İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararsızsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 60%

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarma modunda olabilirsiniz. Müzik çalmaktan veya şarkı söylemekten hoşlanıyorsanız, bunu bugün yapmak isteyebilirsiniz. Ya da kendinizi iyi bir yazar olarak görüyorsanız, bir şiir, kısa bir hikaye ya da mizahi bir makale üzerinde çalışırken eğlenebilirsiniz. Bu esprili hayal gücünüzü kullanmaya cesaret edin. Sanatsal çabalarınız hakkında başkalarının ne düşüneceğine çok takılmayın. Kendinizi gerçekten ifade edin, ve yeteneklerinizi yürekten ortaya koyun.

Dışarıda olmak için harika bir gün. Yeryüzündeki enerji şu an güçlü durumda. Bazı bahçe işlerini halledebilir ve bazı özel çiçek veya sebzeleri ekmeyi düşünebilirsiniz. Doğa ile bağ kurmak rahatlamanız ve dışarıda olmanız açısından iyi. Derin nefes alın ve çevrenizdeki doğal unsurlardan yaşam gücü çekin.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Evini tamir etmek için sanatsal yeteneklerinden faydalanabilirsin. Kitaplar ve iç dekorasyon, Feng Shui kolaylaştırıcılar olabilir. Fakat fikirlerinin çoğu estetik anlayışından filizleniyor. Yeni tarifler denemek isteyebilirsin de. Günün bu şekilde geçirebilirsin ve akşam da misafirlerini ağırlayabilirsin!Uzun zamandır beklediğiniz bir mektup veya telefon görüşmesi gecikebilir. Beklediğiniz sürece bir şeylere başlamak istemeyeceğiniz için bu çok sinir bozucu olabilir. Ancak bir arkadaş, akraba veya komşunuz aniden kapınızı çalabilir. Eğer ciddi bir mesele söz konusuysa varsa bu biraz ilginç olabilir. Tadını çıkarın! Tartışmanın en etkileyici yerinde beklediğiniz telefon gelebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün oldukça hareketli, sosyal ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli seyahatler, organizasyonlar ve aktiviteler içerisinde olabilirsiniz. Eğitim süreçlerinde şanslar çalışabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatil planlarını yeniden şekillendireceğin bir gün olacak. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, eski sevgilinin mesajları kafanı karıştırabilir. Kararsızlığın yüzünden okunacak. Evli bir İkizler burcuysan, akşam saatlerinde beklemediğin bir sürprizle karşılaşabilirsin. Mutluluğunu gizleyemeyeceksin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi olanaklarınızı değerlendirmek isteyen kişiler olabilir. Sizlerden borç istenmek niyetiyle irtibata geçmek isteyenler ile karşılaşırsanız daha gerçekçi yaklaşımlar içinde olmalısınız. Bugün tutamayacağınız sözler vermeyin.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konularla ilgili yeni şeyler planlayabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecektir. Aşkla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güzel şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere daha sakin yaklaşmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize karşı sert tepki göstermemeniz gereken ve anlayışlı olmayı günün merkez konusu haline getirmeniz gereken bir gündesiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok spontane davranıyor olmalısınız. Hareketleriniz partnerinizi korkuturken aynı zamanda size hayran da bırakabilir. Bu çılgın hallerinize bayılıyor ancak fazla belli edemiyor.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Önem vermediğiniz kişilerin sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda olayların değişik yorumlanmasına izin vermemelisiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizin dağılabileceği, tek bir konu üzerine odaklanmakta güçlük çekip sürekli farklı alanlara yöneleceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Kendinizi konsantre olmaya zorlayın ve hiçbir işi yarım bırakmayın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki herkes eşiniz ile olan ilişkinizi kıskanıyor. İş yerinizdeki çalışmalarınızı zamanında tamamlamayın ve hata yapmaktan korkmayın. Rahatlamak ve anın tadını çıkarmak için kendinize zaman ayırın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında ciddi değişiklikler gündeme gelebilir. Bu yeni durumların sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratmaması için daha dikkatli olmanız gerekiyor. Mesleğinizle ilgili kayıplar yaşayabileceğiniz bir gün. Problem ve güçlüklere dayanma azmini göstermelisiniz. Bu olaylar kendinize olan saygınızı kaybettirmesin, zamanla hepsinin çözüme kavuşacağına inanın. İş yaşamında doğabilecek maddi sıkıntılar, bireysel seviyede de yansımalarını gösterebilir. Hazmedilmesi zor olan besinlerden uzak durun.

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 06" R
Ay
Koç
09° 58' 25"
Merkür
Koç
19° 49' 38"
Venüs
Boğa
07° 28' 03"
Mars
Koç
03° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 01' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 05"
Lilith
Başak
23° 55' 12"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>