İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yaptığın değişiklikler destek görecek! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

Endişenizden çok uzak bir şekilde, yeni döngünün yeni başlangıcı için durumlar parlak ve cesaret verici. Enerjiyle doldurulacaksınız. Yakın zamanda başlattığınız kariyer planlarını güçlendirmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Son birkaç ay içinde meslektaşlarınızdan veya ailenizden biraz uzakta olmanız halinde, şimdi sizin yokluğunuzu telafi etme zamanıdır.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Yüksek vitestesin. Sabah erken uyanmak istiyorsun ve yeni maceralara atılmayı düşünüyorsun. Bu ekstra enerjiyi iyi amaçlar doğrultusunda kullanabilirsin. Büyük projelerin üstesinden gelip gelemeyeceğine bir bak. Belki ısıtıcıyı ya da buzdolabını tamir edebilirsin. Ya da dosyalarını, belgelerini düzenleyebilirsin. Evinde her şey yerli yerinde olduğunda kendini iyi hissedeceksin.Hayatınızda öne çıkan kişinin muhtemelen günümüzde de büyük bir etkisi olacaktır. Çatışmalar meydana gelebilir, bu yüzden dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüzü arkadaşlarınızın etrafında diken üzerinde geçirmeyin - sadece çatışma ihtimalinin olduğunun farkında olun. Bunun için hazırlıklıysanız, ondan kaçınabilirsiniz veya sorunu önceden çözebilirsiniz. Onlar için minnettarlığınızı da göz önünde bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, 07:49 itibariyle Oğlak burcuna geçiyor. Harcamalarınızda açılmamanız gereken bir gündesiniz. Aksine borçlarınızı azaltmanız gereken bir dönemde olmalısınız. Jüpiter retro hareketini bugün bitiriyor. İlişkinizdeki şanssızlıklar yakanızı bırakıyor. Aksine yeni bir ilişki veya evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Retro esnasında Yengeç burcuna gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan geçiş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın değişiklikler destek görecek!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Finans ve bütçe yönetme kısmında sana ekstra sorumluluklar üstlenebilirsin. Güne ait sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi hızlanmanı sağlayacak. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatilinizi oldukça hareketli ve keyifli geçireceksiniz. Akşam saatlerinde ise aile bireyleri ile ya da annenle vakit geçirmek sana iyi gelecektir. Ufak detayların önem kazandığı bir gün senin için. Hayatınla ilgili yapmak istediğin değişikliklerin destek görmesi, daha fazla çabalamanı sağlayabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi meşgul etmeniz özel yaşamınızdaki gerilimin azalmasına veya tartışmalardan sakınmaya da yardım edebilir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda olmaya özen gösterin.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve eğitim meselelerinin hayatınızda önem kazanacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Meslek ve duygusal hayat için kendinizi net ifade etmeniz önemli.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece dikkatli ve planlı davranabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Fakat, planlarınızı sürekli değiştirebilir, olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Aile toplantılarına katılıp eğlenceli vakit geçireceksiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gündür, harika günler geçiriyorsunuz, ama bir anda kendinizi stresli bir durumun içinde bulabilirsiniz. Baş ağrınız veya karın ağrınız varsa, bedeniniz 'Mola vermem gerek!' diyor olabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken ortak paylaşımlarınızı mercek altın alırsınız. Aile içi maddi konular sizin yönetiminizde çözüme kavuşur. Krediler, vergiler, sigorta ödemeleri gibi klasik harcamalarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Spiritüel konulara merak duyacağınız bir gün. Annenizin ruhsal sıkıntıları ortaya çıkabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta içi çalışmak ne kadar hoşunuza gidiyor, işinize ne kadar sarılıyorsanız, hafta sonu da sosyalleşmek ve arkadaşlarınıza vakit ayırmak sizin için o kadar değerli. Kendinizi daha rahat ifade edebildiğiniz bir gün olacak. Maddi konularda bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün finansal konularınla meşgul olabilirsin. Alacaklarını tahsil edebilir, ödemelerini düzene sokabilir ve harcamaların konusunda kendini revize edebilirsin.  Önümüzdeki dönem imza gerektiren durumlar, ortaklık, evlilik, ilişkiler konusunda ertelenmiş ya da kaçırmış olabileceğin fırsatları yakalaman ve yeni gelişmelerle karşılaşman mümkün.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 09" R
Ay
Koç
22° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 28' 38"
Venüs
Boğa
08° 31' 41"
Mars
Koç
04° 25' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 18"
Satürn
Balık
17° 05' 36"
Uranüs
Boğa
22° 41' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 54"
Lilith
Başak
24° 00' 56"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>