İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki belirsizlik yerini koruyor. Bu belirsizliğin en büyük sebebi haliyle sizin vakitsizlik sorununuz ve sosyal faaliyetlere hemen hemen hiç vakit ayıramamanız.

İş konusundaki hırs ve azminiz takdire değer. Aynı işi almak için bir kişiyle karşı karşıya gelebilir tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Çeşitli sorunlar sizi bekliyor ama disiplinli oluşunuz veahlakınız sorunların sizi yaralamasına izin vermiyor.

Parasal açıdan bir sıkıntınız yok. Aldığınız paralarla düzenli olarak yatırım yapıyorsunuz. Gündelik harcamalarınız oldukça sınırlı çünkü nerdeyseyerinizde yatıp kalkıyorsunuz.

Kıskançlıktan kaynaklanan bir hakarete mazur kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızı iyi seçmeli ve onlarla ilişkinizde dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Kuruntulardan uzaklaşıp rahat ve sakin davranmayı başaracaksınız. Hanım arkadaş ve akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenebilir, ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde Güneş'in Jüpiter ile pozitif açısıyla şanslı bir güne merhaba diyorsunuz. Hem eğitimde hem uluslararası işlerinizde hem de duygusal hayatınızda işler yolunda gidebilir. Partnerinizle daha duygusal bir bağ kurabilirsiniz. Bugün kariyer hayatınızda yöneticinizin de sizin düşüncelerinizi desteklediğine dair gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda da kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. 01:13-17:33 arasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Yeni bir işe başlamaktansa eski işlerinizi tamamlamak, toparlamak iyi olacaktır. Bu saat sonrasında Ay, Koç burcuna geçiyor. Daha sosyal olacağınız bir süreç başlıyor. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyarlılığını çalışmalarına yansıtıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Gezegenlerin seyri arkadaş çevren ile iletişim içinde olacağını gösteriyor. Gruplaşmaya ihtiyacın olabilir, ortak işler için omuz omuza çalışmanız yöneticinizin gözünden kaçmayabilir. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, uzun vadeli projelerini destekleyecek kampanyalarla anlaşma sağlayabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin agresif tavırları karşısında nasıl tepki vereceğini şaşırabilirsin. Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, toplumsal meselelere olan duyarlılığın çalışmalarına yansıyabilir. Dostlarınızın duygusal desteğinin artılarını hissedeceksin. Gün içerisinde uzak şehirlerden gelen paket gülümsemene neden olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanılgılara açık bir gündesiniz. İlişkinizde güven sorunu yaşayabilirsiniz. Kararsız kalacağınız bugün genelinde şartları zorlamamalı ve zamana bırakmalısınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki problemler sizi aksiyon almaya teşvik edebilir. Cesaret edemediğiniz şeyleri yapmak için verimli olacak.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim kurmak ve sosyalleşmek adına harika bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşebilir, hedef ve planlarınıza yeni şekiller, yollar belirleyebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ailevi hassasiyetler var. Görevleri yerine getirirken objektif olmak önem kazanıyor. Sosyla çevrede birikmiş olan gerginlik ani çatışmalara yol açabilir. Aşırı iyimser tutumlar yönsüz işlerden kaçınmak faydalı olur.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor.Dernek etkinliklerine katılabilir, arkadaşlarınızla tüm gün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yürüyüşler, kahvaltılar, galeriler gideceğiniz mekanlar arasında olabilir. Bu ortamlarda çabuk sinirlenebilir ya da kavgacı insanların arasında kalabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelecekle ilgili ihtiyaçlarınız ve arzularınız var. Ancak o kadar kafanız karışık ve geleceğe olan güveniniz az ki; bazı şeyler için adım atmak, sonrasını göremediğiniz için sizi korkutuyor. İşinize verdiğiniz özenin karşılığını alacaksınız. Aynı özeni özel hayatınıza da gösterseniz, ne kadar da güzel şeyler olacak.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 53" R
Ay
Yay
27° 12' 17"
Merkür
Koç
16° 16' 09"
Venüs
Koç
28° 24' 27"
Mars
Balık
28° 06' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 02"
Satürn
Balık
16° 23' 16"
Uranüs
Boğa
22° 13' 38"
Neptün
Balık
28° 50' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 22"
Lilith
Başak
23° 06' 16"
True Node
Koç
15° 26' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>