İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlarında değişiklikler yapılıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Kalbiniz sizi bugün işinizden alıkoyuyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesinden çok rahatsız olabilirsiniz. Romantik doğanız sizi mevcut durumunuzdan uzaklaştırmaya çalışıyor ve yeni şeyin peşinde koşuyorsunuz. Bunun yapmak istediğiniz bir şey olup olmadığı size bağlı. Mantığınızı korumaya çalışın fakat bu zor olabilir, çünkü kalbiniz şu anda dizginleri eline almış gibi görünüyor.örünüyor.

Yenigirişimleri başlattınız mı? Son on gündür üzerinde çalışıyor musunuz? Bugün ÜZERİNDE daha da ilerlemeyi planlıyorsunuz. Şu anda bir araya getirdiğiniz bulmacanın bir parçası eksikmiş gibi görünüyordu, ve o parça görünüşe göre hiçlikten varolacak aniden ortaya çıktı. Bu şaşırtıcı gün için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Doğuştan bir yeteneğe sahip olmadığın ve değersiz olduğun mitini terk etmiş olman önemli. Kanıtı da bir bedene sahip olman. Başka açılardan da kendine bakıyor musun? Spor yapıyor musun? Küçük sağlık problemlerin var mı? Bütün bu sorular birbiriyle bağlantılı. Yeteneklerine de bedenine baktığın gibi bak ve gör.Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İster doğrudan size yöneltilmiş olsun ister farklı şekilde, bugün eleştirilmeye karşı oldukça hassas bir günde olacaksınız. Bu durum arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz ile sizin aranızda yanlış anlaşılmaya neden olabilir. Günün sonunda, insanların size söylediklerine kulak kabartmanızda fayda var. Onların söylediklerinde hakikat payı olamaz mı? Biraz yapıcı bir eleştiriden kimseye zarar gelmez; aksine sizi ileriye taşır!

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah itibariyle Ay ve Jüpiter kavuşumuna sonrasında Venüs'ün de eşlik etmesi yine romantik ve tutkulu bir günde olduğunuzu gösteriyor. Kafanızdaki soru işaretlerini bırakıp, artık aşkı olduğu gibi yaşamalısınız. Mutlu olmak için zihninizi özgür bırakmalısınız. Saatler 22:50 olduğunda ise Ay, boşluğa giriyor.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarında değişiklikler yapılıyor!Eleştiriye açık olduğun bir gerçek ama bugün değil! Bugün en ufak bir cümleden dahi birçok anlam çıkarabilir, tavırlarını bu “çıkarımlarına” göre şekillendirebilirsin. Ne zamandırarayışı içinde olan bir İkizler burcuysan, cv güncellemesi yapman, güncelilanlarını daha sıkı takip etmen gerektiğini düşünebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Yaşam alanınla ilgili ufak tefek problemler canını sıkabilir ve bazı aksilikler günlük planını bozabilir. Annenin ya da anne ailesinden bazı insanlara dair konular ön plana çıkabilir!

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele vermeniz ve kendinizi fazlasıyla ortaya koymanız gereken bir zaman dilimi içeresindesiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bugün yeni kararlar almak için de uygun olabilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da sevgilinizle daha çok ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı eleştirilere de açık olmalısınız.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Otorite gücünüzün arttığı bugünlerde olaylara çözüm bulan kişi olarak saygı görebileceksiniz. Düşünce biçiminizi de pozitif tutmanız önem arz etmekte.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle dünya meseleleri ve haberleriyle ilgili kendinizi kötü hissedebilirsiniz, şu anda sizin değiştiremeyeceğiniz bir şey için kendinizi yıpratmayın. Sakin kalın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar gündelik hayattaki zorluklarla baş etmeniz gerekiyor. Özellikle size zorluk yaratan bir kadınla uğraşmanız söz konusu. Öğleden sonra zihninizi açan sohbetler yapabilir, partnerinizle seyahat planlarınızı netleştirebilirsiniz. Önceden yapılan tatil programınızı tekrar gözden geçireceğiniz bir gün.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda ucu kaçan harcamalara dikkat! Bu dönem fazlası ile alışveriş yapmak istiyor olabilirsiniz. Biraz kilo vermiş, fiziksel görüntünüzü spor ile daha güzel bir forma getirmiş olabilirsiniz. Bu da siz de kendinizi gösterme ve daha fazla giyim kuşama yatırım yapma ihtiyacı doğuruyor olabilir. Kesenizin dengesini bozmamaya dikkat etmelisiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; ilişkilerinde oldukça şanslı olabileceğin ve aşka doyabileceğin bir günde olabilirsin. Hali hazırda ortaklı bir işin varsa manevi alanda desteklenebilir, her zamankinden daha uyumlu davranabilirsin. Satış ve pazarlama alanında yapacağın işler, finansal anlamda şanslı, ilerleyebileceğin gelişmeler yaşamanı sağlayabilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 53' 42" R
Ay
Koç
15° 41' 24" R
Merkür
Koç
20° 06' 55"
Venüs
Boğa
07° 56' 47"
Mars
Koç
04° 03' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 39"
Satürn
Balık
17° 03' 18"
Uranüs
Boğa
22° 40' 16"
Neptün
Balık
29° 04' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 21"
Lilith
Başak
23° 57' 47"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>