İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumlulukların Artıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 40%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Bugün aklınızın size neler söylediğine dikkat edin. Büyük olasılıkla, mantıklı olan aklınız, doğru yolu seçmeyi bilecek. Duygularınız eylemlere dökülmek için istekli, ancak aklınızın direksiyona geçmesine izin verin. Anahtar, hiçbir şey için uğraşmamak olacaktır. Neyin adil neyin olmadığı konusunda tartışırken sinirler gerilebilir. Sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olun.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Yerinden kalkıp hareketli bir şeyler yapma isteği içinde olacaksın. Çocukların varsa onları bir spor dalı öğretebilirsin – ya da onlar sana şakalar vs. öğretebilir... Alternatif olarak, arkadaş grubunla bir araya gelebilirsin ve birlikte spor yapabilirsiniz. Göksel açılar sayesinde, hem bedenin hem zihnin harika bir formda!Hangi yöne gideceğinizi bilmezken yola çıkmak zordur. Günün üzerine bir tül gibi örtülen belirsizliklerden kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Duygularınızdan kaçmayın, onları besleyin. Aslında derinde bir yerde, hangi yöne gideceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey kendinize ve seçtiğiniz yola inanmak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorulacak bir sürü soru var! Diğer insanlarla olan ilişkiniz gerçekten nasıl? Bugün başkalarının ilgisini üzerinize çekmeyeceksiniz ve insanların yaptığı yorumlardan şüphe edeceksiniz. Ama bu sizin değiştiğinizi ve dolayısıyla onlara karşı düşüncelerinizin ve yorumlarınızın da değiştiğini göstermez mi?

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşebilir, sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. İlişkiler ve iletişim trafiği ön planda olabilir. Akışa uyum sağlayıp şartlara göre hareket edeceğiniz bir gün.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik tesadüflere hazırlıklı olmalısın. Daha önceden hazırlığını yaptığın projelerin başında olmak seni gururlandıracak.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde öfkeli olabilirsiniz. Gereksiz bir gerilim içinde olarak psikolojinizi yormayın. İş ortaklıklarınızdan önemli bir haber alabilir ya da yenibirlikleri içine girebilirsiniz. Bugün yapacağınız girişimler oldukça önemli olacak.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda çevrenizdeki etkileşimin bir parçası olmak isteyebilirsiniz. Ailevi ilişkilerinizde aile etkinliklerinin bir parçası olmak size iyi gelebilir.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah parlama zamanı. Günün görevlerine canlılıkla saldırmanıza yardımcı olacak olumlu bir bakış açısıyla iyi bir ruh hali içinde olmalısınız. Beklenmeyen unsurlar ortaya çıkabilir ve size işlerin her zaman plana göre gitmediğini hatırlatabilir. 

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizdeki kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. 

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz kendinizi dışınız çevrenizi yakıyor. Hem bazı problemlerle ilgili yardım almak istiyorsunuz hem de kendi içinizdeki savaşlara devam ediyorsunuz. Düzeltmeniz gereken şeyin ne olduğunu bilmiyorsanız, size bir ip ucu vereyim; işe yaramayanları eleyin, iç güdülerinize değil; planlarınıza uymaya çalışın, sebat gösterin.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir partner adayıyla tanışmak için hazır hissediyorsunuz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız ve finansal durumunuzu düzelteceksiniz. Uyku düzeninizde bazı değişiklikler yapın.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizinle ilgili düşüncelerine değer vermelisiniz. Eleştirileri yapıcı yönüyle görmeniz ve değişikliğe uyum sağlamanız ilişkinizin sağlıklı gelişimi açısından önemli olacak. Günlerdir üzerinde çalıştığınız önemli bir projenin, bir türlü neticelendirilememesi canınızın çok sıkılmasına neden olabilir. Kariyerinizle ilgili hedeflediğiniz olaylar gecikecek. Kısa bir dönem nakit sıkıntısı çekmeniz mümkün. Gerilimli duygularınız mide rahatsızlıklarına neden olabilir.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 40"
Ay
Akrep
26° 16' 10"
Merkür
Koç
26° 31' 03"
Venüs
Balık
21° 47' 39"
Mars
Balık
05° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 35"
Satürn
Balık
13° 19' 08"
Uranüs
Boğa
20° 40' 08"
Neptün
Balık
27° 48' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 08"
Lilith
Başak
19° 48' 48"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>