İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hazırcevapsın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk konularında kafan karışabilir bugün. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişi ile ne durumda olduğunuzu görmek isteyebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa aşk konularında kendine biraz fazla yüklenebilirsin.

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Maddi konularda yapıcı olman gerekebilir. Hayallere ve beklentilere kapılarak kararlar almak yerine gün içerisinde halledebileceğin konulara odaklanmalı ve "yapamam" kelimesini lügatından çıkarmalısın bugün.

Bedensel ve zihinsel dengeyi yakalaman gerekecek bugün. Zihnindeki gerginlikleri vücudundan atmalı ve daha fazla hareket edebilmelisin. Bugün yapacağın egzersizleri sadece kasların için değil stresle başa çıkabilmek için de yapmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjini ve dikkatini farklı bir konuya yönlendirmek, yaşadığın olaylara daha farklı bir bakış açısı ile bakmanı sağlayabilir. Bir süreliğine de olsa seni geren mevzulardan uzaklaşmak ve sana keyif veren konulara odaklanmak sana daha iyi gelecek bugün.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünhayatınızda büyük bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak, projeleri tamamlamak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için enerjiniz yüksek olacak. Disiplinli bir yaklaşım benimseyerek başarılar elde edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek için mükemmel bir zaman!

12 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hazırcevaplığın üzerinde! Etrafındakiler düşünme hızına yetişmekte zorlanacaklar. Varlığını sürdürmek ve kendini ispat etmek için ekstra çaba gösterebilirsin. İş arayışında olan bir İkizler burcuysan, tanışacağın kişi, senin için önemli bir referans olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, geçmişteki bir ilişkin hatıranda canlanabilir. Bundan dolayı sosyal medya üzerinden ya da ortak tanıdıklarınız aracılığıyla onun neler yaptığını öğrenmek isteyebilirsin.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek ve bunu en iyi şekilde, en iyi fikirlerle yapmak size bazı kapılar açabilir. Yeni fikirleri ve işleri değerlendirebilir, bunların eğitimlerine ve gerekliliklerine odaklanabilirsiniz. Sosyal mecralarda tanışmalar ve duygusal etkileşimler söz konusu olabilir.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konuları idrak edebilirsiniz. Bazı konularda farkındalıklarınız artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konulara ilginiz artabilir. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Değişim içinde olacağınız zamanlardasınız.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde enerjinizin düşeceği bu günde çalışmak ya da herhangi bir şeye katkı sağlamak istemeyebilirsiniz. Doğanızdaki yataylık su yüzüne çıkabilir.

11 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini biraz keyifsiz hissedebilirsin. Ama bunu bahane edip evden çıkmamak, kendinle baş başa kalmak sorunlarının çözmeyecek. Stres ve kaygıların etkisini azaltmak için sosyalleşmek gerekebilir. Arkadaşlarınla görüşmek sana daha iyi gelecek bugün.

12 Haziran 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik meseleler için iyi çalışan bir kafanız var sevgili İkizler ama aynı zamanda yaratıcı ve ilham dolusunuz. Her zaman için kelime bulamadığınız fikirleri veya duyguları ifade edebilirsiniz ve bir sonraki adımınız için sezginiz güçlüdür. İdeal olarak, geçmişinizi ve son olaylarla ilgili daha derin duygularınızı daha iyi anladığınız bir yere ulaşabilirsiniz. Zihninizi olasılıklara açmak şimdi size yardımcı oluyor. Bu aynı zamanda kişisel olarak sizin için de iyi bir zaman. İlişkiler onarım veya güçlendirme gerektiriyorsa şimdi bunu yapmayı seçmek için mükemmel bir zaman. İnsanlar size doğru çekilir ve bazıları dostluğunuzun onlar üzerinde iyileştirici bir etkisi olduğunu düşünebilir. İnsanlar size daha kolay güvenir ve şimdi bağ kurmaktan gelen iyi duygular olabilir.

11 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda, takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için şekillendirmeniz gerekiyor.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Haziran 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

12 Haziran 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 41" R
Ay
Balık
13° 31' 59"
Merkür
Koç
18° 36' 27"
Venüs
Boğa
05° 14' 06"
Mars
Koç
02° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 40"
Satürn
Balık
16° 52' 19"
Uranüs
Boğa
22° 32' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 04"
Lilith
Başak
23° 43' 09"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>