İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ferahlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 10%

Tesadüfen tanıdığınız biri sizinle kişisel zaman geçirmek istediğini ima edebilir. Bu kişi sizden etkileniyor mu? Öyleyse, hisleri karşılıklı değil! Bir ilişkiniz varsa, bu önemli kişi için çiçek siparişi verin. İstemediğiniz bir duruma girmekten kaçının.

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Bireyselliğini göstermek için yoğun istek duyuyorsun. Sürüye dahil olmak istemiyorsun. Sen pembe yünlü koyun olmak istiyorsun. Sokağı yürümek yerine sıçrayarak geçmek istiyorsun. Tamamen kendin gibi olabileceğin bir insan topluluğu bul ve insanların stilinde ilgili ne düşündüğünü umursama. Orijinalliğin etkileyici, öyleyse kendini susturma.İnsanlar sizin arkadaşlığınızı özlüyor olabilir. Fark edileceğinizi ya da takdir edileceğinizi bildiğiniz ortamlara katılmaya özen gösterin. Başkalarının hatalarını yargılamak yerine iyi yanlarını görmeye çalışın. Tüm yaptığınız arkalarından konuşmak ve sadece kişiliklerinin olumsuz yönlerini anmak olduğu takdirde insanlar sizi özlemekten vazgeçeceklerdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Geçmişteki anılar rüyalarınızda ortaya çıkabilir. Maddi konular sizin için önem kazanabilir, bu alanda daha ciddi düşünebilirsiniz. Kontrolsüz, hatalı harcamalardan kaçınmalısınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır üzerinde hissettiğin toprağı atıyor, yüklerinden sıyrılıyorsun. Aile hayatında, uzlaşamadığın konuları evdekilerle beraber masaya yatırmaya karar vereceksin. Senden bir şeyler saklandığına şahit olabilirsin. Evinle ilgili yeni dekorasyon fikirlerine başvururken harcamaların beklenmedik şekilde artabilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizin bir adım ileriye doğru yürümesi için sizin desteğinize ihtiyaç olabilir. Onunla olduğunuzu hissettirmelisiniz. İçinize kapanık davranışlarınız, aileniz ve çevrenizdeki kişileri acaba sorunlar mı var gibi düşüncelere itebilir. Kendinizi ifade ederseniz yanlış anlaşılmalar giderilebilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, duygularınızla değil, mantığınızla karar vermeye çalışın. Parasal alanda destek almaya ihtiyacınız olabilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızı düzeltmek için göstereceğiniz aktif çaba karşı tarafın hoşuna gidebilir zira diğer küslükleri de sonlandırmak için uygun bir gün.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın manevi desteği zor zamanlarınızda dimdik durabilmenizin en önemli sebebi. Asla yalnız olduğunuzu düşünmüyorsunuz ve düştüğünüzde elinizden tutacak birileri hep oluyor.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor.Maddi konuların ön planda olacağı bir gün. Ay'ın sert açıları finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğine işaret ediyor. Gelir – gider hesabı yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızdan birçok insan geçti, fakat hiçbiri ile gerçek sevginin tadına varamadınız. Geleceğiniz için bazı finansal planlamalar yapmanızın zaman geldi. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya özen gösterin.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni, sizin kıskançlıklarınız olabilir. Dışardan tarafsız biri gibi görmeyi denemelisiniz. İş ortamında küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı davranışlarınızla bunları aşmanız mümkün. Çok büyük duygusal heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

12 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 22" R
Ay
Balık
05° 32' 24"
Merkür
Koç
18° 16' 32"
Venüs
Boğa
04° 33' 03"
Mars
Koç
01° 56' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 51"
Satürn
Balık
16° 49' 30"
Uranüs
Boğa
22° 30' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 13"
Lilith
Başak
23° 39' 27"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>