İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi. İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız.

Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz. İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz.

Gerçekçi bir dost önerisine ihtiyacınız var. Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin yorumuyla, biraz zayıf duruyorsunuz.

Karşınızdakinin inanılmaz bir yönetme becerisi var. Çok önem verdiğiniz bu ilişkinizde bazı kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz. Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, yine de sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Sizler için şanslı bir gün başlıyor. Sosyal dışadönük bir yapıda olacaksınız. Bugün evde oturmak yerine dışarıda daha çok vakit harcayabilirsiniz. Bazılarınız sosyal yardım kuruluşlarına destek olmak için görev alabilir. Günün başlangıcında etkili olan Ay ve Venüs arasındaki gergin açı gönül ilişkilerinizde sert bir zaman dilimi yaşamanıza sebep olabilir. Partnerinizle aranızdaki sorunlar bugün verdiğiniz tepkilerden dolayı daha da büyüyebilir. Harcamalarınızda da dikkatli olmalısınız. Düşünmeden aniden yaptığınız bir harcama için sonradan pişman olabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinin seni yanıltmadığını anlayacaksın!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Parasal konularda dengeyi sağlamakta zorlanabilirsin. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısın. Kendi işini yapıyorsan, banka kredi ödemeleri, vergiler konusunda rahatlayacağın haberler alabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir İkizler burcuysan, ortak arkadaşlarından alacağın duyumlar seni epey öfkelendirse de sezgilerinin seni yanıltmadığını görmek kendini güçlü hissetmeni sağlayacak. Gün içerisinde aile bireylerine karşı inatçı bir tavır sergileyebilirsin. Kırıcı olmamak adına inadını sürdürmemende fayda var. Günün ilerleyen zamanlarından itibaren sürdürdüğün neşeli halin, olumlu izlenimler yaratıyor. Sosyal ilişkilerine de yansıyacak bu durum, akşam saatlerinde güzel vakit geçirmeni sağlayacak.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve ticariprojeleriniz hızlanabilir. Sosyal çevrenizde kadınlarla olan ilişkileriniz gergin bir hal alabilir. Hırslı beklentilerin ortasında kalabilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlıklar içinde ya da bir sosyal konuda daha girişken ve yenilikçi davranabilirsiniz. Gelecek yönünde plan yapmak iyi gelecek.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli konularda kendinizi önemli hisssetseniz deyerinizde her işi siz yapıyormuş, gibi bir yanılgıya düşmemelisiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tembellik arzunuz sosyal ihtiyaçların önüne geçebilir. Alıngan tutumlar sergilerken hevessiz ve problem çözmekte geciken davranışlarınız artabilir. Akşamüstü enerjiniz artar, tembellik yerini faaliyete bırakır.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanların verdikleri sözleri tutmadıklarını görmek sizi çileden çıkarabilir. Sık değişen kararlar ve buna bağlı koşullara ayak uydurmakta zorluk çekebilirsiniz. Sakinliğinizi koruyabilmek için, yoga yapıp masaja gidebilirsiniz. Aksi takdirde sinirli ruh hali sizi yıpratabilir. Yanında mutlu olduğunuz kişilerle vakit geçirin.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizin beklentileri ve onlara karşı sahip olduğunuz sorumluluklar, mesleki hayatınızdaki görevlerle çakışabilir. Bu durum gerginlik yaratırsa, üstlerinize vearkdaşalarınıza çatmamak için özen gösterin. Sakin kaldığınız sürece herşeyle başedebileceğinizi bilmelisiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 10" R
Ay
Yay
25° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 14' 03"
Venüs
Koç
28° 12' 07"
Mars
Balık
27° 58' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 42"
Satürn
Balık
16° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 13' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 48"
Lilith
Başak
23° 05' 09"
True Node
Koç
15° 26' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>