İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hassasiyetin artıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, manevi yönden, entelektüel güce ve inanca sahip muhtemelen bir erkek sizi çok etkileyebilir. Bu kişi, dürüstlük denince akla ilk gelen kişi. Onunla karşılaşmanız, bir iyilik yapmanız ya da belki de bir hayır kurumuna kendinizi yürekten adamanız için ilham kaynağı olacak.

Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapma şansı bugün karşınıza çıkabilir. Bu şansı yakalamak çok fazla çalışma ve çok kısa bir sürede fiziksel enerjinizin büyük bir kısmını harcamanıza mal olacaktır. Sonuç olarak, onun gözünü korkutup ve onu almak için cezbediliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, bunu yapmadan önce düşünün: şu anda olduğunuz gibi bu belirsizliğe devam etmek istiyor musunuz? Hız değişikliği birkaç yoğun güne değebilir. Bunu düşünün!

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Hayal gücün fazla aktif olabilir. Aklında farklı ve garip senaryolar canlanmasına sebebiyet verebilecek dedikodulara maruz kalabilirsin. Bazı kişiler çalıştığın şirketin tam bir bela olduğunu öne sürebilir ve bu da seni feci olasılıklar düşünmeye itebilir. Meraklanma - işini falan kaybetmeyeceksin! Dedikodudan kaçınmaya çalış çünkü doğru bilgiler alma olasılığın düşük. En kötüsünü hayalinde canlandırma!Bugün kendinizi göstermek için ideal bir gün, dolayısıyla elinizden geleni yapın. Yaptıklarınız için layık olduğunuz takdiri gördüğünüzden emin olun ve kendinize acıma tuzağına düşmeyin. Kendiniz olursanız insanlar zaten peşinizden gelecektir. Geleceğe dair planlar yapmak için bundan iyi bir zaman olamaz. Sağlam durun ve hedeflerinize odaklanın. Başkalarının motivasyon ve heveslerinin sizi yolunuzdan ayırmasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplumsal sorumluluklar bir anda seni vurabilir; herkes bir anda sana ihtiyaç duyabilir. Doğuştan kibar ve sosyal olarak dirayetli biri olarak, hiçbirini geri çeviremeyip hepsinin yardımına koşabilirsin. Fakat bugün kendini anlamak için iyi bir gün değil. O yüzden biraz daha dengeli hissedebilmek için kendine birkaç gün zaman tanı. Sonra insanlara LCV yap. Sadece canı gönülden destek olmak veya vakit geçirmek istediklerinle plan yap.

4 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 07:27-16:29 arası Terazi burcunda hareket ediyor. Bu saatler sizin için durgun geçebilir. Gün içinde ne yapmanız gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. Saat 16:29 olduğunda bu kararsızlığınız sona eriyor. Çünkü hem şanslı hem de aşk dolu bir akşam başlıyor. Ay'ın Terazi burcuna geçmesiyle partnerinizden sizi mutlu eden hareketler görebilirisiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hassasiyetin artıyor!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Sevdiklerin konusunda hassasiyetin artıyor. Bugün beklediğin haberlerin gecikmesi ile telaşlı bir yapıda olabilirsin. Bütün işlerini gelecek habere göre programladığın için elin ayağına karışabilir. Sakin kalarak olayları akışına bırakmalısın. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle yapacağın alışverişte, kararsızlığın ikinizi de yorabilir. Akşamüzeri arkadaş çevrenle ilgili bazı konularda hararetli konuşmalar gerçekleşecek. İnsanların bu kadar fevri olmalarına anlam veremeyeceksin. Fazla yağlı gıdalardan uzak durman gereken bir gün.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürekli kendi geleceğinizi düşünmek veya bununla ilgili birtakım kaygılar içinde olmak sizi oldukça yıpratmış olabilir. Bu korkularınızdan uzaklaşmalısınız.

4 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle evle, ailenizle ilgili işlere daha çok yönelebilirsiniz. Ancak evde ve ailevi konularda daha az eleştirel olmaya bakın.

4 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle oluşacak gelişmeler paylaşımı arttıracağı gibi sevgi bağını da büyütebilir. Mesleki konularda idealinizdeki işe planlı bir şekilde ilerleyeceksiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi rahatsız eden ve bugüne dek derinlere attığınız birtakım şeyler var. Bu aralar, bunların gün yüzüne çıkması olası. Çıkıyorsa da bırakın çıksın, demek ki artık bu konuları konuşmanın ve kendinizi ifade etmenin zamanı gelmiş demek.

4 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak sizi sosyal etkinliklere çekecek. Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için harika bir gün. Bir resim sergisinin açılışına katılmak sizi çok mutlu eder. Galeriler, tiyatrolar, atölye çalışmalarında hayat var. Diğer yandan ilişkiler, uyum, ahenk gezegeni Venüs'ün Aslan burcundaki yolculuğu hayatınıza renk katar.

4 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

4 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu köklü ilişkilerinizi bozmak istemiyor, güvendiğiniz insanları kaybetmek istemiyorsanız, nasıl olsa onlar orada demeden emek vermelisiniz. Tıpkı diğer insanları yanınızda tutmak için harcadığınız zamanı, onlara da ayırmalısınız. İlişkiler açısından önemli bir gün olacaktır. 

4 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; ailevi konularda bazı sıkıntılar söz konusu olabileceği gibi evinle ilgili uğraşmak zorunda olduğun detaylar da seni yorabilir. Yakın çevrenle geçmişte yaşadığın maddi içerikli problemlerin benzerini tekrar yaşayabilir, bu durumdan rahatsız olabilir ve ortamı terk etmek için zaman kollayabilirsin. Akşamüzeri rahat olabileceğin ortamlarda bulunman keyfini yerine getirebilir.

4 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 48" R
Ay
Terazi
05° 14' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 19"
Venüs
Boğa
23° 52' 40"
Mars
Koç
13° 57' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 43"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>