İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan her uzaklaştığınızda sevginizi sorgulamaktan artık vazgeçmiş görünüyor. Bugün aramanızı ve ilgilenmenizi bekleyebilir. Ama bu talebini açık açık söylemekten kaçınıyor.

Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşten çokilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. İyi niyetleri iyi gözlemlemelisiniz.

Yapmak zorunda olduğunuz ödeme için beklediğiniz mucize olgunlaşıyor. Son günlerdeki sıkışmalarınız uzun süreli olabilir. İş bağlantılarınızdaki tahsilat sorununun üzerine gitmeniz gerekiyor.

Davranışlarınızı dışardan bir yabancı gibi değerlendirebilmelisiniz. Kendinizle bu kadar barışık olmanız zaman, zaman yaptığınız hataların temel nedeni olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu. Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline dönüşmeye başlıyor. Bu nedenle sorunu bir süre daha yaşayacaksınız.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün erken saatlerinde 02:47-04:28 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor. 04:28 itibariyle Boğa burcuna geçen Ay, biraz daha düşük enerjili bir güne başlayabileceğinizi gösteriyor. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Dinlenmeyi ihmal ettiğiniz için de güne halsiz başlayabilirsiniz. Bu durum akşama doğru geldiğimizde düzeliyor. Ay-Venüs arasındaki olumlu açı sayesinde aşk hayatınızla ilgili beklentileriniz gerçek olabilir. Karşı tarafın da sizinle aynı duyguları paylaştığını görebilirsiniz. Ekonomik olarak güzel gelişmelere de açıksınız. Sevgiler, Astromeri

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikrine güvendiğin kişilerden yardım alıyorsun!Mücadeleci ruhun sayesinde, gün içinde planladığın işlerinin büyük bir kısmını gerçekleştirmeyi başarabilirsin. Geleceğin ile ilgili bir karara duygusal bir tepki vermen mümkün ancak fikrine güvendiğin birine danışmak için soluğu onun yanında olabilirsin. Bugün kapalı ortamlarda kalmak seni bunaltabilir. Normalde tek başına çalışmayı tercih etsen de yalnız kalmak istemediğin için çalışma arkadaşlarınla daha da iç içe olabilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan,yerinde karşılaşacağın sorunları mantığınla kolayca alt ettiğine şahit olabilirsin. Seninle ilgilenen kişinin geçmişini merak etmen, bugün karşılaşacağın bir tesadüften kaynaklanabilir mi acaba? Tüm bunlarla birlikte bugün kendine dair yeni kararlar alacaksın. Bazı alışkanlıklarının, davranışlarının hayatını zorlaştırdığını fark edeceksin.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda zor durumda kaldığınız sorunlarınızı çözüme kavuşturabileceğiniz bir gün. Uzun vadeli finansal planlamalarınızı bugün yapabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadığınız, gizli kalan konularla uğraşabilirsiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde sıkışmalar, yanlış anlaşılmalar olabilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Aşılması gereken engeller varmış gibi, koşulları zorlayabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda yapıcı davranmaya özen göstermeniz sizin için faydalı olur.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ve merhametli tarafınız oldukça güzel. Ancak bu tarafınız istismar edilmeye açık.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel bilgilerini ve duyularını keşfe çıkan ikizler için meraklarını giderecekleri bir gün. Güncelliğini sizin için yitirmiş hedefleri bırakıp, cesaretle yenileniyorsunuz. Öğleden sonra ani kararlar alıp uygulayabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlgilenmeniz gereken görevleriniz ve sorumluluklarınız bugün gözünüzde önemlerini yitirebilirler ve kendinizi tüm güne yayılan eğlence faaliyetlerinde bulabilirsiniz. Sosyal faaliyetlere katılma arzunuzu biraz susturmalı, işlerinizi herşeyin önüne almalısınız.

11 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 24" R
Ay
Yay
21° 57' 26"
Merkür
Koç
16° 11' 20"
Venüs
Koç
27° 54' 40"
Mars
Balık
27° 47' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 25"
Satürn
Balık
16° 21' 04"
Uranüs
Boğa
22° 12' 16"
Neptün
Balık
28° 49' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 60"
Lilith
Başak
23° 03' 35"
True Node
Koç
15° 27' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>