İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayalindeki Kişi Karşına Çıkabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün çok yalnız mı hissediyorsunuz? Verecek çok fazla sevgisi olan tutkulu bir insansınız fakat şu anda,bunun için etrafınızda kimse olmayabilir. Ya bekarsanız ya da sevgiliniz sizden uzakta. O zaman bir tavsiye: alışverişe çıkın ve kendinizi güzelce şımartın. Sonra harika bir akşam yemeği için bir arkadaşınızla dışarı çıkın.

Sizi kızdırmak çok fazla zaman alabilir, ama biraz öfkenizi salmayı seçerseniz de dikkatli olun! Bugün hiç kimse sizi kızdırmaya niyetli olmasa bile, insanların eylemleri ve sözleri sizi yanlış yönlendirebilir. Neler olduğunu anlamak için kendinizi anlamaya çalışın. Kendiniziile ya da kişisel hedeflerle zorluyor musunuz? Bugün doğuştan sahip olduğunuz sabır ve affetme duyguları ön planda olacak.

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Senin için harika bir gün! Genel olarak iyi hissedeceksin. Artık bunun zamanı gelmişti!İnişli çıkış duyguların, adeta okyanus gelgitleri gibi ikide bir değişiyor. Zaten burçlar arasında en hassas olanısın ve sonuç olarak çevrendeki enerjilerden en çok etkilenen oluyorsun. İyi olan ise şu ki; bugünün enerjisi tam sana göre! Sonuna kadar tadını çıkar!Bugün yeni arkadaşlar edinebilir ve onları tüm hayatınız boyunca tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aranızdaki akıp giden iletişim sayesinde kısa zamanda sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak bu aralar kimseye çok fazla bağlanmamaya özen gösterin. Aynı anda çok fazla işe girişip kendinizi yıpratabileceğiniz gibi zihinsel durumunuz da bazı şeylerin ayrımını yapmaya müsait değil. İsimleri ve telefon numaralarını not edin, tüm olasılıkları gözden geçirin ve her şeyi yerli yerine oturtmayı sonraya bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün entelektüel ya da ruhani anlamda aynı ilgileri paylaştığınız kişilerle evinizde toplanabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici bir olay olabilir. Özellikle de şu an tanıştığınız bazı kişiler sonrasında arkadaşınız olabilirler. Gelecek aktiviteler için belki de yeni planlar yapılabilir ve bazı etkileyici tartışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Ancak sohbeti çok geç saatlere kadar sürdürmeyin. Yatmadan önce biraz gevşemeniz gerekebilir!

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkiler gün boyunca ön planda olacaktır. Sosyal bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde keyifli enerjiler hakim olacaktır. Karmik ilişkiler kapınızı çalabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Kendini geliştirmek için daha çok efor sarf ederken verdiğin emeklerin karşılığını almak istiyorsun. İlişkisi olamayan bir İkizler burcuysan istediğin kriterdeki kişi karşına çıkabilir. Ailene sürpriz bir ziyarette bulup onarlı mutlu edeceksin. Spora başlamak isteyebilirsin.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız ile ilgili önemli bir karar aşamasında olabilirsiniz. Düşüncelerinizi geçmiş deneyimlerinizden etkilenerek yeniden sarmaya çalışacaksınız. Kariyeriniz ile ilgili yaşadığınız yön kaybına kapılmayın.

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Dengede kalmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sabah saatlerinde koşulları algılamakta zorlanabilirsiniz. Hata yapma olasılığınız artabilir. İlerleyen zamanlarda açık düşmanlara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda uğraştıran durumlar söz konusu olabilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gururlanacağınız bir dönemdesiniz. Özellikle size hata yapan kişilerin sizden özür dilemesi sizi oldukça mutlu hissettirebilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde maddi alanlardaki beklentileriniz karşılanabilir çünkü para, alım satım ve yeni gelirler konusunda son derece olumlu fırsatlarınız olacak. Çok keyifli geçireceğiniz bugün, gökyüzündeki iyileştirici etkiler, size görünür görünmez yerlerde yardım eli uzatarak hayal ve beklentilerinizin gerçekleşmesi için yeni kapılar aralıyor olacak.

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aynı düşünceleri kafanızın içinde tekrar tekrar yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bir noktasında bu alanda kritik kararı alacağınızı biliyorsunuz, öyleyse neden şimdi tüm çözümleri denemiyorsunuz? 

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygusunun size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Önyargısız yaklaşım tarzınız çevrenizi etkiliyor.

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla barışacaksınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli bir karara varırken kalbinizin sesini dinleyin. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda bir arkadaşınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Kendinizi her gün neşeli ve pozitif hissedemeyebilirsiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde çatışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar bulunmuyor. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişki yaşadığınızı düşünüyorsunuz. İşinizde kesin ve net bir karara varabilmek için konuyu iyi düşünmeniz gerekiyor. Konuya hakim olmanız sizin yararınıza olacak. Birikim yapmayı sevmiyor sonra da elde avuçta kalmadı diye hayıflanıyorsunuz. Hazımsızlıkla ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışın.

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>