İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tesadüfler Yaşanabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Lüks eşyalara yaptığınız harcamalar, kemerinizi biraz sıkmanız gerektiğini hissettirebilir ve bu sizi biraz üzebilir. Kendinizi çok fazla suçlamamaya çalışın. Hepimiz bunu zaman zaman yapıyoruz. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle bir araya gelip bir oyun, konser ya da filme giderek bu üzüntüden kurtulun. Herhangi bir proje üzerinde çalışıyorsanız, ona zaman ayırın.

Bu durum sadece bugünlük olabilir, ancak bugün inanılmaz derecede iyimser ve kendinizden eminsiniz! Zırhı parlayan bir şövalye gibi çok havalı ve cesursunuz. Karşınıza çıkacak bazı tuhaf durumları önemsemeksizin kendinizi öne sürme konusunda cezbedileceksiniz. Bu yüzden, sorumluluğun sizde olduğu çalışmalar ya da duygusal meselelerdeki gerçekliğin çarpıtılma olasılığına karşı dikkatli olun. Böyle bir günde kafanız karışabilir.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Kendini fantezilerine ver ve yaratıcı yönünü konuştur. Sanatla uğraşmak, şarkılar söylemek için harika bir gün. İçinin derinlerinden bir yerden bırak o yaratıcı enerji gelsin ve kendini bu hazineyle şaşırt. Günün organizasyon eksikliği ve değişkenliğinin seni olumsuz etkilemesine izin verme. Hayaller ve dileklerle kendini ayakta tutabilirsin.Bugün kendinizi biraz “hava atabileceğiniz” bir ortamda bulabilirsiniz. Bu zamana dek içinizde saklanan bir performans sanatçısı var. İkizler burcu insanlarının birçoğu oyuncu ya da komedyen. Belki de bugün birkaç espri patlatır ya da heyecanlı hikayeler anlatarak arkadaşlarınızı eğlendirirsiniz. Sahne ışıkları altında ilgi odağı olmaktan korkmayın. İzleyicileriniz sizden asla sıkılmayacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle olan ilişkinizde yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Kendiniz için farklı bir program yapmaya karar vermeniz muhtemel. Belki de kendinize çok az vakit ayırdığınızın farkına varmaya başladınız. Sessiz saatlerin keyfini çıkarabilmek için ev halkından daha erken kalkmaya başlayabilirsiniz. Aile yaşamınız sizi çok meşgul ediyor olabilir ancak yine de kendinize meditasyon yapmak ve hobilerinizin peşine düşmek için zaman ayırmalısınız.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sebepli sebepsiz huzursuzluklar gündüz saatlerinde etkin olabilir. Gün batımı ile daha sakin ve dengeli enerjiler içinde olabilirsiniz. Sürprizleri barındıran bir gün.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularında düzenlemeler yapabilirsin. Çalışan bir İkizler burcuysan temponun arttığını hissedebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan eski bir arkadaşın sevgilinle aranızda probleme neden olabilir.  Gün içerisinde karşılaştığın kişiler ile geçmişe gideceksin. Ailenle haberleşmek konuşmak isteyeceğin konular olabilir.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ile ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz alanlarla ilgili detaylı araştırma yapmaya özen gösterin. Bu konuda ailenizden destek görmek size pozitif yansıyabilir.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular tarafından çevrelendiğinizi hissedebilirsiniz. Sabah saatlerin de zevklere düşkünlük söz konusu. Bugün hareketli ve iletişime dayalı bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda kabullenme içine girmek sizi rahatlatabilir. Akşamüstü kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan istediklerinizin tam olarak gerçekleşmediğini hissetmeniz üzerinizde hüzün ya da stres yaratsa da çözüm odaklı olacağınız bir gündesiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah ilham verici yeni bir fikirle uyanabilirsiniz. Herhangi bir yaratıcı faaliyetle ilgiliyseniz, bu fikirleri kullanmak için not alabilirsiniz.  Bu fikir müzik, resim, yazı veya herhangi bir sanat formu yoluyla kullanılabilir. Tarzınız biraz değişirse şaşırmayın.

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, partnerinizin işiyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bazı fikir alışverişleri içinde olsanız bile, onun sizden daha fazla talepleri olacak. Avantajları göz ardı etmiyor ve kişiselliğinizden ödün vermek istemiyorsunuz.

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, çocuklarla alakalı bazı haberler alabilirsiniz. Bunun yanında, sosyal çevrenizden de, ekstra kazanç kapıları açmanıza yardım edecek fırsatların doğduğuna dair bilgiler de gelebilir. Maddi kazançlarınızı artırmanın kolaylaşması, sizi şaşırtmaya başlayabilir. Zaten güçlü olan konuşma yeteğinizin de iyice ışıldamaya başlaması, yaşamınızın her alanında size yardımcı olabilir. ÖZELLİKLE iletişimin öne çıktığı bazı uğraşlarınız varsa veya birçok konuda fırsatlara gebe olan bir sosyal çevreye dahilseniz, iletişim becerileriniz sayesinde ilk bakışta görünmeyen birçok şansı bulup ortaya çıkabilir ve değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Onlarla çeşitli faaliyetlerde bulunmak, bu hafta içerisinde en çok hoşlanacağınız şey olacaktır. Ancak; yakın çevrenize yeni giren insanlara önyargıyla yaklaşmayın ve onlarla sıcak ilişkiler kurun.

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizdeki sorunları çözmeye çalışacaksınız. İş hayatınızda hata yapmaktan korkmayın ve kendinize güvenin. Geçmişin etkisinden kurtulun ve bulunduğunuz anın tadını çıkarın.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz. Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması, sizden kaynaklı olabilir. İş yerinde bazı olaylar yüzünden ve birikmiş tasaların da etkisi ile tedirgin ve sıkıntılı olacaksınız, öğleden sonra bir tatlı sürpriz bu sıkıntının yerine sevinç ve mutluluk getirecek. Maddi konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız.

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 39" R
Ay
Yay
09° 00' 15"
Merkür
Koç
16° 02' 41"
Venüs
Koç
26° 40' 12"
Mars
Balık
27° 00' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 23"
Satürn
Balık
16° 15' 33"
Uranüs
Boğa
22° 08' 51"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 33"
Lilith
Başak
22° 56' 53"
True Node
Koç
15° 31' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>