İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişim Konusu Gündemde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Önümüzdeki gün çabalarınız için size hoş bir ara sunacak. Geçtiğimiz günlerde, özellikle çalışmalarınız veya çalışmalarınız için biraz endişeliyseniz de, bugün çok daha iyi şekilde kontrol altına almış hissedeceksiniz. Ayrıca, ailenizin size sağladığı desteği size vermek için yeni arkadaşlara da güvenebilirsiniz.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Bugün, özellikle duygusal açıdan senin için yoğun bir gün. İnsanların senin üzerinde güç gösterilerinde bulunduğunu fark edebilirsin. Sana istediklerini yaptırmak için ağırlıklarını ortaya koymak istediklerini göreceksin. Duygusal olarak manipülatif bu tuzağa düşme. Güçlü dur ve kendini savun.Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne hızlı bir başlangıç yapabilir ve erken saatlerden itibaren pek çok yeni girişim için adım atabilir, hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Şans ve destek sizden yana olacak. Aklınızdan geçen bir dileğiniz önünüze gelebilir. Düşüncelerinize ve sözlerinize dikkat edin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hayatındaki her konunun rutin ilerlediğini fark etmen, değişim konusunu gündemine taşıyabilir. Gününün büyük bir bölümünü geçirdiğinortamını daha eğlenceli bir hale getirerek, aradığın motivasyonu bulabilirsin. Kendi hayatını yoluna sokmak isterken, gündemin yoğunluğu hedeflerinin değişmesine neden olabilir. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir İkizler burcuysan, özlem duygusu ağır basabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ani gelişmeler yaşayabilir ve insiyatif almanız gereken konular olabilir. Bu süreci kendinizi göstermek için doğru değerlendirmeli ve sonucu size yarar sağlayacak şekilde dönüştürmeye çalışmalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yapacağınız sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilere ani tepki vermemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sahip olduklarınızı kaybetme korkusu baş gösterse de bu tip korkularınızı huzur ve güvenle yenmeyi deneyimlemelisiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin size karşı olan davranışlarından hoşlanmayabilirsiniz. Eğer gerginliğin sebebi ilişkinizle değil,veya benzeri konularsa ayrım yapması gerektiğini hatırlatmanız gerekebilir. Teselliyi yakın arkadaşlarınızda bulacaksınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Bugünlerde agresif davranmanıza neden olacak tüm çevresel koşullar sizi tahrik edecek. Özel yaşadığınız duygular sizin için önemli olacak...

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. İş yerinizde yükselebilmek için karşınıza çıkan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Stresli ortamlardan kaçınmaya özen gösterin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 44' 48" R
Ay
İkizler
13° 13' 21" R
Merkür
Koç
23° 33' 23"
Venüs
Boğa
12° 50' 47"
Mars
Koç
07° 07' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 49"
Satürn
Balık
17° 22' 16"
Uranüs
Boğa
22° 54' 06"
Neptün
Balık
29° 10' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 17"
Lilith
Başak
24° 24' 16"
True Node
Koç
15° 12' 60"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>