İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planların İçin Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Bugünün gezegensel uyumunun sizi büyük ölçüde etkilemesi muhtemel. İçinizdeki küçük çocuğu ortaya çıkarıyor, doğal hassasiyetinizi çok rahatsız edici bir seviyeye yükseliyor, kaçmak ve saklanmak isteğinizi su üstüne çıkarıyor. Bu göksel etkiye elinizden geldiğince direnin. Güvenlikten ne kadar hoşlanır onu bulmak için ne kadar uzun yollar katederseniz edin, kabuğunuzu sadece büyümeye başladığınızda kırabilirsiniz.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Gözlerini aç ve çevrene dikkatle bak. Bir şeyler ilgini çekmek istiyor. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Çverenizdeki insanlar sözlü olarak size saldırabilir ve bundan korunmak isteyebilirsiniz. Bugün eleştirilerin odak noktası olabilirsiniz. İnsanların size agresif sözler sarf ederek keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Geçerli sebepleri varsa, kibar ya saygılı bir biçimde de ifade edebilirler. Kaba davranışlar karşısında kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. Haklarınız söz konusu olduğunda net ve ısrarcı olun. Geri çekileceklerdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısını daha sakin geçirirken akşam saatlerinde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar olabilir. Kısıtlama ve cezai işlemlere karşı dikkat.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

10.12’den itibaren Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Yaşam alanında yapmak istediğim değişimleri hayata geçirmek istiyorsun. Bu konu hakkında maddi düzenlemelerini yapabilirsin.  Görmezden gelmek isteyeceğin konular olabilir. Yalnız bir İkizler burcuysan, dışarıya çıkmak isteyeceksin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı erkek figürleri ile tartışma içerisine girebilirsiniz. Ani gelişen olaylarda sadece karşınızdakini suçlamak sizlere bir kazanç sağlamaz. Objektif bakmaya çalışmalısınız.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Belirli işler ve sorumluluklar yüzünden bazı endişeler ya da korkular yaşayabilirsiniz. Duygusal açıdan kendinizi anlatmaya gayret etmelisiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda daha kesin kararlar almak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bitişler ya da başlangıçlar için uygun bir gün.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akıl karışıklıklarına dikkat edilmesi gereken bir gün. Ortak maddi konularda yoğun bir gündeminiz var ancak gözden kaçabilecek detaylara dikkat etmelisiniz. Araştırmacı, meraklı ve sorgulayıcı olabileceğiniz bir gündesiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda sizi zor durumlardan kurtarması için hayal gücünüze güvenmeniz mümkün. Gerçek dünya sizi alt etmeye başladığında, her zaman fantezi dünyanıza dönebilirsiniz. Bu günde, sizi alaşağı edebilecek ve orada tutabilecek inatçı bir gerçekçilik patlaması var. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam sevinciyle dolusunuz. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile küçük problemler yüzünden kavga etmemeye özen gösterin. İş yerinizdeki arkadaşlarınızın fikirlerine saygı duymalısınız. Kendinizi keyifsiz hissediyorsanız, enerjinizi arttıracak aktivitelere yönelin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde unutulmaz anlar yaşayacaksınız. İçten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı gitgide arttırıyor. Mesleğinizde yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çalışma arkadaşlarınızı da mutlu edecek. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız. Özel hobileriniz için yaptığınız harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>