiyacınız olduğu kadar otoritenizi de korumak istiyorsunuz. Politik lider olmaz. Ya elinizi masanın üstüne koyun ya da bu taht kavgasından vaz geçin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün kendini ifade ederken fazla cesur bir dil kullanabilir, duygularını korkmadan açığa çıkarabilirsin. Ancak yine de önemli kararlar alırken ya da imzalar atarken hesaplı davranabileceksin.  Yakın ilişki de olduğun ya dabirliği yaptığın kişilerin seni cesaretlendirmesiyle harekete geçebilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 59" R
Ay
Oğlak
04° 53' 31"
Merkür
Koç
16° 24' 31"
Venüs
Koç
29° 07' 41"
Mars
Balık
28° 33' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 11"
Satürn
Balık
16° 26' 25"
Uranüs
Boğa
22° 15' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 22"
Lilith
Başak
23° 10' 09"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>