İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorgulayıcısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, sevdiklerinizin hayatınızdaki önemini anlamanız için iyi bir gün. Çocuklarınız bir hayvanat bahçesine veya en sevdiğiniz müzeye gitmek gibi özel bir eğlencenin tadını çıkarabilir. Onları şımartırsanız, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Sevgiliniz/eşinizle evde güzel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir tarif denemek istiyorsanız, bugün bu konuda cesaretli olun. Şu an insanlara karşı hissetiğiniz sevgiyi ifade etmeniz önemli.

Bugün etrafınızdaki insanlar sizdenyüklerini yeniden yapılandırmak ya da detay odaklı görevleri ele almak için yardım almak için sıraya girecek. İşinizde, işlerin nasıl daha iyi yapılabileceğine dair fikir vermenin vakti gelmiş olabilir. Kişisel yaşamınızda, bazı şeyleri nasıl geliştirebileceğin konusunda tavsiye almak için arkadaşlarınıza bakın. Çevrenizdeki durumların nasıl daha iyi organize edilebileceğiniz ve değiştirilebileceğiniz konusunda bugün net bir vizyona sahip olmalısınız.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Hak ettiğini düşünüyorsan eğer, kendine bugün duygusal olarak zaman ayır. Başkalarının hayatlarına o kadar karışmışsın kikendine gelince sana yeteri enerji kalmıyor. Biraz rahatla ve sakinleş; hem fiziksel hem zihinsel. Bir konuda aşırı stres yapmak hiç de sağlıklı değil; ayrıca böyle giderse durumu olduğundan daha kötü hale getirebilirsin. Belki de durumu basitçe akışına bıraksan her şey yoluna girecek.Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz bir mektup veya telefon görüşmesi gecikebilir. Beklediğiniz sürece bir şeylere başlamak istemeyeceğiniz için bu çok sinir bozucu olabilir. Ancak bir arkadaş, akraba veya komşunuz aniden kapınızı çalabilir. Eğer ciddi bir mesele söz konusuysa varsa bu biraz ilginç olabilir. Tadını çıkarın! Tartışmanın en etkileyici yerinde beklediğiniz telefon gelebilir!

30 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karamsarlık ve negatif enerjiden uzak kalmalı, takıntılardan sıyrılarak objektif ve mantıksal tutumlar içinde olmalısınız. İnatçılık yerine şartlara göre hareket etmeniz kazanmanızı sağlayacak.

30 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Davranışlarını sorgulama eğiliminde olabilirsin. İkili ilişkilerde karşındakine daha fazla değer göstermen, seni yıpratmışa benziyor. Geçmişte yaşadığın olayların etkisini üzerinden atmak için çaba harcayacaksın. Mart ayının son günlerinde alacağın güzel haberler, bahar aylarında motivasyonunun artmasını sağlayabilir.

30 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle uyumu yakalayacağınız bir gün olacaktır. Yeni tanışmalara ve başlangıçlara açık bu günde kendinizi oldukça enerjik hissediyorsunuz. Kendi içinizde kafanıza taktığınız düşünceler olabilir. Takıntılı davranmayın.

30 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla çatışma içinde olmamaya özen gösterin. Dedikodulara kulak asmamanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda sezgilerinize daha fazla güvenebilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayal kurmak sizin odak konunuz olabilir ancak bu hayaller gerçekleştirilemeyecek şeyler olmayacak. Hayallerinizin peşinden koşun.

30 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

30 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik anlamda bir ilişkiniz yoksa bu durumun değişmesine hazır olun. Zaten hayatınızda olan biriyle aranızda farklı bir elektrik oluştuğunu hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu ilişkinin her yönünü iyice düşünüp tartmalısınız. İki tarafın da zarar görmesini istemezsiniz herhalde değil mi?

30 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Fakat duygusal ilişkinizde yaşayabileceğiniz bir takım sorunları unutmamalısınız. İhmal edilmek istemeyen partnerinizin alınganlık ve kırgınlık gösterilerine maruz kalabilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili İkizler; geleceğe yönelik kararların önem kazandığı bir süreçtesin. Yayıncılık, yurtdışı ve eğitimi içeren işler vaktini alabilir. Ayrıca gelirlerini arttırmak veya var olanı değerlendirmek için farklı kaynaklar arayışında olabilirsin. Sosyal medyada kendini ifade etmeye çalışırken farkına varmadan düşmanlar kazanabilirsin.

30 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sorunlarına odaklanmış bir durumdasınız ve kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Finansal durumunuz yüzünden umutsuzluğa kapılmayın ve çalışmaya devam edin. Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak çok sağlıklı hissediyorsunuz.

30 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda cesaretli biri olduğunuz söylenemez. Sizden beklenen adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş hayatında gözünüz kara, macerayı seviyorsunuz. Risk taşıyan bir konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor! Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

30 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 01" R
Ay
Koç
19° 03' 37" R
Merkür
Koç
20° 17' 21"
Venüs
Boğa
08° 13' 43"
Mars
Koç
04° 14' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 53"
Satürn
Balık
17° 04' 25"
Uranüs
Boğa
22° 41' 04"
Neptün
Balık
29° 04' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 07"
Lilith
Başak
23° 59' 19"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>