İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sevdiklerine destek oluyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

İkizler burçlar, genellikle yalnızlıktan çok korkar. Bu da, neden sürekli kendilerini insanlarla çevrelediklerini ya da bir ailenin veya ekibin bir parçası olmaya çalıştıklarını açıklar. Bugünkü gezegen enerjileri, insanların birbirinden daha az ayrı, ama daha özgür olacağını gösteriyor. Bu kendinize gösterdiğiniz sevgi ve boş verme yeteneğinizle ilgili bir durum. Etrafınızdaki atmosferin tadını çıkaracaksınız, çünkü bu yaklaşımın avantajlarını daha net göreceksiniz.

Bugün, yeni bir yol izlemeniz gereken günlerden biri. Diğer insanlardan gelen karşıt görüşlerin, diğerlerinden daha yükseğe tırmanmanız için sizi teşvik etmesine izin verin. Romantik tarafta gezintiye çıkın ve fantezilerinizin çılgınlaşmasına izin verin. İşler sizin için iyi bir şekilde gidiyor olmalı, o yüzden sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. İşinizi erken halledin, böylece bu gece her şeyi yapabileceğiniz bir partiye hazır olacaksınız.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Başkalarının ruh hali seni etkileyebilir. Havaya hakim olan yoğun duygu içerikli enerjiye karşı ekstra duyarlı olabilirsin. Eğer aile üyelerin, arkadaşların stresliyse, onların gerginliklerinin sana geçmesine izin verme. Biraz tek başına vakit geçir. Sakinleştirici bir yürüyüşe çık veya banyo yap. Meditasyon için de vakit ayır ve son dönemlerde yaşadıklarının üzerinden geç. Olan biten üzerine düşünebilirsen iyi hissedeceksin.Bugün gerçekten biraz mola vermeye ihtiyacınız olduğunu keşfederseniz hiç şaşırmayın. Diğerlerinin arkadaşlığından hoşlansanız da kendinize de vakit ayırmanız gerekiyor. Kitap okumak gibi yalnız yapılacak aktivitelerle kendinizi şımartın. Yalnız kalmak için fiziksel olarak yer değiştirmeniz gerekiyorsa, arabaya atlayın ve kafanızın estiğini yapın. Çabuk öfkelenmek, kalabalıktan ne zaman ayrılmanız gerektiğini gösteren iyi bir işarettir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maceraperest ruhunuz dışarı çıkıp dünyayı görmek için can atıyor. Her zamankinden daha cesur hissediyorsunuz ve bağımsız, vahşi tarafınız tehlikeye atılmaktan korkmuyor. Normal şartlar altında muhtemelen yanınızda başka biri olmadan evden uzaklaşmak istemezsiniz ancak bugün gibi bir günde kendinizden ve bir çift yürüyüş ayakkabısından başka bir şeye ihtiyaç duymuyorsunuz. Ne yapmak istediğiniz ve onu nasıl yapmak istediğiniz konusunda biraz bencil olmaktan çekinmeyin. Bir numaralı önceliğiniz iyi vakit geçirmek. Diğerleri isterse peşinize takılabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük bölümünde Ay, hareketine Akrep burcunda devam ediyor. Ay'ın Mars ile yaptığı gergin açı nedeniyle sabah saatlerinde ofis içerisindeki tepkilerinize dikkat edin. Stresli zamanlar geçirebilirsiniz. Sağlığınıza da özen gösterin. Bu haftanın pozitif görünümlerinden ikincisi de bugün oluşuyor. Venüs-Jüpiter arasındaki uyumlu açı sayesinde gönül ilişkinizde hiç beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evlilik teklifleri alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda zirveye çıkabilirsiniz. İletişim kurma yetenekleriniz sayesinde işinizde de güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. 17:57-23:34 arası boşlukta ilerleyen Ay, 23:34'te Yay burcuna geçiyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine destek oluyorsun!Çalışma hayatında birtakım sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Çalışma arkadaşlarının göründükleri gibi olmadıklarını fark edeceksin. Herkesi kendin gibi görmen hep başını ağrıtıyor farkında mısın? Mevcut işinin yoğunluğu sebebiyle farklı birarayışına girerken aceleci davranmamalısın. Şu anda yapacağın birdeğişikliği ile ödemelerinde aksama olabilir. Baba ailesinde çözümlenemeyen miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Ailene, maddi bir takım sorunların er ya da geç yoluna gireceğini söyleyerek destek olmaya çalışabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir İkizler burcuysan, çatışmayı bir sonuca bağlamak adına daha açık konuşmalar yapman gerekebilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili yeni kararlar almaktan çekinmeyeceksiniz. Aşk ve ilişkiler adına artık yeni anlayış biçimleri belirleyeceksiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatındaki dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda yaşayacağınız yüksek tempo sizi duygusal stres altına alabilir. Sabah saatleri iletişimden kaynaklanan çatışmalara karşı daha dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde ise sanatsal aktivitelerde bulunmak sizi rahatlatacaktır. Akışta kalmaya çalışın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda durağan bir süreçtesiniz, bu durum sizi rahatsız ediyor olabilir. Duygusal konularda ilişkinize heyecan katacak kişi siz olabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Canlılığınızın etrafınızdaki insanlar üzerinde nasıl olumlu bir etkisi olduğunu fark edeceksiniz. Bugünlerde çocuğunuz odak noktası olabilir. Çocuğunuzla ilgili beklenmedik bir harcama söz konusu olacak.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi daha güçlü ve rahatlamış hissedeceksiniz. Dostlarınızla görüşecek, ilişkileriniz çok daha sıcak ve yoğun olacak. İş arkadaşlarınız ve dostlarınızla aranızdaki ilişkiler güçlü olmakla birlikte bazı gelişmeler beklediğinizin dışında olabilir. Konuyu yeni baştan düşünebilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yabancı insanlarla yaptığınız görüşmelerden memnun kalmayabilir, size vaat edilenlerin yerine getirilmediğini fark edebilirsiniz. İsteseniz de istemeseniz de daha koruyucu ve sahiplenen davranışlar sergilemeye başlayacaksınız. Daha önceki aidiyetlerinize geri dönmek isteyebilirsiniz. Geçmişe özlem duyabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sabah saatlerinde alacağın ani kararlardan  bir süre sonra pişmanlık duyabilirsin. Bugün gökyüzü seni daha yaratıcı ve yenilikçi kılarken, yazılı ya da sözlü anlaşmalar finansal anlamda rahatlamanı sağlayabilir. Partnerinle seyahat programı yapabilir veya yakın çevrende bulunan bir insanla uzun vadeli duygusal bağ kurabilirsin.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 48" R
Ay
Koç
18° 14' 35" R
Merkür
Koç
20° 14' 48"
Venüs
Boğa
08° 09' 37"
Mars
Koç
04° 11' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 06"
Satürn
Balık
17° 04' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 56"
Lilith
Başak
23° 58' 57"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>