İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duydukların Hoşuna Gitmeyebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Bugün, komşularınızla, yakın arkadaşlarınızla ve size yakın olan herkesle açık, dürüst ve dobra olmalı. Söylemek istediklerinizi net bir şekilde ifade edebilmeli ve aynı zamanda sizden ne istediklerini ve neye ihtiyaç duyduklarını anlatabilmelisiniz. Bu nedenle, açıklamak istediğiniz bir şeyiniz varsa, bunu yapmanın tam zamanıdır. Aynı zamanda aklınızdakileri yazıya dökmek için de bugün iyi bir gün. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoş geldiniz. Biraz dışarı çıkıp eğlenmek için herhangi bir plan yapmadıysanız, bugün yapabilirsiniz. Son zamanlar yorgun ve bitkin hissediyorsanız muhtemelen, hayatın tüm zorluklarından biraz uzaklaşmanız gerektiğindendir. Sorumluluklara bu denli odaklanmak herkesi yorar. İyi bir uyku çekince vücudunuz dinlenebilir ama arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve biraz eğlenmek ruhunuzu yeniler. Kendinize biraz vakit ayırın.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde sana özel sırlarını açacak kişiler olabilir fakat öğrendiklerin sana yeni sorumluluklar yükleyebilir. ?Duymasam daha mı iyiydi?? diyebilirsin. Evinde yaşayacağın bir aksilikten dolayı aylık bütçe tahminini aşıyorsun. Maddi planlamada her ne kadar sıkıntı yaşadığını düşünsen de, yardım geldiğini göreceksin. Sosyal çevrendeki kişilerin birbirileri hakkındaki düşünceleri senin onlara karşı düşüncelerinde büyük değişim yaratabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten getirdiğiniz muallakta olan maddi bir sorun yeniden kafanızı karıştırabilir. Geleceğe yönelik yapacağınız yatırıma dair daha temkinli olmalısınız. Bugün harcamalarınızda lüks olan şeylerden kaçmalısınız. Bu durumları depresif bir noktaya getirmemelisiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Aslan'da ilerlerken bugün konuşmalar, görüşmeler ve daha fazla ziyaret gündeme gelebilir. Düşüncelerinizde pozitif olmaya gayret etmelisiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir takım kişiler sizin imkanlarınızdan faydalanmak adına çevrenizde bolca dolaşabilirler.aman dikkat edin mali kayıplar yaşayabilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde fazla ilerleyemezseniz canınızı sıkmayın. Olmanız gereken yerdesiniz ve acele etmenize gerek yok. İşinizi sağlama alarak ve kontrol ederek ilerlemeye devam edin.

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

33 yılda bir gerçekleşen Satürn ve Plüton kavuşumunun gerçekleşeceği bugün finansal meseleleriniz ön planda olacaktır.Önümüzdeki süreçte kredi, borçlanma, miras, nafaka gibi konularda zorlayıcı etkilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Finansal konularda adım atarken dikkatli olmanız gereken dönemlerden geçiyorsunuz. Sağlık harcamalarınız artabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar. İş hayatınızda performansınızın düşmesine izin vermeyin.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle, partnerinizle veyaortaklarınız ile beraber sosyalleşmeyi tercih edeceğiniz bir Pazar. Kendinizi pozitif ve girişken hissediyorsunuz. İş hayatınız konusunda yaşadığınız sıkıntılar sizi bir taraftan kıstırıyor olabilir. Vaat eden değil, sözlerinin arkasında durun kişi olmayı başarırsanız, imajınızı tazeleyebilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün attığın her adımı, okuduğun her kitabı sosyal medyada paylaşmak isteyebilirsin. Yakın çevrenle birlikte sinema, tiyatro gibi yerlere giderek sanatsal aktiviteler de bulunabilir hatta kendi yaratıcılığını açığa çıkaracağın ortamlara girebilirsin. Kardeş ya da kuzenlerinin senin fikrine ihtiyacı olabilir.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 57" R
Ay
Yay
24° 45' 25"
Merkür
Koç
16° 13' 48"
Venüs
Koç
28° 10' 35"
Mars
Balık
27° 57' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 25"
Satürn
Balık
16° 22' 15"
Uranüs
Boğa
22° 12' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 44"
Lilith
Başak
23° 05' 01"
True Node
Koç
15° 27' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>