İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kara bulutlar dağılıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinize ekstra ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Endişelerinizde boğulup sevgilinizin verdiği mesajları kaçırabilirsiniz. Zor bir zaman geçiriyor olabilir bu yüzden sizin tesellinize ve anlayışınıza ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle eve çiçek getirmek veya hoş bir akşam yemeği hazırlamak gibi güzel bir jest yapabilirsiniz. Böylece sevgiiliniz kendini daha iyi hissedecek!

Bugün çok fazla ekstra enerjiniz olabilir. Biraz gergin veya sinir krizinin eşiğinde olabilirsiniz. Bu hissi spor salonuna giderek ya da uzun bir yürüyüş yaparak atmak isteyebilirsiniz. Bunun gibi bazı odaklanma faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz. Ya da sadece iyi arkadaşlarla ya da yakın arkadaşlarla rahatlamak isteyebilirsiniz. Ev işinlerini ya da angarya işleri başka bir güne saklayın ve şimdilik kendinizle ilgilenin.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Bugün biraz korunmasız ve hassas hissediyorsun. Her zamanki kendi haline ve ilgisiz yapın bugün ilgi istiyor. Gereksiz sohbetlere ve dedikodulara tahammülün yok tabi. Bunlar yerine senin için önemli anlamları olan derin meseleler üzerine tartışmak istiyorsun. Günün hassas ve duyarlı enerjilerine çok güzel bir şekilde uyum sağlayabildiğini göreceksin.Sevgili #burç adı#, "evinizi" temizlemenin pek çok farklı yöntemi var. Geçmiş günlerin inatçı hayaletlerini kazıyor olsanız bile güçlü kimyasallar her zaman kesin çözüm olmayabilir. Hayaletleri kovmak ve örümcek ağlarını süpürmek için dört bir yanı görebileceğiniz bir pencereniz var. Bu temizlik planınızda yardım alabileceğiniz kişileri listeleyin ve "nazikçe sabunlama" yöntemini denemekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyif aldığınız konu ve aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilir, istek ve tutkularınızın peşinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Terazi burcunda hareket ediyor. Özellikle gündüz saatlerinde şansınız her konuda açık olacak. En fazla da aşk hayatınızda bu şansı hissedebilirsiniz. Ay'ın kurduğu olumlu açılar içinde Venüs'ünde olması ayaklarınızı yerden kesebilir. Akşam olduğunda ise Ay ve Satürn arasındaki sert açı nedeniyle güzel şansınızı agresif davranarak aşağı çekmeyin. Çocuğunuza karşı otoriter olmamaya dikkat edin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kara bulutlar dağılıyor!Fikirlerini sonuna dek savunacağın bir gün seni bekliyor. Savunmalarında keskin ve net olmak zorunda kalabilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan,alanında yeni düzenlemeler yapabilir, daha titiz ve ayrıntıcı davranabilirsin. Hayatındaki her konunun ne kadar rutin ilerlediğini fark edeceksin. İlişkinle ilgili her şey yolunda giderken geçmişte bıraktığını düşündüğün kişinin seni tekrar araması sevgilinle aranın açılmasına sebep olabilir. Gün içerisinde karşına çıkacak, yüzünü güldürecek fırsatlar kara bulutların her birini yok etmeye yetecek. Hiç merak etme.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamında rekabetlerinizin arttığı bir gün olabilir. Daha akılcı ve sabırlı olarak olayları yönetmenizde fayda var.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akşam saatlerine kadar eve ait uğraşlar ya da ailevi işler daha meşgul edici olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde daha keyifli olabileceğiniz imkanlar başlıyor.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özgürlük alanı oluşturmayı tercih edeceğiniz ve partnerinizin çok fazla müdahalesi altında kalmak istemeyeceğiniz bir gündesiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyif aldığınız konu ve aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilir, istek ve tutkularınızın peşinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bedeniniz ve zihniniz özellikle dengeli. Uzun zamandır beklenen planları yerine getirmek için gereken enerjiye sahipsiniz. Yeni bir güç rezervi kazanmak ve dayanıklılığınızı geliştirmek için bu fırsatı kullanın

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Terazi burcuna yerleşmesiyle gruplarla kuracağınız diyaloglarda uyumlu beraberliği yakalarsınız. Sevdiğiniz kişiyle romantizmi paylaşmak için harika. Hatta eski sevgilinizden bile mesaj alabilirsiniz. Ayrıca çocuk ve hobilerinizle de yakından ilgilenmek sizi ve onu mutlu eder.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda bazı eksiklikler hissedebilirsiniz. Garip şeyler hissedebilir ve bu duygularınızı anlamlandıramayabilirsiniz. Hislerinize fazla anlam yüklemeye çalışmayın. Siz bir İkizler burcusunuz ve bazen böyle şeyler hissetmeniz son derece normal. E bir de yakın zamanda yöneticiniz Merkür ileri hareketine başladı. Tekrar kendi döngüsüne oturması, dolayısı ile sizin de tekrar kendi rutininize oturmanız zaman alacaktır.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; çalışma arkadaşlarına karşı dikkatli bir savunmayla istediğini elde edebilirsin. Sorumlu olduğun günlük işlerini daha eğlenceli ve konforlu hale getirmen mümkün. .  Akşam saatlerinde karmaşık düşünceler zihnini yorabilir. Akışta kalarak kendini ana bırakabilirsin. Çocukların ısrarlarıyla evcil bir hayvan edinebilirsin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 19' 23" R
Ay
Terazi
04° 20' 08"
Merkür
Boğa
04° 02' 01"
Venüs
Boğa
23° 47' 02"
Mars
Koç
13° 54' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 38"
Satürn
Balık
18° 00' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 52"
Lilith
Başak
25° 23' 24"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>