İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Pişmanlık duyuyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Bu akşam baş ile ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zamanken bu sabah ise, kalple ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zaman olacak. Sizi endişelendiren bir sorunu çözmek için sezgilerinizle zekanızı birleştirin. Ayrıca, başkalarıyla bağlantı kurarak onların bu konulardaki bilgilerini öğrenmeye çalışırken bazı parlak keşifler yapabilirsiniz.

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Feminen bir enerjiyle çevreleneceksin. Bugün birçok kadınla vakit geçirebilirsin. Kız muhabbetleri dönecek ve sohbetleri ilgiyle takip edeceksin! Ya da bütün feminen aile üyelerin senle iletişim kurabilir!Maceraperest ruhunuz dışarı çıkıp dünyayı görmek için can atıyor. Her zamankinden daha cesur hissediyorsunuz ve bağımsız, vahşi tarafınız tehlikeye atılmaktan korkmuyor. Normal şartlar altında muhtemelen yanınızda başka biri olmadan evden uzaklaşmak istemezsiniz ancak bugün gibi bir günde kendinizden ve bir çift yürüyüş ayakkabısından başka bir şeye ihtiyaç duymuyorsunuz. Ne yapmak istediğiniz ve onu nasıl yapmak istediğiniz konusunda biraz bencil olmaktan çekinmeyin. Bir numaralı önceliğiniz iyi vakit geçirmek. Diğerleri isterse peşinize takılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Akrep burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Duygusal hayatınızla ilgili karamsarlıklara kapılmak sadece size zarar verecektir. Olumlu bir haftadayken kendi kendinizi yermekten vazgeçin. Çünkü bugün haftanın şanslı günlerinden ilkini yaşıyor olacaksınız. Güneş-Jüpiter pozitif açısının hakim olduğu gün içinde eğitim hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Aynı şans ilişki ve evlilik hayatınızda da aktif olacaktır. Partneriniz sürprizler yapabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pişmanlık duyuyorsun!Hareketlerinin duygularına bağlı olduğu bir gündesin. Aldığın kararlardan daha sonra pişmanlık yaşayabilirsin. İçine kapanma eğiliminde olmamaya özen göstermelisin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmen sen içini açacak hem de yaşadığın ruh halinden sıyrılmana yardımcı olacak. Çalışan bir İkizler burcuysan, elde edeceğin başarı prim ya da yeni bir pozisyon olarak dönebilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevdiğin kişinin ilişkinin geleceğine ilişkin gerçek düşüncelerini sorgulayabilirsin. Aile içerisine ödemelerle ilgili parasal konular gündeme gelebilir. Para konusunun hayatın her alanında sorun olarak karşına çıkmasına içerlenebilirsin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal kazanımlarınız veya maddi projeler gibi konularda önemli bazı gelişmeler yakalayabilirsiniz. Yenilikler içinde olmak sizi heyecanlandıracaktır.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi aşk, yaratıcılık, heyecan duyduğunuz konular oluşturuyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Şans oyunlarında kısmetiniz açık olabilir. Gün içinde eksik iletişimden doğan küçük tartışmalardan sakınmalısınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bugün ivme partnerinizden gelebilir. Hayatınızda mutluluk getirecek yenilikler gelişecek ve adeta içiniz çiçek açacak, huzur dolacaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zor görevlerin tek başına başarılması sizi mutlu edecektir. Çalışma veya disiplin gerektiren görevleri üstlenin. Dünyaya karamsarlıkla bakıyorsunuz bu nedenle kazanç gerektiren toplantılar için kötü bir zaman.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınıza odaklanmanın ve aşırı yemek yeme, alkol tüketimi ve sigara kullanımının neden olabileceği olası zararlara karşı sağlıklı seçimler yapmayı öğrenmenin zamanı gelmiş gibi görünüyor.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim, ikili pek çok işinizi halletmenize yardımcı olacak. Mesai arkadaşlarınızdan bu yoğun gün için ciddi destek alabilirsiniz. İkili ilişkinizi beslemek açısından oldukça elverişli bir gün. Eğitimlere açık bir dönem.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu bulunduğunuz yerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kurduğunuz hayallerin fazlalaştığını, her adımınızda daha fazlasını atmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Hareket gücünüzün ve özgüveninizin fazla olduğu bu dönemde daha fazla adım atacak imkânı da yakalayabileceksiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün kendini öne attığın durumlara karşı dikkatli olmalı ve bilmediğin mevzularda fikir belirtmemeye özen göstermelisin. Elinde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsin. Günlük işlerini yaparken; toparlamak ve düzene sokmak için başkalarından yardım almak seni rahatlatacaktır.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 55" R
Ay
Koç
15° 59' 47" R
Merkür
Koç
20° 07' 51"
Venüs
Boğa
07° 58' 20"
Mars
Koç
04° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 56"
Satürn
Balık
17° 03' 24"
Uranüs
Boğa
22° 40' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 25"
Lilith
Başak
23° 57' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>