İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumlulukların artıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğiniz birinin sevgisi sizi şaşırtabilir. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz size sarılabilir ve sizden ekstra kucaklaşma ve ilgi isteyebilir. Çocuğunuzla iletişi kurmak için zaman ayırmaya çalışın ve onunla biraz oyun oynayın. Ya da eşiniz/seviglinizin canlı enerjisi ile karşılaşabilir, birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Telefonu kapatıp "Rahatsız Etmeyin" modunu açın ve mum ışığında biraz vakit geçirin.

Aile üyeleri arasında bugün sinirler gergin olabilir. Herkesin kendi fiyaskolarıyla ilgilenmesi muhtemel ve çevrelerindeki insanların bunun için çok fazla sabrı yok. Kendinizi onların sorunlarını çözmek zorunda hissedebilirsiniz ve herkesi dışarı çıkmaya, eğlenmeye ve bu sıkıntıdan kurtulmaya teşvik ederseniz bu en iyisi olabilir. Yarın işleri düzeltmek için çok daha iyi bir gün olacak.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Bugün hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor gibisin. Fakat hem senin hem de başkalarının adına, bir ilerleme sağlayabilmek için bazı düzenlemeler yapılmalı. Duyguların sağlam bir şekilde yerde durur vaziyetteyken; aklın havalanıp uçmak istiyor. Hareket geçip geçmemek konusunda yaşadığın ikilemler ise seni çıkmaz sokabilir. Bugün kendini akışa bırak.Genellikle etrafınızda olan oyuncu kadrosunda bir değişiklik meydana gelebilir bugün. Belki her zamanki arkadaş ortamınıza birdenbire yeni ve farklı birisi katılacaktır. Yeni bir arkadaş ya da partner edinebilirsiniz. Bugün yeni bir yüzle tanıştırılmanız muhtemel. Yalnızca bugün aniden hayatınızın bir parçası olacak herhangi yeni bir kişiye açık olun, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. 01:11-18:35 arası hareketine boşlukta devam ediyor. Bu zaman zarfında finansal işlemlerinizde sorunlar olabilir. Para transferleriniz askıda kalabilir. Saatler 18:35'i gösterdiğinde ise Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Akşam saatleri sizler için daha pozitif olacaktır. Bir anda mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artıyor!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün beraber vakit geçirdiğin insanlara karşı olan güvenini sarsacak söylemler duyabilir ya da olaylar yaşayabilirsin. Kurban bayramı için yaptığın planlara çok fazla bel bağlama derim. Çünkü bugün aniden meydana gelebilecek olaylarda sorumluluk alman gerekebilir. Özellikle aile içerisinde ya da akrabalarınla ilgili yaşanabilecek gelişmelerde senin de bir görev üstlenmen beklenebilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmak için arkadaşından yardım isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda iki ara bir dereye sıkıştırarak, evin dekorasyonunu yeniden düzenlemek için mağaza mağaza gezebilirsin.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylara karşı kayıtsız kalmanız daha doğru olabilir. Sorumluluklarınızı bugünlük bir yana bırakarak kafanızı toparlamayı seçmelisiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde daha rahatlayacaktır. Maddi konularda riske girmeden önce tekrar düşünmeniz gereken durumlar olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden beklenmeyen duygusal tepkimeleri gösterebilirsiniz. Dünya'da olan olaylara karşı hassas olabilir, insanlarla tartışma içerisine girebilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür?ün bugün burç değiştirmesi kısa yolculukların, gezmelerin, eğitim kapılarını açmanızı sağlayabilir. Zihinsel olarak odaklanma gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler artabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün harekete geçmenizi isteyen gergin bir huzursuzluk hissedebilirsiniz. Bir yere yolculuk sizi bir başkasına, bir maceraya, kafanızdakinden tamamen farklı bir yere götürebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi para meseleleri bugün zihninizi yorsa da kendinize mutlaka vakit ayırın. Kemikleriniz ağrıyorsa yürüyüşe çıkın. Annenizle tartışmaktan kaçının. Kendinize yazlık almak için bir arayış içine girebilirsiniz. Deniz kenarında vakit geçirmek ruhunuzu dinlendirecektir. Annenizin pasta tarifini deneyebilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda dünden kalan bazı konulara kafa yoruyor olabilirsiniz. Hala aksiyon alma gücünüz çok yüksek. Bir süredir ertelediğiniz, daha önce kaçırdığınız fırsatlar varsa Eylül'ün ikinci haftasına kadar bu konularla ilgilenebilirsiniz. Aynı fırsatları yakalama şansınız söz konusu olacaktır. Bir süredir üzerinden çalıştığınız ama bir türlü sonuçlandıramadığınız bir işi sonuçlandırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bayramın ilk günleri senin için görevlerin yerine getirilmesi ve finansal pozisyonunu ayarlamakla geçmiş olabilir. Ancak akşam saatlerinden itibaren özgürlüğünü ilan etmek ve seninle aynı görüşte olan kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsin. Sosyal medya paylaşımların gerginliğe yol açabilir.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 51" R
Ay
Koç
03° 21' 02"
Merkür
Koç
19° 30' 15"
Venüs
Boğa
06° 54' 42"
Mars
Koç
03° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 49"
Satürn
Balık
16° 59' 09"
Uranüs
Boğa
22° 37' 22"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 35"
Lilith
Başak
23° 52' 12"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>