İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şaşıracaksın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak. Ve zamanlama harika çünkü hayat bir süredir sizin için oldukça ciddi gidiyordu. Gülümseyin ve normal rutininizin dışına çıkmaya çalışın. Kendinizi sadece evde kanepeye yayılarak ödüllendirecekseniz, bu kadar çalışmanın ne anlamı vardı? Bunun yerine, neden bir iki saatliğine gezmeye çıkmıyorsunuz? Size iyi gelecek.

Özellikle kariyerinizle ilgili konuları zorlamaya çalışıyorsanız, biraz stresli bir gün olabilir. Bugün için yapacağınız en akıllıca eylem planı, son üç haftanın etkinliklerini ele almak olacaktır. Yeni tavırlar denediniz ve yaptığınız arkadaşlıklar kariyerinizde olumlu bir değişim yaratabilir.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Bütünlük seviyesini yüksek tutmalısın. İnsanlar gerekçelerinden şüphelenebilir; o yüzden onlara bu şüpheyi taşımaları için bir sebep verme. Kendine güvenerek hareket et ve sözlerini yerine getir. Büyük güce sahipsin evet; fakat biraz dengesiz bir güç bugün mümkün. Enerjini dengelemek ve korumak adına küçük yürüyüşlere çıkıp zihnini toplamayı dene.Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla iletişim kurmak bugün sana her zamankinden daha zor gelebilir. Bunun da sebebi, insanların senin derin yapınla nasıl etkileşim kuracaklarını bilememesi. İşleri biraz yavaşlat ve hafiflet. Bir bukalemun gibi çevrene göre şekillenmeye başladığında çok şey öğreneceksin. Hislerin tarafından yönetilmeye kendini teslim etmek yerine biraz daha entelektüel bir yaklaşım geliştirmeyi dene.

28 Mart 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski dostlar, geçmiş ilişkiler gündeme gelebilir. Aşk ve arkadaşlık ilişkisi arasında kalan ilişkiler içinde bir seçim yapabilirsiniz. Çocuklarınızla zıtlaşma ve gerilim enerjilerinden kaçınmalı.

28 Mart 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hava burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisiyle şehir dışı seyahatleri gündemine gelebilir. Yakın çevrende bulunan bir kişiden gelecek aşk itirafı seni şaşkına çevirecek. Arkadaşlarına bu konudan bahsedeceksin. Çocuğu olan bir İkizler burcuysan, çocuğun için alışverişe çıkmak isteyeceksin.

28 Mart 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz. Kadersel bir dönüşümün arifesinde bugün düşüncelerinizi kesinleştirmek isteyebilirsiniz. Ne yapmak istediğinize karar vermek zamanınızı alsa ve sizi yorsa da beklediğinize değecek gelişmeler yakalamanız mümkün.

28 Mart 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcunda dolunay gerçekleşirken aşkta ya da çocuklarınızla ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar da olacak.

28 Mart 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına iyi gelmek, bunu gönülden istemek size iyi gelecek. Enerjinizin değişimi ve etkileri etrafınıza da olumlu yansıyacak.

28 Mart 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında arkadaş çevreniz ve sunmak istediğiniz projelerle ilgili problemlere açık bir zaman diliminden geçeceksiniz. Burada ilişkisi sorunlu devam edenler için, karşınızdaki insanın hayatı ile ilgili önemli bilgiler elde edebilir ve ondan ayrılmayı tercih edebilirsiniz. Gruplar, sosyal ortamlar ve etkinliklerde olası sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksektir. Özelliklehayatınızla ilgili gelişebilecek krizler karşısında sakinlikle neler yapabileceğinizi gözden geçirmelisiniz. İlişkisi sağlam bağlarla devam edenleriniz için bu yeniay kısa ve geçici sorunlarla etkisini sürdürüp geçecektir.

28 Mart 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fiziksel enerjiniz bugün çok yüksek. Dışarı çıkamıyor olsanız bile bu enerjiyi evde de atmanın yollarını bulabilirsiniz. Temizlik yapın, eşyaları yeniden düzenleyin ya da en sevdiğiniz spor rutini videosunu açıp karşısına geçin.

28 Mart 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızda ilişkiler çok önemli. Damar sorunlarına dikkat. 

28 Mart 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkileriniz, gözünüzde çok daha önemli bir konuma yükselmeye başlayabilirler. Özellikle de eşiniz veya partnerinizle aranızdaki duygular yoğunlaşabilir. Bunun, sahipleniciliğe veya kıskançlığa dönüşmesini engelleyin.

28 Mart 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmiş ilişkilerinizi bir kenara bırakın ve karşınıza çıkan insanlara bir şans vermeyi deneyin. Finansal hesaplarınızı daha sık kontrol etmeye özen gösterin. Hayatınızda ne olursa olsun mutlu ve pozitif kalmaya çalışın.

28 Mart 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Çok güvendiğiniz bir dostunuzdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

28 Mart 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 26" R
Ay
Başak
01° 23' 16"
Merkür
Boğa
00° 22' 38"
Venüs
Boğa
20° 21' 31"
Mars
Koç
11° 47' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 13"
Satürn
Balık
17° 49' 03"
Uranüs
Boğa
23° 15' 23"
Neptün
Balık
29° 20' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 27"
Lilith
Başak
25° 04' 53"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>