İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişimde Aktifsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün hoşlandığın kişi ile aşk konularını gündeme getirebilirsiniz. Aranızdaki duyguların biriktiğini görmek ve birbiriniz için adımlar atmak ikinizi de çok mutlu edecek bugün.

Kafanızda oluşan pek çok projeyi bir sıraya koymaya çalışacak uygulanabilecekler üzerinde çeşitli etütler yapacaksınız. Yapacağınız işlerde fazla hayalperest olmamalısınız.

Ailen ve işine aynı derecede özen göstermen gerekebilir. Maddi konularda güzel kazançlar elde etmek isterken duygusal anlamda seni zorlayan mevzuları da çözmen gerekebilir bugün.

Stres ve sıkıntıların vücudunda negatif etki oluşturmaması için kendine dikkat etmelisin bugün. Bol bol nefes egzersizi ve esneme hareketleri ile hem tutulmalara karşı önlem alacak hem de zihnini boşaltabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hem iyi görüneceksin hem de kendini iyi hissedeceksin. Özellikle insan ilişkilerinde parlayacaksın. Kendini daha rahat ifade edebilecek ve ilgisini çekmek istediğin insanlarla daha rahat iletişim kurabileceksin.

13 Haziran 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünhayatınızda büyük bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak, projeleri tamamlamak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için enerjiniz yüksek olacak. Disiplinli bir yaklaşım benimseyerek başarılar elde edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek için mükemmel bir zaman!

12 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını alıyor olmak seni mutlu edecek. Ancak yeteneklerine göre biryapmak isteyebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, yolunda gitmeyen bazı işler nedeniyle tahammülsüz ve agresif olabilirsin. Hayallerini ve projelerini nasıl hayata geçirebileceğini kurgulayabilirsin. İnsanlarla etkileşimde bulunmak, fikir alışverişinde bulunmak ve yeni ilişkiler kurmak seni mutlu edebilir.

13 Haziran 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlanmalarla ilgili sorunlarınızı bunları öteleyerek çözemezsiniz. Ekonomik koşullarınızı kontrol altına almak için bir harcama kontrolü yapmanızda fayda var. Duygusal bir boşluğu başka maddi konularla doldurmaktan vazgeçmelisiniz.

13 Haziran 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni ümitler besleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, sorumlu olduğunuz konuları daha kolay toparlamanıza yardımcı olacaktır. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Olgunlaşma içinde olabilirsiniz.

13 Haziran 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşteki stresinizi aile ilişkilerine ve aile ilişkilerini de işe yansıtıp dengeyi sağlayamazsınız. Düşünmek için her zamankinden çok zaman ayırmak...

13 Haziran 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığın çevre konusunda yeni bir düzen kurma ihtiyacı hissedebilirsin bugün. Yapacağın düzenleme hayatının gidişatı hakkında daha fazla kontrol sahibi olmanı sağlayabilir o yüzden. Ailenle olan ilişkinde de dikkatli olman gerekebilir bugün, yapıcı olmakta fayda var.

13 Haziran 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik meseleler için iyi çalışan bir kafanız var sevgili İkizler ama aynı zamanda yaratıcı ve ilham dolusunuz. Her zaman için kelime bulamadığınız fikirleri veya duyguları ifade edebilirsiniz ve bir sonraki adımınız için sezginiz güçlüdür. İdeal olarak, geçmişinizi ve son olaylarla ilgili daha derin duygularınızı daha iyi anladığınız bir yere ulaşabilirsiniz. Zihninizi olasılıklara açmak şimdi size yardımcı oluyor. Bu aynı zamanda kişisel olarak sizin için de iyi bir zaman. İlişkiler onarım veya güçlendirme gerektiriyorsa şimdi bunu yapmayı seçmek için mükemmel bir zaman. İnsanlar size doğru çekilir ve bazıları dostluğunuzun onlar üzerinde iyileştirici bir etkisi olduğunu düşünebilir. İnsanlar size daha kolay güvenir ve şimdi bağ kurmaktan gelen iyi duygular olabilir.

11 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyorsunuz; egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. İlgi çeken konuşmalarınızla karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

13 Haziran 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

13 Haziran 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, bir konuda mücadele veren bir tandığına yardımcı olabilirsin. Belki bir arkadaşının rehberliğe ihtiyacı vardır. Evde yaşadıkları sıkıntılar, bu kişinin birkaç gün senin evinde konaklamasını gerektirebilir. Belki de mücadele veren kişi çocuklarından biridir. Sorunlarını tespit edebilir ve onlara bu mücadelede başarıya ulaşmaları için destek olabilirsin.

13 Haziran 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi egonuza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizdeki sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Sır saklamanızda yarar var.

13 Haziran 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 51' 01" R
Ay
Boğa
00° 11' 02" R
Merkür
Koç
20° 53' 08"
Venüs
Boğa
09° 09' 39"
Mars
Koç
04° 49' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 33"
Satürn
Balık
17° 08' 06"
Uranüs
Boğa
22° 43' 42"
Neptün
Balık
29° 06' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 35"
Lilith
Başak
24° 04' 21"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>