İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kafanı Dağıtmak İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 80%

Birine karşı güçlü bir tutku hissi duyabilirsiniz. Belki de sizinle neredeyse aynı ilgi alanlarına sahip yeni bir arkadaşla tanıştınız. Güçlü bir zihin toplantısı yapabilirsiniz. Bu şekilde sizinle bağlantı kuran birini keşfetmek heyecan verici. Bu, ister güçlü bir arkadaşlık isterse de romantik bir birliktelik olsun, sonuç olumlu olacak. Bu ilişkiyi keşfetmekten korkmayın. Bu kişi sizin için harika bir ruh eşi olabilir.

Şu anda biraz spor yapmaya ve fiziksel aktiviteler içinde olmaya hazır olabilirsin. Muhtemelen bugün çok fazla enerjiniz var. Yoğun bir egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Vücudunuza iyi bakarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Biraz ter atın ve bu sinir bozucu hayal kırıklıklarının bir kısmını serbest bırakın!

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Odan dışına çok da çıkmak istemeyeceğin bir gün. Böylece evle ilgili işler yapabilir ve evcil aktivitelerle uğraşabilirsin. Yeni resimler as, makaleler oku ve mizah dergiler oku; yaratıcı, mizah yönünü öne çıkar. Eylemlerin ve kelimelerinde yumuşak ol.Bugünü ağırdan al!Yaratıcı işlerde faaliyet gösteren arkadaşlarınız ya da tanıdıklarınız bugün sizinle hepiniz adına bir fark yaratacak yeni bir projeye başlamak için güçlerini birleştirebilir. Yakınlardaki bir parkta bulunan bir çiçek tarhı kadar sıradan ya da yepyeni bir rock müzik grubu kurmak kadar sıradışı bir şey olabilir. Sanatsal bir yöne eğilmeye karar verdiyseniz, bugün somut planlar yapmak için oldukça uygun bir gün. Dayanma gücünüz ve kararlılığınız gibi ilhamınız, hevesiniz ve odaklanma gücünüz had safhada.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi yöne gideceğinizi bilmezken yola çıkmak zordur. Günün üzerine bir tül gibi örtülen belirsizliklerden kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızdan kaçmayın, onları besleyin. Aslında derinde bir yerde, hangi yöne gideceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey kendinize ve seçtiğiniz yola inanmak.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ana ve ortama göre hareket edecek, dış koşullara göre planlarınızda değişiklikler yapacaksınız. Beklenmedik haberler alabilirsiniz. Yurtdışı ve seyahat gündemleri olabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.03’den 22.30’a kadar Ay boşlukta hareket edecek. Verdiğin emeğin karşılığını alamadığın gergin anlar yaşasan da arkadaşların seni sakinleştirici bir etkide. Çocuk sahibi bir İkizler burcuysan onun tüketim alışkanlıklarını kontrol altında tutmak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde ev dekorasyonu için alışveriş yapabilirsin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuza iyi gelen bir tanışma sizleri rahatlatacaktır. Uzun zamandır tanıyormuş hissi uyandıran bu gelişme geleceğinizi de şekillendirecektir. Geleceğe dair yeni projelere ve yenialanlarına doğru ilerliyorsunuz. Kendinize güven duyun.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar zamanlama hatası yapmaktan kaçındığınız taktirde halletmeniz gereken her işinizi kolaylıkla halledebileceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sözlerinizde özel bir güç var. Duygularınızda ve kişiliğinizde bu gücü fark etmelisiniz. Oyunda bir adım öne geçmek için bu fırsatı değerlendirin. Başkalarının sizi kendinizden yüzde 100 emin olmadığınız hiçbir şeye ikna etmesine izin vermeyin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle birlikte romantik konuşmalar yapacak ve belki de günah çıkartacaksınız. Fazla beklemeyin. 

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha romantik olmaya çalışın ve ilişkinizi hareketlendirecek şeyler yapın. Kariyeriniz ile ilgili karşınıza çok büyük fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Bugün temiz havanın ve sizi çevreleyen güzel doğanın tadını çıkarın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız biri var. Bugün karşınıza çıkacak fırsatı güzel kullandığınız takdirde, karşınızdaki kişiyi çok çabuk etkileyebilir, kendinize aşık da edebilirsiniz. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Planladığınız projeyi hayata geçirebilmeniz için biraz daha tempolu çalışmanız gerekebilir. Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardım istemelisiniz. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi.

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>