İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini en iyi şekilde yansıtıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün evdeki işlerle ilgilenebilirsiniz. Çocuğunuz varsa, çocuklarınızla biraz zaman geçirmeniz gerekebilir. Sizin dikkatinizi gerektiren bazı problemler yaşıyorlar ya da sadece onlarla birlikte olmanız çok hoşlarına gidecek olabilir! Eğer çocuk sahibi değilseniz, sevgiliniz veya sevdiğiniz bir kişi ekstra ilgi isteyebilir. Onlar için zaman ayırmaya çalışın.

Bugün bazı şeylere sarılmamaya çalışın. Artık işe yaramayan bir şeyin gitmesine izin vermek zorunda kalabilirsiniz. Belki dedurumunuzu veya yaşam düzenlemelerinizi yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız. Ya da çok zor olan bir ilişkiden vazgeçiyor olabilirsiniz. Hayatınızda ilerleme izin verme zamanı.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Sabretmeyi öğrenmelisin. Çevrendekileri biraz agresif ve gergin olabilir. Arkadaşlarınla giriştiğiniz bir projede tatsızlıklar çıkabilir. Ya da aile üyelerin bir konuda çatışma yaşayabilir. Sen yine de olumlu bir tavır sürdür ve ateş çemberinin dışında kalmaya gayret et. Eğer tansiyonunun yükseldiğini hissedersen derin derin nefes al. Meditasyona biraz vakit ayır ve huzurlu bir enerji çekmeye odaklan. Kısa süre sonra seni çevreleyen bütün olaylardan soyutlanmış hissedeceksindir...Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili #burç adı#, "evinizi" temizlemenin pek çok farklı yöntemi var. Geçmiş günlerin inatçı hayaletlerini kazıyor olsanız bile güçlü kimyasallar her zaman kesin çözüm olmayabilir. Hayaletleri kovmak ve örümcek ağlarını süpürmek için dört bir yanı görebileceğiniz bir pencereniz var. Bu temizlik planınızda yardım alabileceğiniz kişileri listeleyin ve "nazikçe sabunlama" yöntemini denemekten çekinmeyin.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah saatlerinde Ay'ın önce Plüton sonra Merkür ile kurduğu zorlu açılar nedeniyle partnerinize karşı ani çıkışlar yapabilirsiniz. Fazla kontrolcü olmanız bugün aranızda gerginlik yaratabilir. Saat 10:35-18:31 arası Ay, boşlukta kalıyor. 18:31 itibariyle ise Ay, Akrep burcuna giriş yapıyor. Ofis hayatınızda değişiklik yapmanızın zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Bu akşam dinlemeyi tercih etmelisiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini en iyi şekilde yansıtıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Hayatının ciddi bir değişime uğradığını sen de farkına varıyorsun. Önemli olan karşına çıkan durumları iyi değerlendirmen. Özelliklearayışındaysan, bugünkü diyaloglarında kendini iyi bir şekilde yansıtman avantajına olacaktır. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, sana ilgisi olduğunu düşündüğün kişiyi yakın markajına alabilirsin. Duygularınla hareket etmek isteyeceksin. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, hep alttan alan, hoş gören tarafın sen olduğunu dile getirebilirsin. Aile fertlerine, sorumluluklarını hatırlatman gerekebilir. Diğerlerinin de en az senin kadar duyarlı olmalarını isteyeceksin.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam içindeki planlarınızı gerçekleştirmek için içsel motivasyonunuzu arttırmanız gerektiğini unutmayın. Yeni yol ve yöntemler keşfetmek size iyi gelecektir.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken gergin anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar içinde olmak sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Sıkıntınızı alışveriş yaparak gidermek isteyebilirsiniz. Spekülatif konular hakkında konuşmak isteyebilirsiniz, kendinizi fazla kaptırmamaya özen gösterin. Gün boyu akışta kalmaya çalışın.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle uyum problemi çekebilir, olaylara daha geniş çerçeveden bakmak yerine küçük bir çerçeveden bakmayı tercih edebilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüzü bölen telefon konuşmaları ve mesajlar olacak. Bugün kendi amacınıza uygun, o yolda size destek olabilecek, hayat kalitenizi artıracak biriyle yollarınız kesişecek. Bu kişiyi size kardeşiniz ya da bir arkadaşınız tanıştıracak.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşamüstüne kadar Terazi burcunda seyahat ederken, partnerinizin tüm isteklerini kabullenerek kendinizi ezdirmeyin. Karşınızdakilerin bitmek bilmeyen talepleri sizi yorabilir. Kendi varlığınızın da farkına varmalısınız. Arkadaşlar arasındaki dargınlıkları ortadan kaldırmak için harika bir fırsat var. Moda, estetik, defile ve her türlü sanat faaliyeti ilginizi çekecektir.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınızda süper fikirler var. Denenmemişi denemek, yeni girişimler yapmak için çok uygun bir gün. Düşüncelerinizi kazanca dönüştürebilecek fırsatlar yakalamaya başladınız. Elinizde büyük kaynaklar ve güçler var. Gizli kaynaklarınızı, bu bir çalışan, bir ortak veya bir kazanç kapısı olabilir, elinizden kaçırmamalısınız. 

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sırf anlaşmazlık çıkmasın diye kendi düşüncelerinden ve değerlerinden ödün vermemelisin. Sevdiğine karşı rahat ve kaygısız bir tavırla yaklaşırsan aşk ve güzelliği bugün doyasıya tadabilirsin. Duyguların oldukça yoğun olabilir ve bu yüzden onları mantık çerçevesinde dengeleyebilmelisin.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 45" R
Ay
Koç
22° 31' 57" R
Merkür
Koç
20° 28' 18"
Venüs
Boğa
08° 31' 10"
Mars
Koç
04° 25' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 12"
Satürn
Balık
17° 05' 34"
Uranüs
Boğa
22° 41' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 53"
Lilith
Başak
24° 00' 53"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>